- 10 Ekim 2018
- 1.638
- 1.463
- 83
- 34
- Konu Sahibi uYKuCu KoaLa
-
Aynen bu sabah oldum cnm
Sukurki gerek kalmadi cnm
Kesinlikle gidicem cnm saliya randevu aldim ins hersey yolunda giderçok şükür kuzum. yine de adetin bitince doktora bir görün bence. en azından kontrol amaçlı bir hormon testi yapar ve ultrasonla bakar.
Evet erken geldi maalesef . Hayırlısı olsun diyelim@Bayansuskun Hayırlı olsun kuzum inan çok sevindim
M mervedas ne alemdesin cnm?
Hayallerimsin sanırım erken gelmiş regl bi daha ki aya ins.
Aynen bi daha ki Y bayansuskun hamis baksanaEvet erken geldi maalesef . Hayırlısı olsun diyelim
Öyle mi bu ay ama baya hamiş haberleri aldım. Hayırlısı ile kucağına alır inşallah.Aynen bi daha ki Y bayansuskun hamis baksana
Benim de kırmızı kart gibi cnmÖyle mi bu ay ama baya hamiş haberleri aldım. Hayırlısı ile kucağına alır inşallah.Sen de durumlar nasıl peki
Görene kadar umut vardır. Bende baya ümitliydim hep 30 du döngüm bu ay 29 oldu. Demekki fazla stres yapmayayım diye erken geldiBenim de kırmızı kart gibi cnm
Görene kadar umut vardır. Bende baya ümitliydim hep 30 du döngüm bu ay 29 oldu. Demekki fazla stres yapmayayım diye erken geldi
Ah keşke ama bu ay kafaya takmıcam inş sevgililer gününe nasip olmadı bari evlilik yıl dönümüme nasip olsunyapma zaten stres
Ha şöyle benim de önümüzde ki ay hsg var nasipAh keşke ama bu ay kafaya takmıcam inş sevgililer gününe nasip olmadı bari evlilik yıl dönümüme nasip olsun
Hsg rahim film miydi dimi . Bende yaptırıcam eğer olmazsa 2 gün sonrada hormon testlerimi yapıcam. Sen yaptır da anlat ben merak ediyorum onu.Ha şöyle benim de önümüzde ki ay hsg var nasip
Çok korkuyorum ama hormon reglin 2 3 gunu yapiliyorHsg rahim film miydi dimi . Bende yaptırıcam eğer olmazsa 2 gün sonrada hormon testlerimi yapıcam. Sen yaptır da anlat ben merak ediyorum onu.
3 günü gidicem canımcım. Korkunun ecele faydası yok demişler minnoşlar için herşeye katlanacaz. İnşallah büyüyüncede değerimizi bilirlerbi üf desinler bak ben ne yapıyorum o haylazlara
Cnm nasilsin
Oyu cnn sen nasılsın ?Cnm nasilsin
Iyiyim sukur cnm sen adet oldunmuOyu cnn sen nasılsın ?
Oldum canım nasip sen nasılsın durumlar nasıl?Iyiyim sukur cnm sen adet oldunmu
Hadi ya gercektenmi ben umutlydum senden gercektende vakti zamani var daha demekki olmuyorsa vardir bi hayr bende yumurtlama donemindeyim ama pekte umutlu degilim ne yalan soyliyim her ay oldugu gibi yine bu ayda negatigi gormekten korkuyom ama ne yazikki korkunun ecele faydasi yokOldum canım nasip sen nasılsın durumlar nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?