- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.061
[slm cok guzel bi gun gecirmiisn ne guzel yuruusde yapmiisn ben yapamadim ama bu aksam bebisler yatiktan sonra bisiklet yapacam tv izlerkenselam herkese
bu sabah bi haslanmıs yumurta peynir salatalık maydanoz yedim
arada bir portakal yedim sonra gittim yürüyüse bi saat kadar yürüdüm geldim
öglen de bi parca tavukla bi kase yogurt yedim şimdi de yine yogurtlu havuc salatamı yiyorumcokacimcoook
[slm cok guzel bi gun gecirmiisn ne guzel yuruusde yapmiisn ben yapamadim ama bu aksam bebisler yatiktan sonra bisiklet yapacam tv izlerken
ya ya sen yaris nasil gidiyo onu soyle bana laf atip durma cadii
aebenle daha konusma firsatim olmadi dur ben onun motivasyonun yuksek tutimde seni yensin
hoşbulduk canım.saat 7de geldimsabha normal kahvaltımı yaptım.öğlen bişey yiyemedim.kursta tenefüs arasında 1 elma 1 litrede suiçtim
akşama balık çorba ver salata üstünede irmik helvası var.ben az balık ve salata yerim artık.başım çatlıycak ağrıdan. buarda teyze olmuyosunuz çünkü bugün regli oldum.karnım ve belim çok ağrıyo.
kız hatice hiç unuturmuyuz seni.ben nerede olduklarını niçin giremediklerini bildiğim için onları dedim.yani herkesi tek tek saymadım canım benimm.çıtosum benim.
dun tvden bisey daha ogrendim ben mesela sise suyu kulaniyorum cesme suyu kirecli olur diye aslinda cesme suyun icindeki kirec dogal kalsiyum deposuymus .... artik sise suyu kulanmayi biraktim cesme suyu kulaniyorum
bilmiyorum bizim yurt disinda oyle bi sorun yok cesme sularinda amaama aynı zamanda da bi sürü mikrop var onun için tam temizlenmiyo ki CADIARZU:bbo:
sonra bi de hasta olmayalım :)
bilmiyorum bizim yurt disinda oyle bi sorun yok cesme sularinda ama
bende yarın ebru şallıyla plates yapmayı düşünüyorum maa becerebilicekmiyim acabacanım bende uzun zamandır ebrulıde platesı goruyordumda yapmıyordum nıvea body yaptıgım ıcın bugun onuda yapayım dedım bıraz yaptım bacak basen hareketlerını zor geldı ve sureklı nefes al ver canımı sıktı bende nıvea bodyı actım onu yaptım
oglen mercımek koftesını ye canım sende aksam fazla bısey yemezsın olur..
senı lahana guzelı, lahana dıyetı yapmıyormusun kızzzzyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?