- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
Anladm cnmm ne bilim netten okuyunca bi tuhaf oluyo insan senin kac yum gelismistiHiç korkulacak bisey yok kuzum netten okudum çok korktum.
Isın v
Can acıtan noktası beklemek sanırım ama onu da saymıyorum suanlik
2 büyüdü ama 5 6 da arkadan geliyordu iğneyi kesti dr onlarda büyümesin diye zaten küçük dozda yapıyordum igneyiAnladm cnmm ne bilim netten okuyunca bi tuhaf oluyo insan senin kac yum gelismisti
Hadi ins ikiz olur2 büyüdü ama 5 6 da arkadan geliyordu iğneyi kesti dr onlarda büyümesin diye zaten küçük dozda yapıyordum igneyi
Hayırlısı olsun bi oğlum var 2 de gelirse çalışmayı bitiririmHadi ins ikiz olur
Yani isi bikerede bitirmis olursunHayırlısı olsun bi oğlum var 2 de gelirse çalışmayı bitiririm
Hayirlisi cnm herseyin basi saglik olsun iki gundur sagligimdan oldum ben bu gripte cok kotu biseymis rabbim co uklarimizi korusun bu salgindanaynen cnn
Valla ben evden çıkmıyorum gergedan virüsü heryerdeHayirlisi cnm herseyin basi saglik olsun iki gundur sagligimdan oldum ben bu gripte cok kotu biseymis rabbim co uklarimizi korusun bu salgindan
Bende hep evdeyim cnm bi yere ciktigim yok ama grip bu nerden gelecegi belli degil kaza geliyorum demezValla ben evden çıkmıyorum gergedan virüsü heryerde
Şimdiye kadar korunduk inş ugramaz da karantinadayiz sankiBende hep evdeyim cnm bi yere ciktigim yok ama grip bu nerden gelecegi belli degil kaza geliyorum demez
Bazen stresten de gelmeye biliyor canım. Geçmiş olsun acil şifalarCnm bugun acilde yaptim hcg 0 cikti cok agir grip olmusum belki oda engelliyodur adet olmami
Keske bende adet olabilsem 38. gun oldu bnm
Ins cnmŞimdiye kadar korunduk inş ugramaz da karantinadayiz sanki
Aynen bu sabah oldum cnmBazen stresten de gelmeye biliyor canım. Geçmiş olsun acil şifalar
Sukurki gerek kalmadi cnmo zaman mutlaka bir doktora görün canım
Hayırlısı olsun bi daha ki ay artikAynen bu sabah oldum cnm
Sukurki gerek kalmadi cnm
Sagol cnm insHayırlısı olsun bi daha ki ay artik
Yürekten iyi haber almanı istiyorum dinleme kendini stres yapma başka şeylere yonlenBenim de bata az kaldı ya arada böyle bi sancı geliyo tam adet oldum diyorm hemen gidiyor sancı böyle olanınız varmi
Inşallah canım bakalm hepimiz için hayırlısı olsunYürekten iyi haber almanı istiyorum dinleme kendini stres yapma başka şeylere yonlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?