- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #2.041
valla korkarim haa deme oyle dusunmesi bile kotu bee ama gerci ihtimali var oyuzden ben isi sikiya aldim artikin
düşünüyorummm nasıl bir diyet yapsam yaptığım gibi sıkı biri şekilde dikkat ederekmi devam etsem yoksa beni biraz canlandıracak bir kaç diyet var aklımda onlardan birinimi yapsam kararsızımmm bakalım
bencede all sıkıyamı alırsın bir kazığamı bağlarsın artık sen bilirsin kaçtın sen bu hafta bakemmm
neyse anacım ben çıkıyorummm kociş kalktı oğlanda kalkar şimdiii birşeyler hazrılıyimde yiyelimm öptümm görüşürüzzzzzzzzzzz
ya hic sorma be guzelim bende artik gr gr vermekten biktim sok felan yapim diyomda useniyom
nasil diyetlerin var aklinda soyle bakim bir kara verekte olmazsa beraber yapalim yine eskisi giibi gerci ben ikinci gunde pes demezsem
sen iilk günde pes edersin bencee:roflol::roflol:
kilzar ikindin bi kase kellogs k yedim aksama omlet yapsa rejim disina cikmam demi cevap verin bana .....
kilzar ikindin bi kase kellogs k yedim aksama omlet yapsa rejim disina cikmam demi cevap verin bana .....
kiz valla bende su kellogs isine feci kaptirdim ya kendimi ne kadar aliniyo ne kadar veriliyo pek bilmiyom sen diyet adina bir kellogs yiyorsan bence cikmazsin ama benimki gibi cocuklarinkinden yiyorsan cikarsin canimm
neslihan ben ozel kellogsk aliyorum cocuklarinki yenirmi paso kalori dolu buyusunler diyesırnaşık şey sen onlardan yiyorsan o yuzden kilo veremiyorsun... aksama omlet yapacam hafif zeytin yagli icine bakalim sebze katarim birde ufak kase mercimek corbasi hafif olur cevap veren arkadaslarima tsk:1hug:kiz valla bende su kellogs isine feci kaptirdim ya kendimi ne kadar aliniyo ne kadar veriliyo pek bilmiyom sen diyet adina bir kellogs yiyorsan bence cikmazsin ama benimki gibi cocuklarinkinden yiyorsan cikarsin canimm
neslihan ben ozel kellogsk aliyorum cocuklarinki yenirmi paso kalori dolu buyusunler diyesırnaşık şey sen onlardan yiyorsan o yuzden kilo veremiyorsun... aksama omlet yapacam hafif zeytin yagli icine bakalim sebze katarim birde ufak kase mercimek corbasi hafif olur cevap veren arkadaslarima tsk:1hug:
kız haysemin pc kafayı yedi yaa.yoksa o duramaz girerdi.naptı acaba yaa
yakın olsak alıp eşime yaptırcam.onun gibi birisini sık sık burda görmek iyi oluyo.
nurayında misafirleri var..s220 de eylülde yok.herkes pazar izninde galiba.haa begümde yok.ablkasına yemeğe gidecekti dünmü bugünmüydü o.benimde son günüm dostlar yarından itibaren malesef sadece akşmaları katılımda bulunabilirm.gerçi gündüz girmeye çalışırım.
Hımmm bende şu kellogslardan bir alayım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?