Gebeliğe Hazırlık 13’nde ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaslar 13’nde çatlatma iğnesi olanlar gelin hepbirlikte bekleyelim bu heycanlı bekleyişi çok heycanlayım belirtilerimizi paylaşalım birbirimize motive olalım benim bat 26 ekim.
inşallah hamile kalirsin canim benim iğnenin 18.günü test yaptim pozitif ama karnim çok ağriyo doktorada gidemiyom karantinadayim

ailem korona oldu onlarla temasta bulundum canim
Cok geçmiş olsun canım sevincini bile tam yaşayamamışsın inşallah vardır bebiş ki bence var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kendine cok dikkat et yemene içmene bağışıklığın düşmesin senin artık cok dikkat etmen lazım. Sakın ağır kaldırma bir yere uzanma eğilme kendini yoracak hiçbir şey yapma canım cok dikkat et.

Allah razı olsun canim

Arkadaslar 13’nde çatlatma iğnesi olanlar gelin hepbirlikte bekleyelim bu heycanlı bekleyişi çok heycanlayım belirtilerimizi paylaşalım birbirimize motive olalım benim bat 26 ekim.
Femara kullandım doktor takip yaptı çatlamış dedi iğneye gerek görmedi .20 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadim yani 2 gün geçti..Dün test yaptım evde..idrar..negatif..ne olabilir sizce..beklemek geriyor..

04.10 da oldum bende çatlatma iğnesi,21 ekimde adetim artık hayırlısı bugün 11. Günümdü test yaptım nagatif oldu haliyle morali düşüyor insanın,sonra pozitif olur inşallah
Bende ekim 20 idi 2 gün geçti dün test negatif. Offf çok zor sizde durum nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…