- 22 Ekim 2020
- 151
- 79
- 24
inşallah hamile kalirsin canim benim iğnenin 18.günü test yaptim pozitif ama karnim çok ağriyo doktorada gidemiyom karantinadayimArkadaslar 13’nde çatlatma iğnesi olanlar gelin hepbirlikte bekleyelim bu heycanlı bekleyişi çok heycanlayım belirtilerimizi paylaşalım birbirimize motive olalımbenim bat 26 ekim.
Neden karantinadasın kuzuminşallah hamile kalirsin canim benim iğnenin 18.günü test yaptim pozitif ama karnim çok ağriyo doktorada gidemiyom karantinadayim
ailem korona oldu onlarla temasta bulundum canimNeden karantinadasın kuzum
Cok geçmiş olsun canım sevincini bile tam yaşayamamışsınailem korona oldu onlarla temasta bulundum canim
Benimde aynı iki gün üst üste test yaptım negatifKızlar adete 4 gün var bugün baktım iğnenin etkisi tamamen geçmiş.
Yükselişe geçsin inşallahKızlar adete 4 gün var bugün baktım iğnenin etkisi tamamen geçmiş.
Allah razı olsun canimCok geçmiş olsun canım sevincini bile tam yaşayamamışsıninşallah vardır bebiş ki bence var rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Kendine cok dikkat et yemene içmene bağışıklığın düşmesin senin artık cok dikkat etmen lazım. Sakın ağır kaldırma bir yere uzanma eğilme kendini yoracak hiçbir şey yapma canım cok dikkat et.
Hayırlı olsun canım inş karantinada sıkıntı yaşamadan bu süreci atlatırsıninşallah hamile kalirsin canim benim iğnenin 18.günü test yaptim pozitif ama karnim çok ağriyo doktorada gidemiyom karantinadayim
allah razi olsun canim ama bilmiyorum sanki adet olucakmişım gibiHayırlı olsun canım inş karantinada sıkıntı yaşamadan bu süreci atlatırsın
Test pozitif sıkma tatlı canını adet belirtileri yaşaman normal benim ilk gebeliğimdede öleydi belirtileri hep yaşadım inş sağlıkla kucağına alırsınallah razi olsun canim ama bilmiyorum sanki adet olucakmişım gibi
Yükselişe geçsin inşallah
Yükselişe geçsin inşallahamin canım
Amin kuzum benim rabbim tez zamanda hepimize nasip etsinYükselişe geçsin inşallah
amin inşallah canimTest pozitif sıkma tatlı canını adet belirtileri yaşaman normal benim ilk gebeliğimdede öleydi belirtileri hep yaşadım inş sağlıkla kucağına alırsın
Femara kullandım doktor takip yaptı çatlamış dedi iğneye gerek görmedi .20 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadim yani 2 gün geçti..Dün test yaptım evde..idrar..negatif..ne olabilir sizce..beklemek geriyor..Arkadaslar 13’nde çatlatma iğnesi olanlar gelin hepbirlikte bekleyelim bu heycanlı bekleyişi çok heycanlayım belirtilerimizi paylaşalım birbirimize motive olalımbenim bat 26 ekim.
Ne yaptınız inslh adet olmadınız.Ben 6 sında vuruldum 20-21 gibi adet olmam lazım 2.kez vuruldum iğneyi ibşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bende ekim 20 idi 2 gün geçti dün test negatif. Offf çok zor sizde durum nedir04.10 da oldum bende çatlatma iğnesi,21 ekimde adetim artık hayırlısı bugün 11. Günümdü test yaptım nagatif oldu haliyle morali düşüyor insanın,sonra pozitif olur inşallah
Adetinin geçmesini bekle hatta 5 gün falan geçsin.. ben 1 gün geçti yaptım hüsran..bilmeden beklemek daha iyi.Adetini bekle bence ben erken yaptım negatif oldu demoralize oluyor insa
Dün oldum malesefNe yaptınız inslh adet olmadınız.
OfffDün oldum malesef
Üzülme kasım ayi var..allah kerim.Dün oldum malesef
Her ay yeni umut bakalımÜzülme kasım ayi var..allah kerim.