15-16 gün adet olmak gerek zaten dediğin gibi sanırım adeti beklemem gerek biraz acele etmişim ama umut heyecan işteSabret arkadasım suan da negatif olması normal 15. 16. Günde kanda baktır o zaman pozitifse cıkar canım benim umutsuzluk yokk
Canım daha cok erken bu kadar kısa sürede gebelik olsa da cıkmaz ki lütfen moralini bozma sabret gününde yapPişman oldum yaptığıma tabi morelim bozuldu
Keşke canım keşkeBende bekliyorum negatiften bıktım pozitifi bi görebilsek keşke
Tabiki de kuzum kafanı baska şeylerle meşgul et stres yapmaman lazım olacak elbet15-16 gün adet olmak gerek zaten dediğin gibi sanırım adeti beklemem gerek biraz acele etmişim ama umut heyecan işte
Çok doğru rabbim ol der olur sabırCanım daha cok erken bu kadar kısa sürede gebelik olsa da cıkmaz ki lütfen moralini bozma sabret gününde yapGüzel enerji yolluyoruz evrene ümitsizlik, moral bozukluğu, olumsuzluk yok bunları atın kafanızdan.
Çok sağol canım allah razı olsunTabiki de kuzum kafanı baska şeylerle meşgul et stres yapmaman lazım olacak elbet
Kesinlikle öyle unutmayalım ki çoçuklarımızın doğacağı tarih çok önceden belliÇok doğru rabbim ol der olur sabır
Hepimizden canım benimÇok sağol canım allah razı olsun
Canım daha cok erken bu kadar kısa sürede gebelik olsa da cıkmaz ki lütfen moralini bozma sabret gününde yapGüzel enerji yolluyoruz evrene ümitsizlik, moral bozukluğu, olumsuzluk yok bunları atın kafanızdan.
Merhaba bende 21i bekliyorumBenim de o civarlarda bakalım hayırlısı
13. Günüm test yapmak v3 yapmamak arasındayımİnşallah senden güzel haberler alırız arkadaşım
Adetini bekle bence ben erken yaptım negatif oldu demoralize oluyor insa13. Günüm test yapmak v3 yapmamak arasındayım
Ben de 26’sını heycandan öleceğimMerhaba bende 21i bekliyorum☺
Belirti var mı sizdeBen de 26’sını heycandan öleceğim
Selam canım benim klomende başarı ykalayamazsan doktorundan femara iste kuzum genelde klomene cevap vermeyenler femaraya cevap veriyor. İnşallah hiçbirine gerek kalmazda tez zaman da hepbirlikte kucaklarımıza alırız yavrularımızıYeni üye oldum hepinize selam :) Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum:) ilk çatlatma iğnesi deneyiyim olucak benimde önümüzdeki haftalarda. Bugün klomen e başlıyorum. Eşim salı günü sperm testi olacak. Duruma göre daha farklı bir yol çizilecek. Bakalım heyecanlı bir bekleyiş
Sanırım 12 güne falan kanda tam olarak gidiyor hcg hormonu ya benim alt karın bölgem ağrıyor bazende vajinaya doğru vuruyor. İğnenin etkisi sanırım benim bugün 4. Günüm bakalım ne kadar devam edicek sende belirti var mıBelirti var mı sizde ☺ Birde iğnenin etkisi kaç gün sonra geçiyor du?