- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.081
Canım burdan indirmiştim ama şu an kaldırıldı sanırım.Özelden görüşelim göndereyim sanada.Bende sadece basen bacak harekeltrını yapıyorum.Nıvea body yı yaapr yapmaz basen v ebacak hareketlerini apıyorum tuğba özeyin.Böylelıkle 1saat 10 dakıka spor yapmış oluyorum.
kızlar anca geldim ya öfff bi türlü fırsat bulamadım
kahvaltımı zaten yazmıştım öğlen bişey yemedim arada 1 elma yarım galete yedim
akşamda 2kaşık yogurtla yarım kase tarhana çorbası içtim
sonrada lıght yarım bardak kola ve 2-3 avuç beyaz leblebi yedim
ay bugün niyetimde buraya girmek vardı bütün gün yemegim vardı bugüne çünkü ama kayıvaldem burdaydı onu yanlız bırakamazdım o yüzden bari otururken ütüleri yapıyım dedim yarın akşam üstü gidecek giremezsem kızmayın çünkü eşimde işte 11 bucuktan sonra gelicek içerde yanlız kadıncagız bi fırsat yazıyım dedim kaçabilirsem gelirim
ya hic sorma be guzelim bende artik gr gr vermekten biktim sok felan yapim diyomda useniyom
nasil diyetlerin var aklinda soyle bakim bir kara verekte olmazsa beraber yapalim yine eskisi giibi gerci ben ikinci gunde pes demezsem
kiz 72.5 dum ya bakalim gecende yemek yedimya korkuyom cikmaya tartiya
arkadaslarin s10 kilo verdiren diyette bir arkadaş konu açmış burdan duydum kayınvalidesi 60 yaşındaymış rejimyapmış sabahkahvaltısını yapmış diyet kahvaltı herkezin bildiği sonra öğlen ve akşam yemeklerini nohut kuru buğday karışımlı bir çorba yemiş ardaa acıkırsa veya ara öğün olarak meyva filan yemiş 10 kilo vermiş.
çorbanın tarifi şöyle
1 ölçek nohut kuru fasulye buğday hepsi 1 er ölçek geceden ısla ertesi gün bir parmak geçecek suda pişir suyunu çekince soğumaya bırak sonra tekrar yeteri kadar su koyup yağsız ve tuzsuz bi şekilde pişene kadar haşluyunu hep çekti benimki.sonra yemek saatin gelince yoğurdu sulandırıp 1 kepçede içine bakliyatı at karıştır koyu kıvamlı çorba olarak ye.ben yaptım ama arkadaşım yanında salata ve küçük köfte yap içine at dedi ama ben sade salatayla yiyorum tadını beğendim acayip tok tutuyo 1 kaseden az yedim tıka basa oldum.üzerinede nane serp tam yazlık çorba yani ===sadece buğdayla yapıp yemiş === arkadslarin sayfasinda bu tarife rasladim =====
]
begüm harikasın gerçekten! :)
İdeal Kilonuz:59,2704
Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori:1335
GÜNLÜK BESLENME PLANI
KAHVALTIDAN ÖNCE :1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :2 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :1 porsiyon et (et porsiyonu) 4 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız � istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
AKŞAM YEMEĞİ : 1 porsiyon et (et porsiyonu) 6 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) 1 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler) salata (yağsız � istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :2 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)
:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA GÖBEK ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:
akrep33
İKİNCİ a.s.
aeben
ÜÇÜNCÜ a.s.
minenil
:hooray: ONBEŞİNCİ HAFTA BASEN ERİTME BİRİNCİSİ :hooray:
akrep33 + aeben
İKİNCİ a.s.
Alleysen
ÜÇÜNCÜ
:smiley-cool:
:lepi:naabeeer neslihaaann ödül aldım bu hafta:sm_cool::teytey:
ki zo ne anlasin meniden alla alla bosver sen bana sor menunu su aksam aksam omlet nerden cikti kiz bosver omleti yeme bencee onun yerine sebze yemegi ye diyecem ama burda sebze n egezer diyecen biliyom neyse ben demis olimdeakrep benim menuye baksana bi zahmet terslik varmi ????
:lepi:naabeeer neslihaaann ödül aldım bu hafta:sm_cool::teytey:
bende istiyorum bendeehihoyyythihoyyyt
egzersiz yaptığım zaman 20 dakika stepper nivea body yapıyorum bende komşum olursa yanımda daha çok egzersiz yapıyoruz
eşim geldi ben kaçarrrrrrrrrsositososito
bu arada gunaydin herkezee kizlarr
bugun ben cok acim
bende bugun sadece yagsiz peynirli yogurtlu makarna yemegi dusunuyorum tek besin yapayim dedim aslinda makarnayida coktandir yemiyoùm ozledim bari yiyince hep yiyim dedim pek yanlis ama bir denemek istiyom ne dersiniz
Günaydın kızlar.Neslihancım günaydın.Ya bennim midem çok gürüldüyor akşamları ekşiyor birde.Şimdi arkadaşım dediki çok su içiyorsun ondandır günde 1.5 2 litre içiyorum ortalama.Çok içme su zararlıdır dedi birde çok tuvalete çıkıyorum.gereçkten zararlı mıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?