Gebeliğe Hazırlık 13’nde ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayirrrr erken değil mi ? Ben progestan fitilde kullaniyorum bilemedim ki korkuyorum test yapmaya sen yaptin mi
Ben 13 ekimde sırf betayı görmek için kan testi yaptırım. 41.33 çıktı hiç bi belirtim olmadı ama bugün de erken gebelik testi yaptım, çok silik ikinci çizgiyi gördüm. İğnenin etkisi midir değil midir emin olamıyorum bi türlü:/

iğnenin etkisi 12 günde geçiyor sen yinede 13.gün falan test yap en erken o zaman öğrenebilirsin. bende bütün belirtiler vardı geçen ay ama olmadı belirti herkesde olmuyo

5. Gün yapmışsın testi deger onkadar cikmasi normal iğneden sanirim o. Ama testi bilemedim bata yakin tekrsrla insallah gebeliktir. Benim ilacdan midir bilmem agrim var sürekli rahimde

Kızlar selam, 9 Ekim'de çatlatma iğnesi oldum. Bugün kan testi yaptırdım. (İğne gününü sayarsak 12. gün, iğne gününü saymazsak 11. gün) 1.3 çıktı. Bu şekilde olup sonradan artan var mı acaba?

Okudugum kadarıyla 15.gün kanda gören cok canım adetinin geçmesini bekle bir de öyle yaptır.

Hayirrrr erken değil mi ? Ben progestan fitilde kullaniyorum bilemedim ki korkuyorum test yapmaya sen yaptin mi
Bende 9 ekimde yaptım çatlama iğnemi ve ctesi günü test yaptım çift çizgiyi görevilmek için ümitle bekliyorum bugünde sarı koyu kıvamda akıntılarım oldu herşeyin hayırlısı aynı gün olmuşuz beraber takip edelim gelişmeleri

İnşallah gebeliktendir akintin. Haberdar et beni :) bende umutla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…