Gebeliğe Hazırlık 13’nde ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bende 12 ekimde iğne vurdurdum. 8. Gün ara ara kasığımda batma ve 9. Gün bel ağrısı yaşadım. Bugün 12.gün beta hcg 1.16 çıktı. Bu şekilde çıkıp sonra değeri yükselen var mı?

12. Günde iğne etkisi olabiliyor canım benim ilk hafta pozitifti 13. Gün test yaptım negatif oldu şuan adet başlamak üzere gibi bekliyorum fakat çok akıntım var kafam karışık seninde akıntın varmı birde sağ kasığım kramplar var hiç olmazdı sanırım iğnenin etkisi

Arkadaslar 13’nde çatlatma iğnesi olanlar gelin hepbirlikte bekleyelim bu heycanlı bekleyişi çok heycanlayım belirtilerimizi paylaşalım birbirimize motive olalım benim bat 26 ekim.
Tam ben konuyu açacaktım ki sizi gördüm birebir aynıyız ilk çatlama iğnem 13 ü iğne 26 sı bat ve bende sizin gibi her gün test yaptım 9. Günden sonra 11. Gün akşama. Kadar koyuydu testler 12. Gün iyice yok oldu ama ben hep erken gebelik yaptım şuan ne durumdasınız ben çok heyecan ve korku içinde bekliyorum.

Bende aynı durumdayım adet günüm sadece çok aşırı akıntım var hiçbir belirtim yok sağ kasık batmaları var olmazdı iğnenin 14. Test yaptım negatif adeti bekliyorum bende senin gibi hayırlısı olsun herşey nasip bu ayda olmadı

Bat 26 ise şuanki gebelik testinde çıkar en son nezaman yaptınız testi

Vaovv harbiden her şeyimiz aynı . Ben negatifi 9. Günde gördüm testte gormon benden erken gitti bugün 12. Günüm yine negatif ama kasığımda ve vajinamın aşt tarafında sanki dikenli bir şey var gibi ağrılı yürütmüyor sanki iki ayakta durayım belim ağrıyor akıntımda var. Benim gibi belirti yaşıyormusun sende bir de alt karın bölgesi yani tam kasık mı rahimin üst tarafı mı bilmiyorum 2-3 gündür orda kıpırdamalar var böyle acılı sanki kazıyorlar içini.

Bat 26 ise şuanki gebelik testinde çıkar en son nezaman yaptınız testi
Bugün normal gebelik yaptım çıkmadı doktorum 14. Gün test yaptır dedi yarını bekliyorum o yüzden sol kasıkta çok hafif batma var göğüslerim bazen çok hassas bazen normal başka kayda değer bir belirti yok hayırlısı hepimiz için

Bende böyle net belirtiler yok sol kasığımda ara ara ani bir batma hissi oluyor birde göğüslerim özelikle gün içinde sütyen taktığımda çok hassas oluyor onun dışında öyle aman aman bir kasık ya da bel ağrım yok çok heyecanlıyım hayırlısı hepimiz için yarın bizim 14. Günümüz oluyor

Akıntım yok denecek kadar az

Hiç öyle düşünmeyin 20. Gününde pozitif çıkanlar olmuş dün birinden duydum burada regl olmadığımız sürece umut var

Kızlar benim de çatlatma iğne günüm 13 ekim. Ben aşılama oldum bir de 15inde. Normal şartlarda bat bugün. Ama iğneden 14 gün sonraya kayar adet tarihi diyorlar. Sizde de benzer durum var mı?

Kızlar benim de çatlatma iğne günüm 13 ekim. Ben aşılama oldum bir de 15inde. Normal şartlarda bat bugün. Ama iğneden 14 gün sonraya kayar adet tarihi diyorlar. Sizde de benzer durum var mı?
Ben 13 ünde sadece çatlatma iğnesi oldum bat 26’sı yarın 14. Gün test günü benim için sende ne gibi belirtiler var ben yarın için çok heycanlıyım

Regli olmadım ama az önce test yaptım malesef negatif
Beklemiş idrar mıydı sabah ilk idrarla yapın varsa elinizde, bir de normal gebelik yapmayın, ben 2 kayıp gebelik yaşadım, ikisinde de edindiğim tecrübe normal gebelik testleri çok daha geç pozitif veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…