Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

düşünüyorummm nasıl bir diyet yapsam yaptığım gibi sıkı biri şekilde dikkat ederekmi devam etsem yoksa beni biraz canlandıracak bir kaç diyet var aklımda onlardan birinimi yapsam kararsızımmm bakalım

ya hic sorma be guzelim bende artik gr gr vermekten biktim sok felan yapim diyomda useniyom
nasil diyetlerin var aklinda soyle bakim bir kara verekte olmazsa beraber yapalim yine eskisi giibi gerci ben ikinci gunde pes demezsem

neyse anacım ben çıkıyorummm kociş kalktı oğlanda kalkar şimdiii birşeyler hazrılıyimde yiyelimm öptümm görüşürüzzzzzzzzzzz

ya hic sorma be guzelim bende artik gr gr vermekten biktim sok felan yapim diyomda useniyom
nasil diyetlerin var aklinda soyle bakim bir kara verekte olmazsa beraber yapalim yine eskisi giibi gerci ben ikinci gunde pes demezsem

sen iilk günde pes edersin bencee:roflol::roflol:

Selam kızlar.Bende malum pazartesı işler yoğun giremiyorum.geçmişi azcık okudum devamını da sonra okurum.Bugün ispanak yedim yoğurtla birlikte.Bir kase de tavuk çorbası içtim.Artık başka bi şey yemıycem.Akşamda meyve yerim.

kilzar ikindin bi kase kellogs k yedim aksama omlet yapsa rejim disina cikmam demi cevap verin bana .....

kiz valla bende su kellogs isine feci kaptirdim ya kendimi ne kadar aliniyo ne kadar veriliyo pek bilmiyom sen diyet adina bir kellogs yiyorsan bence cikmazsin ama benimki gibi cocuklarinkinden yiyorsan cikarsin canimm

merhaba kızlar
bende oglen bır tabak kellogs yemıstım
sonra komsuma ındım 1 bardak kahveyle 1 kucuk tuzlu kurabıye yedım
aksama kurufasulye pısırıyorum 4-5 kasıkda ondan yerım

kizlar bende artikin gidiyorum sabahtir burdayim kizim yatti gidip yemek yapacagim izninizle optum hepinizi begumun vermis oldugu linki tiklayip size cikan analizi yazarmisin kizlar gecmisi okursaniz ne demek istedigimi anlarsiniz hepinizin idaal kilosunua bakalim bi roldumu hadi byy

kilzar ikindin bi kase kellogs k yedim aksama omlet yapsa rejim disina cikmam demi cevap verin bana .....

yok canım cıkmazsın omletı cok az hafıf yaglı yaparsın bısey olmaz-tatlicadiarzu-

kiz valla bende su kellogs isine feci kaptirdim ya kendimi ne kadar aliniyo ne kadar veriliyo pek bilmiyom sen diyet adina bir kellogs yiyorsan bence cikmazsin ama benimki gibi cocuklarinkinden yiyorsan cikarsin canimm

kız cocukların kellogsunu yersen tabıı veremezsın
dıet ıcın olanlarından yıyorum ben -tatlicadiarzu-

İdeal Kilonuz:57,1725

Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori:1407

GÜNLÜK BESLENME PLANI

KAHVALTIDAN ÖNCE :1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)
AKŞAM YEMEĞİ : 2 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN : 3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)

benım 57 kılo olmam gerekıyormus oyyyy nerdeeeee
hele once bır 65 olsam sonra 60kaydirigubbakcemile2

neslihan ben ozel kellogsk aliyorum cocuklarinki yenirmi paso kalori dolu buyusunler diyesırnaşık şey sen onlardan yiyorsan o yuzden kilo veremiyorsun... aksama omlet yapacam hafif zeytin yagli icine bakalim sebze katarim birde ufak kase mercimek corbasi hafif olur cevap veren arkadaslarima tsk:1hug:

Hımmm bende şu kellogslardan bir alayım yaaa

Beni unutuyorsunuz.senağlama

İdeal Kilonuz:54,4341

Günlük Almanız Gereken Asgari Kalori:1244

GÜNLÜK BESLENME PLANI

KAHVALTIDAN ÖNCE :1 su bardağı ılık su 1 su bardağı normal sıcaklıkta su
KAHVALTI :1 kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) Domates, Salatalık, Marul vb. çiğ sebze (istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1/2 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler)
ÖGLEN YEMEĞİ :2 porsiyon et (et porsiyonu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :1 su bardağı süt (kalsiyum gurubu yiyecekler) 2 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu)
AKŞAM YEMEĞİ : 1 porsiyon et (et porsiyonu) 8 yemek kaşığı sebze yemeği (sebze gurubu) 1 ince dilim ekmek (ekmek porsiyonu) 1/2 su bardağı yoğurt (kalsiyum gurubu yiyecekler) salata (yağsız – istediğiniz miktarda)
ARA ÖĞÜN :3 porsiyon meyve (meyve porsiyonu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…