Gebeliğe Hazırlık 13’nde ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş canım rabbim tez zamanda dualarımızı kabul eder inş sende beni haberdar et test yapınca bu ay olmazsa birdahaki ay vardır herşeyin bir zamanı beraber sevinelim bu ay inş
Insallah canm. Iki aydir klomen kullanıyorum bu kez de olmasa yumurta kontorolu yapilacak ici mi bos sağlıklı değiller mi falan. 1 yildir ugrasiyorum hiç gebelik olmadi esimde sorun yok bana bakilacak. Hsg temiz çıkmıştı.
Sen ne zamandan beri istiyosun durumunuz ne

5 yıllık evliyim iki kere düşüğüm oldu üç aydır korunmuyoruZ olmadı bu ay kolemen ve çatlama iğnesi vuruldum iğnenin etkisiyle iğneyi vurulduktan 1 hafta sonra bi test yaptık çift çizgi biraz umutlanmıştım ama bu sabah tekrar yaptım çizgi varla yok arasında belkide ben öyle görmek istedim hiç yok sanırım bu ay da olmadı
Canım dün çizgi cıkmadı bugün çıktı şaşırdım biraz muhtemelen dünkü test bozuktu sabah güncelleme yaparım foto atarım
dün çıkmayıp bugün çıktı ne güzel bata kaç gün var bende çatlama iğnesi vurlalı bugün 11. Gün 7. Günde bir test yapmıştım çıkmıştı şimdi bidaha yaptımçıkmadı üzüldüm biraz bata 4 gün hayırlısı olsun hepimiz için

Amin hayırlısı olsun hakkımızda

Kızlar 17. Günüm adet olmadım henüz geçen ay 18. Gün oldum iğne gününü sayarsak 18. Gün yarını bekliyorum 13. Gün negatifti testim bi daha yapmamıştım

Bence bidaha yap en azından aklında soru kalmaz akışına bırakırsın
Yarını bekliycem göğüs hassasiyetim devam ediyor uçları çok acıyor adet olaxam zaman başlar ama adettin 2 gün önce falan geçerdi şimdi geçmiyor

Tabiki haber veririm değerlerin yükselme şansı varmı bilmiyorum
Vallahi zor işmiş ben iki kez hamile kaldım ama düşük oldu böylesi beklemek çok zormuş bunu anladım iğne zaten insana tuhaf etkiler yapıyor kendini hamile gibi hissediyorsun benim bugün iğne olalı 11. Günüm sabah test yaptım çok belirsiz bir çizgi var yok da diyebilirim olmadı sanırım kasıma kaldı vardır herşeyde bi hayır nasip bekliyorum yinede bir ümit 4 gün bata

14. Günü bekle hemen düşmesin yüzün ben oğluma hamile kaldığımda 3 gün önce test yaptım negatifti 3 gün sonra kanda 468 şok olmuştum

Ayy inş canım ya inan varya umut oldun şimdi bana nasip hep birlikte güzel haberler alalım inş bu ay
Umudunu yitirme Allah izin verirse bi gün mutlaka olacak kız arkadaşıma klomen vermiş dr 2 ay kullandı kist oldu 25 cm her gün bir tane bende bi ay daha dene sabah akşaö dedim kırmadı kullandı iğnesiz hemde ikizlere hamile şuan 28 haftalık oldular az kaldı doğuma

Hay maşlh nasip herşey ya doktor banada ikiz olma ihtimali yüksek dedi ama bakalım zaman gösterecek herşeyi

Kızlar merhaba benim iğnemin 16. günü geçen ay 14.günde adet olmuştum test yapmadım hiç beklemedeyim hafif adet ağrılarım var bakalım gelicek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…