• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım burdan indirmiştim ama şu an kaldırıldı sanırım.Özelden görüşelim göndereyim sanada.Bende sadece basen bacak harekeltrını yapıyorum.Nıvea body yı yaapr yapmaz basen v ebacak hareketlerini apıyorum tuğba özeyin.Böylelıkle 1saat 10 dakıka spor yapmış oluyorum.

bende istiyorum bendeehihoyyythihoyyyt
egzersiz yaptığım zaman 20 dakika stepper nivea body yapıyorum bende komşum olursa yanımda daha çok egzersiz yapıyoruz

eşim geldi ben kaçarrrrrrrrrsositososito

kızlar anca geldim ya öfff bi türlü fırsat bulamadım
kahvaltımı zaten yazmıştım öğlen bişey yemedim arada 1 elma yarım galete yedim
akşamda 2kaşık yogurtla yarım kase tarhana çorbası içtim
sonrada lıght yarım bardak kola ve 2-3 avuç beyaz leblebi yedim
ay bugün niyetimde buraya girmek vardı bütün gün yemegim vardı bugüne çünkü ama kayıvaldem burdaydı onu yanlız bırakamazdım o yüzden bari otururken ütüleri yapıyım dedim yarın akşam üstü gidecek giremezsem kızmayın çünkü eşimde işte 11 bucuktan sonra gelicek içerde yanlız kadıncagız bi fırsat yazıyım dedim kaçabilirsem gelirim

kızlar anca geldim ya öfff bi türlü fırsat bulamadım
kahvaltımı zaten yazmıştım öğlen bişey yemedim arada 1 elma yarım galete yedim
akşamda 2kaşık yogurtla yarım kase tarhana çorbası içtim
sonrada lıght yarım bardak kola ve 2-3 avuç beyaz leblebi yedim
ay bugün niyetimde buraya girmek vardı bütün gün yemegim vardı bugüne çünkü ama kayıvaldem burdaydı onu yanlız bırakamazdım o yüzden bari otururken ütüleri yapıyım dedim yarın akşam üstü gidecek giremezsem kızmayın çünkü eşimde işte 11 bucuktan sonra gelicek içerde yanlız kadıncagız bi fırsat yazıyım dedim kaçabilirsem gelirim

yedıklerın cok guzel canım fazla bısey yemıyrsun
boyle devam edersen cumaya kadar senden 1-2 kılo gıder kızzz
tamam canım sen kayınvaldenı yalnız bırakma yarın onu gonderırı gondermez gel sohbet edelımkaydirigubbakcemile5

bende aksam 1 tabak etlı kurufasulye yedım 1 kucuk kasede yogurt
bugun yuruyemedım dısarda cok yagmur yagıyor bende bıraz basen bacak egzersızlerı yaptım okadar

:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33

İKİNCİ a.s.

aeben​

ÜÇÜNCÜ a.s.

minenil​

:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33 + aeben​

İKİNCİ a.s.

Alleysen

ÜÇÜNCÜ

:smiley-cool:​

:lepi:naabeeer neslihaaann ödül aldım bu hafta:sm_cool::teytey:

ya hic sorma be guzelim bende artik gr gr vermekten biktim sok felan yapim diyomda useniyom
nasil diyetlerin var aklinda soyle bakim bir kara verekte olmazsa beraber yapalim yine eskisi giibi gerci ben ikinci gunde pes demezsem

ya güzelimmm walla bende al ver al ver bıktım artık tamamıyla gitsin artık istiyorum bir dahada almıyimm aklımda bir kaç tane var dedimyaa karar verdim yarın başlıyorummm ben bir tanesine deniyim bir hafta bakalım

kiz 72.5 dum ya bakalim gecende yemek yedimya korkuyom cikmaya tartiya

kıs yeme kıs sende hafta içi ver haftasonu geri al hep böylesin walla yazık wallaaa metobolizmana altüst oluyorrr alıcam elime oklavayı heeeeeee:oklava:

arkadaslarin s10 kilo verdiren diyette bir arkadaş konu açmış burdan duydum kayınvalidesi 60 yaşındaymış rejimyapmış sabahkahvaltısını yapmış diyet kahvaltı herkezin bildiği sonra öğlen ve akşam yemeklerini nohut kuru buğday karışımlı bir çorba yemiş ardaa acıkırsa veya ara öğün olarak meyva filan yemiş 10 kilo vermiş.

çorbanın tarifi şöyle

1 ölçek nohut kuru fasulye buğday hepsi 1 er ölçek geceden ısla ertesi gün bir parmak geçecek suda pişir suyunu çekince soğumaya bırak sonra tekrar yeteri kadar su koyup yağsız ve tuzsuz bi şekilde pişene kadar haşluyunu hep çekti benimki.sonra yemek saatin gelince yoğurdu sulandırıp 1 kepçede içine bakliyatı at karıştır koyu kıvamlı çorba olarak ye.ben yaptım ama arkadaşım yanında salata ve küçük köfte yap içine at dedi ama ben sade salatayla yiyorum tadını beğendim acayip tok tutuyo 1 kaseden az yedim tıka basa oldum.üzerinede nane serp tam yazlık çorba yani ===sadece buğdayla yapıp yemiş === arkadslarin sayfasinda bu tarife rasladim =====
]

canım wallaaa ben daha öncedende duymuştumm bunu ve düşündüğüm diyetlerden biri buydu yarın itibarıyla bunu deniycem nohutumu buğdayımı koydum bilem suyaaa yarın ola hayrolaaaahihoyyyt

begüm harikasın gerçekten! :)

İdeal Kilonuz:59,2704
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori:1335

GÜNLÜK BESLENME PLANI

KAHVALTIDAN ÖNCE :1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :1 porsiyon et (et porsiyonu) 4 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız � istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
AKŞAM YEMEĞİ : 1 porsiyon et (et porsiyonu) 6 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) 1 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler) salata (yağsız � istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :2 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)

cnmm harika olan bunu düşünenler ben sadece vesile oldummmŞeniz

:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33

İKİNCİ a.s.

aeben​

ÜÇÜNCÜ a.s.

minenil​

:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:

akrep33 + aeben​

İKİNCİ a.s.

Alleysen

ÜÇÜNCÜ

:smiley-cool:​

tebrik ederim cnm senide ne mutlu sana:hooray:

ewet arkadaşlar yarından aslından bugün demeliyim saat itibarıylee şu meşhur nohutlu buğdaylı çorba diyetini yapıcam bir hafta bakalım nasıl olacak neslihancım aynı senin lapa diyeti gibi fazlalıkları atmak içinmiş özelliklee sende incelee bak gel beraber yapalımmm ok

incelemek isteyenler topiği incelesin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/180978-kayinvalidemin-corba-diyeti.html

Göbeğini hızla eritmek isteyenler !!!
Göbeğini hızla eritmek isteyenler yalnız yoğurdu boş tüketin! yemeklerin üstüne koyarak yerseniz daha çok kalori almış olursunuz, buda bütün emeklerinizin boşa gitmesi demek olur.
Diyetlerine yağsız yoğurt ekleyenler yüzde 22 daha fazla kilo kaybediyor. Göbekteki yağların yüzde 81'i de yoğurtla eriyor.

Göbeğini hızla eritmek isteyenler, bol bol yağsız yoğurt yesin! ABD'de yapılan bir araştırmada, düşük kalorili rejimlerine yoğurt seçeneğini ekleyen ve günde üç öğün yağsız yoğurt yiyen aşırı kiloluların, yoğurtsuz bir diyet uygulayanlara oranla yüzde 22 daha fazla kilo verdikleri ve yüzde 61 daha fazla yağ yaktıkları tespit edildi. Yoğurt yiyenlerin ayrıca, karın bölgelerinde yüzde 81 daha fazla yağ yaktıkları ortaya çıktı.
Tennessee Üniversitesi'ndeki araştırmaya katılanlardan Dr. Michael Zemel, yoğurt yiyenlerin hem ortalama yedi kilo olan zayıflama seviyesinden daha fazla inceldiklerini hem de kaslarını diğerlerinden iki kat fazla koruduklarını belirtti.

Dr. Zemel, kas kütlesini korumanın diyet yapanlarda önemli bir konu olduğunu belirterek, "Önemli olan yağ yakmak, kas değil. Kaslar kalori yakmaya yardımcı oluyor, ancak kilo verirken kas kütlesi de kaybediliyor. Buna en iyi çözüm, kalsiyum ve protein ağırlıklı bir diyet, yani yoğurt" diye konuştu. Araştırma Uluslararası Obezite Dergisi'nin nisan sayısında yayımlanacak.

Bu arada Japonya'da yapılan araştırmalar da, yoğurdun nefes kokusunu giderdiğini, diş taşı ve diş eti iltihaplarını doğal yollardan önlediğini ortaya koydu. Altı hafta boyunca günde bir porsiyon yoğurt yiyenlerin yüzde 80'inde, nefes kokusuna yol açan hidrojen sülfit düzeyi azaldı.

ewet arkadaşlar saatten belli olduğu üzere feci halde uykum kaçtıı ama artık uyusam iyi olcak yoksa furki sabah kalktığında ben kalkamıycamm sabah gelenlere günaydınnnnnnnnnnnn

akrep benim menuye baksana bi zahmet terslik varmi ????
ki zo ne anlasin meniden alla alla bosver sen bana sor menunu su aksam aksam omlet nerden cikti kiz bosver omleti yeme bencee onun yerine sebze yemegi ye diyecem ama burda sebze n egezer diyecen biliyom neyse ben demis olimde

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Günaydın kızlar.Neslihancım günaydın.Ya bennim midem çok gürüldüyor akşamları ekşiyor birde.Şimdi arkadaşım dediki çok su içiyorsun ondandır günde 1.5 2 litre içiyorum ortalama.Çok içme su zararlıdır dedi birde çok tuvalete çıkıyorum.gereçkten zararlı mıdır

bu arada gunaydin herkezee kizlarr
bugun ben cok acim
bende bugun sadece yagsiz peynirli yogurtlu makarna yemegi dusunuyorum tek besin yapayim dedim aslinda makarnayida coktandir yemiyoùm ozledim bari yiyince hep yiyim dedim pek yanlis ama bir denemek istiyom ne dersiniz

bu arada gunaydin herkezee kizlarr
bugun ben cok acim
bende bugun sadece yagsiz peynirli yogurtlu makarna yemegi dusunuyorum tek besin yapayim dedim aslinda makarnayida coktandir yemiyoùm ozledim bari yiyince hep yiyim dedim pek yanlis ama bir denemek istiyom ne dersiniz

Olabilir canım.Tek besin yiyerek de çok zayıflayan arkadaşım var.

Günaydın kızlar.Neslihancım günaydın.Ya bennim midem çok gürüldüyor akşamları ekşiyor birde.Şimdi arkadaşım dediki çok su içiyorsun ondandır günde 1.5 2 litre içiyorum ortalama.Çok içme su zararlıdır dedi birde çok tuvalete çıkıyorum.gereçkten zararlı mıdır

valla ben zaten hayret ediyom kis gunu nasil iciyonuz iki lt su diye be aman ben icemiyom valla bir arastir ben guzelim tabiki herseyin fazlasi zarardir ama 1.5 2 lt zaramidir dersen ben sanmiyorum

canlarim cigerlerim cuma yarismacilarinin paylasim alanina bakmanizi istiyorum oncedende likini vermistim sizlere okuduysaniz ki tekrar tekrar okuyun dedim analizlerimiz yapilmis gelinde bakin nasil rezil olmusum hayirrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı sabhlar arkadaşlar.haticecim su içmenin neticesinde wc problemi yaşamk çok doğal.bende hemen hemen her 15-20 dakişkada çıkıyorum.yoksa vücuttaki ödem nasıl atılcak.günde 2-2.5 litre normalmiş önceden 1.5 tu son araştırmalara göre 2-2.5 arası iyi deniliyo.sen bu sınırı geçiyomusunki.3ten de fazla içersen vücuttaki minarallerde gidiyo çünkü. bence senin miden açlıktan ses çıkarıyo.akşamları bildiğim kadarıyla yemiyosun.ekşimeye gelince açkarına yediğin portakal asitli bi meyve olduğu için ondanda olabilir.
kız neslihan nebiçim makrna öyle.evet tek menü kilo aldırmaz ama senin makarna abartılı.çünkü karbonhidrat ve protein alıyosun.makarna yoğurtla yenince kilo aldırırı.ya sade yiyceksin yada domatesli felan. buarda ben senelerdir makarna yemiyorum kilo yapcak diye çok özledim.sadece 1 kaşık alıyodum dayanamadığım zaman .oyyy oyyyyyyyooyyyyyy.

İkaz ... ANALİZ / 14. Takım

Mesaj Linki
14. TAKIM ÜYELERİNİN ANALİZİ

GENEL SONUÇ:
10 kişilik bir takım.
1 kişi yarışmamıza son bir ay içinde katıldığından analiz dışı.
Bu durumda 9 kişinin kilo verme analizi yapıldı.
Bu 9 kişiden, 2 kişinin durumu üzerinde konuşulması gerekiyor.

neslihan
Yarışmaya 19 Ekim 2007 tarihinde katıldı. Aradan geçen 15 aylık zamanda 11.5 kilo verdi.

nukeray
Yarışmaya 24 Ekim 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 3 aylık zamanda 5 kilo verdi.

serince84
Yarışmaya 24 Ekim 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 3 aylık zamanda 7 kilo verdi.

s2000
Yarışmaya 24 Ekim 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 3 aylık zamanda 2.2 kilo verdi.

sumilat
Yarışmaya 24 Ekim 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 3 aylık zamanda 4.7 kilo verdi.

haysem
Yarışmaya 24 Ekim 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 3 aylık zamanda 13 kilo verdi. Takımın en iyi kilo vereni

rose14
Yarışmaya 24 Ekim 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 3 aylık zamanda 5.5 kilo verdi.

psoriasis
Yarışmaya 21 Kasım 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 2 aylık zamanda 3.4 kilo verdi.

eylulce
Yarışmaya 21 Kasım 2008 tarihinde katıldı. Aradan geçen 2 aylık zamanda 4 kilo verdi.

spagot
Yarışmaya yeni katıldığından analiz dışıdır.

Üzerinde durulması gereken arkadaşlarımızın listesi:
s2000 / neslihan

Bu iki arkadaşımızdan aşağıdaki soruları cevaplamalarını rica ediyorum.

1 - Sence neden kilo veremiyorsun? Aksama nereden kaynaklanıyor?
2 - Kendine uygun yeni bir hedef belirleyerek, bizimle paylaşır mısın? (x tarihinde x kilo olacağım şeklinde)
3 - Sence, kilo vermene, bu zorlu süreci atlatmanaanasıl yardımcı olabiliriz?
4 - Kardeş takımınız olan 3. takımdan ya da kendi takımınızın en başarılı kişisi olan haysem den koçluk yapmalarını ister misin?

Back