• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canim ya sizi cook seviyorum ne kadar arka cikmissiniz bana valla agliyacagim
simdi demesinler takim kaptaniniz sizi denetliyecegine kendine baksin diye abovv kafamçokkarıştı

yok canım oyle bısey dıyemezler sen elınden gelenı yapıyorsun
oyuzden herkes senınle ugrasıyor zaten
goster kendını akreple begume nasıl kılo verılıyormus
emınım sen yaza bıle kalmadan 68 olacaksın:1hug:

bu arada günaydınmı demeliyim tünaydınmı pek çözemedimmm en iyisi slmmmm diyimmm walllaa güne bomba gibi başlamayı düşünüyordum malum bugün o meşhur çorba diyetine başlıycam ama oğlan sabaha karşı ateşlendi biraz moralim düştü ama yinede hazırladım çorbamı

a.selam canım benımde kucuk kız 2-3 gundur ıshal ve fazla bısey yemıyor oyuzden benımde canım sıkkın ama atesı yok sukur, senın oglan nasıl oldu dustumu atesı
buarada corban nasıl oldu yedınmıkaydirigubbakcemile5

slm arkaadslar sabah sabah rdv vardi anca geldim bende .... akrep menu analizin icin tsk aksam yemedim omlet sadece corba ictim... ben sana tekrar menuyu yazayim akrep aksma ustu firsat olunca bi goz daha at..... ( akrep benim koc um olrmusun)senağlama bu isi yaza kadar bitirmem lazim .....

olurum tabi şeker nedemek seve seve
sen yaz akşamları menünü ben bakarım
yalnız kio çizelgeni de yaparmısın canıma.s.

aman haa akın kıs sen şimdi doyana kadar yersin tam bir karbonhidrat yüklemei olur sen inceledinmi benim dediğimi hee süle bakemm

cnm herşeyin fazlası zarar tabi ama günde 2 lt özellikle zayıflamak isteyen bir kişi için zarar değil yarar sağlar

cadı sen hayret etmeye devam et belkim sende su içebilsen daha kolay vereceksin kilolarını zorla biraz kendini

Zaten alıştım su içmeye su içmeden duramam ki.Öğleyin musakka var pilav var ben diyorum ton balığı alsam da yesem mi ağır hepsi de musakka felan pilav zaten sevmem pek.

bu arada günaydınmı demeliyim tünaydınmı pek çözemedimmm en iyisi slmmmm diyimmm walllaa güne bomba gibi başlamayı düşünüyordum malum bugün o meşhur çorba diyetine başlıycam ama oğlan sabaha karşı ateşlendi biraz moralim düştü ama yinede hazırladım çorbamı

Geçmiş olsun canım oğluşun için.Çoran için de hayırlı olsun.Ah birde ben o meşhur çorba diyetini yapsam kurutlurum şu kilocuklardan

slm kızlar bende kayınvaldecağzımı yolcu ettim geldim bugün burdayım kısmetse ama kimsecikler görünmüyo yaa
kızlar ben kilo cizelgeside göremiyorum kimsenin benim ayarlaramı bişey oldu ne
bende saat 12 gibi 2 galete peynir domates ve 1 yumurtanın sadece beyazını yedim
birazdan 1 portakal yerim
şimdi kızı uyutup gelcem inşallah birileri ugrar gelir bu arada akşama brokoli haşlıcam sarmısaklı yogurtlu onu yemegi düşünüyorum
hasta olan cocuklara acil şifalar ALLAH tan kızlar cocuk hastalığı çok zor bilirim bendede 2 tane oldugundan

selam kızlar
sabahtan beri tam siteye giriyorum mesaj yazıcam oğlan kalk kalka diye tutturuyo şimdi arkadaşı geldi onunla oynarken yazıp çıkayım neslihan geçmiş olsun canım ben kendi durumumuda beğenmedim açıkçası hep kilo alıp verdim
neslihan sen benden iyisin sürekli azda olsa VERSDİN OĞLUŞ GELDİ BİLE GECE UĞRARIM ARTIK

sabah bi dilim ekmekle peynir yedim 1 litreye yakında su içtim
öglene dogru besi bi yerde cayını ictim 2 tane bisküviyle annem kek yapmıs acayip canım istiyo ama biliyorum yememem lazım :(
biraz spor yapıyım bari sonra da çorba içicem..

ay bende bu sabah bir tane hatta yarim tane yumurta yedim
bir bardak kahve ictim
oglende makarnan yedim yaninda bir kase yogurta beraber
neysde kizlar komsum geldi ebn kacar

naber tontişler.gerçi en tontiş benimde.bu hususta çok ısrarcı görünebilrim ama deeeel.gayet iyi gidiyorum.tartılmıyorum malum regliyim.ama halimden memnununm .en azından nedamet yok yani pişmanlık.sabah bol maydonoz domates salatalık peynir yarım dilim light kepek ekmeği.kahvaltıdan önce 1litre su.kahvaltıdan sonra limonlu çay limonlu sular.ve şuan yine bol su.ben günde 2.5 litre su içiyorum vallahi çokta rahatım.ben yazın bile soğuk su içemem zaten hep ılk içerim.şimdiki de ağzım yanmayacak kadar sıcaklıkta.ikindi ya tost yada brokoli var.akşamada salta.ozaman daha rahat oluyorum çünkü.neslihan su yu zorla iç canım.sen sanıyomusunki bizim çook canımız istiyo içmeyui.ben hep içiyorum .zaten bi analiz yapılmış.bi müddet sonra istesende istemesende kendiliğinden su içiyo hale geliyosun.bi 10 -15 gün yap faydasını göreceksin.

kızlar kahve ıcıyordum dayanamadım yanında 1 tane elmalı pasta yedım uffff sımdı cok pısmanım -tatlicadiarzu-
serınce hosgeldın kızz nasıl gıdıyor dıyetın, yuruyormusun kosu bandında

ayy herkeste burda ama çıkmamlazım.yarın konuyu ben anlatcam.konumda oldukça karışık.mezhepler çünkü.en zor ve karışıpğıda bana denk geldi.aslında ççooook sevdiğim konular ama çalışmama gerek yinede ders arası verince gelirim arada.öpüldünüz.

kızlar kahve ıcıyordum dayanamadım yanında 1 tane elmalı pasta yedım uffff sımdı cok pısmanım -tatlicadiarzu-
serınce hosgeldın kızz nasıl gıdıyor dıyetın, yuruyormusun kosu bandında

kız ne pastası şimdi görmedinmi kendini kara listede cadı sana ceza 1 saat egzersiz yap
ay valla yürümüyorum bi musait olamıyorum çünkü ama başlıcam kısmetse sen napıyosun spor neyim yapıyomusun canım

kız ne pastası şimdi görmedinmi kendini kara listede cadı sana ceza 1 saat egzersiz yap
ay valla yürümüyorum bi musait olamıyorum çünkü ama başlıcam kısmetse sen napıyosun spor neyim yapıyomusun canım

ayyy hıc sorma o lısteyı kızzz cok kotuyum
sabahları nıvea body yapıyorum,
hava ıyı olursa aksamları 1 saat yuruyorum okadar-tatlicadiarzu-

Back