- 3 Ocak 2020
- 307
- 121
- 38
Hadi hayırlı haberler olsun inşallahKızlar merhaba benim iğnemin 16. günü geçen ay 14.günde adet olmuştum test yapmadım hiç beklemedeyim hafif adet ağrılarım var bakalım gelicek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı haberler olsun inşallahKızlar merhaba benim iğnemin 16. günü geçen ay 14.günde adet olmuştum test yapmadım hiç beklemedeyim hafif adet ağrılarım var bakalım gelicek mi
İnşallah bakalımHadi hayırlı haberler olsun inşallah
İnş güzel haberler verirsin canım test yapsan çıkabilir benceKızlar merhaba benim iğnemin 16. günü geçen ay 14.günde adet olmuştum test yapmadım hiç beklemedeyim hafif adet ağrılarım var bakalım gelicek mi
negatif görmekten korkuyorum yaİnş güzel haberler verirsin canım test yapsan çıkabilir bence
Hayırlısı canım bekle ozaman biraz dahanegatif görmekten korkuyorum ya
Bende ankara umarım birimiz mutlu haber veririzSamsun canım
İnş cnmBende ankara umarım birimiz mutlu haber veririz
Kuzum bi negatif cıkacak hcg yani iğnenin etkisi geçince sonra gebelik oluştuysa tekrar pozitife döner o yüzden adet olana kadar umut vardır.5 yıllık evliyim iki kere düşüğüm oldu üç aydır korunmuyoruZ olmadı bu ay kolemen ve çatlama iğnesi vuruldum iğnenin etkisiyle iğneyi vurulduktan 1 hafta sonra bi test yaptık çift çizgi biraz umutlanmıştım ama bu sabah tekrar yaptım çizgi varla yok arasında belkide ben öyle görmek istedim hiç yok sanırım bu ay da olmadı
dün çıkmayıp bugün çıktı ne güzel bata kaç gün var bende çatlama iğnesi vurlalı bugün 11. Gün 7. Günde bir test yapmıştım çıkmıştı şimdi bidaha yaptımçıkmadı üzüldüm biraz bata 4 gün hayırlısı olsun hepimiz için
Aminnnnnnnn canım bugün 12. Gün çok ince bir çizgi varla yok arasında çıktı biraz üzüldüm 25 bat tarihim iğnenin etkisini biliyordum çift çizgiyi görelim die bi test yapalım dedik tam 1 hafta sonra hayırlısı ya yarın bidahamı yapsam acaba allahım isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inş sadece akıntım var hiç olmazdı o biraz umut veriyor bana başka hiç bir şeyim yok aslında adet ağrılarımın başlaması lazım tık yokKuzum bi negatif cıkacak hcg yani iğnenin etkisi geçince sonra gebelik oluştuysa tekrar pozitife döner o yüzden adet olana kadar umut vardır.
Benimkide tekrar pozitifleşsede güvenmiyorum çünkü daha cok yeni iğnemin 7. Günüydü daha var benim yani. Hakkımızda hayırlısı olsun ya şuralarda uzata uzata hamileeeeeyimmm yazalım herbirimiz inşallah
Benimde olmuştu hatta sanki rahmime baskı yapıyorlar gibi hissediyordum bazen geçti amaBenim bugün değişik bir ağrım var ya alt bölgeme doğrı vuruyor sızlama gibi kasıklarımda ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi ağrı hatta sanki oluyormuşum gibi ağrı sizde de var mı ya? İğnenin 8. Günü bugün
Ay bizim iğne günlerimiz aynı seninle. Dün akşam adet öncesi gibi hafif bi ağrım ve şişkinliğim oldu ama bugün geçti sankiBenim bugün değişik bir ağrım var ya alt bölgeme doğrı vuruyor sızlama gibi kasıklarımda ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi ağrı hatta sanki oluyormuşum gibi ağrı sizde de var mı ya? İğnenin 8. Günü bugün
Olsun moralimizi bozmayalım kasıma kaldı yapacak bişey yok hayırlısı olsun18. Gün de adet oldum bu ayda olmadı
Ben mola veriyorum artık 2020 uğursuz bi yıl oldu seneye inşallah doktor femera dedi ama dinlencemOlsun moralimizi bozmayalım kasıma kaldı yapacak bişey yok hayırlısı olsun
Bazen akışına bırakmak gerekir bu ilaçlarda psikolojik etkiliyor bizi benim ilk ay kullanımımdı klomeni ama bende düşünmüyorum tekrarlamayıBen mola veriyorum artık 2020 uğursuz bi yıl oldu seneye inşallah doktor femera dedi ama dinlencem
Benimde bi var bi yok bi geliyor değişik bi ağrı vuruyor aha diyorum kesin var. Sonra kesiliyor rabbim umurlarımızı boşa çıkarmasın.Ay bizim iğne günlerimiz aynı seninle. Dün akşam adet öncesi gibi hafif bi ağrım ve şişkinliğim oldu ama bugün geçti sanki
Evet canım bi kafanı dağıt biraz kendine zaman ayır bu süreçler hepimizi cok yıpratıyor maalesef.Ben mola veriyorum artık 2020 uğursuz bi yıl oldu seneye inşallah doktor femera dedi ama dinlencem