Gebeliğe Hazırlık 13’nde ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bugün değişik bir ağrım var ya alt bölgeme doğrı vuruyor sızlama gibi kasıklarımda ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi ağrı hatta sanki oluyormuşum gibi ağrı sizde de var mı ya? İğnenin 8. Günü bugün

5 yıllık evliyim iki kere düşüğüm oldu üç aydır korunmuyoruZ olmadı bu ay kolemen ve çatlama iğnesi vuruldum iğnenin etkisiyle iğneyi vurulduktan 1 hafta sonra bi test yaptık çift çizgi biraz umutlanmıştım ama bu sabah tekrar yaptım çizgi varla yok arasında belkide ben öyle görmek istedim hiç yok sanırım bu ay da olmadı

dün çıkmayıp bugün çıktı ne güzel 🤩 bata kaç gün var bende çatlama iğnesi vurlalı bugün 11. Gün 7. Günde bir test yapmıştım çıkmıştı şimdi bidaha yaptımçıkmadı üzüldüm biraz bata 4 gün hayırlısı olsun hepimiz için
Kuzum bi negatif cıkacak hcg yani iğnenin etkisi geçince sonra gebelik oluştuysa tekrar pozitife döner😊 o yüzden adet olana kadar umut vardır.
Benimkide tekrar pozitifleşsede güvenmiyorum çünkü daha cok yeni iğnemin 7. Günüydü daha var benim yani. Hakkımızda hayırlısı olsun ya şuralarda uzata uzata hamileeeeeyimmm yazalım herbirimiz inşallah❤️🙏🏼

Kuzum bi negatif cıkacak hcg yani iğnenin etkisi geçince sonra gebelik oluştuysa tekrar pozitife döner😊 o yüzden adet olana kadar umut vardır.
Benimkide tekrar pozitifleşsede güvenmiyorum çünkü daha cok yeni iğnemin 7. Günüydü daha var benim yani. Hakkımızda hayırlısı olsun ya şuralarda uzata uzata hamileeeeeyimmm yazalım herbirimiz inşallah❤️🙏🏼
Aminnnnnnnn canım bugün 12. Gün çok ince bir çizgi varla yok arasında çıktı biraz üzüldüm 25 bat tarihim iğnenin etkisini biliyordum çift çizgiyi görelim die bi test yapalım dedik tam 1 hafta sonra hayırlısı ya yarın bidahamı yapsam acaba 😂 allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş sadece akıntım var hiç olmazdı o biraz umut veriyor bana başka hiç bir şeyim yok aslında adet ağrılarımın başlaması lazım tık yok

Benim bugün değişik bir ağrım var ya alt bölgeme doğrı vuruyor sızlama gibi kasıklarımda ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi ağrı hatta sanki oluyormuşum gibi ağrı sizde de var mı ya? İğnenin 8. Günü bugün
Benimde olmuştu hatta sanki rahmime baskı yapıyorlar gibi hissediyordum bazen geçti ama

Ay bizim iğne günlerimiz aynı seninle. Dün akşam adet öncesi gibi hafif bi ağrım ve şişkinliğim oldu ama bugün geçti sanki

Hergün test yapıyorum bir umut bata 3 gün kaldı olsaydı çıkardı sanırım bu ayda olmadı daha yapmicam kasıma kaldı vardır bir hayır

X