Cok cok erken su an umutlanma üzülürsün sonra allah korusun. Bende gecen ay ilk catlatma ignesi oldugunda cok belirti verdi gece bel agrisindan uyuyamiyordum bile ama sonra adet oldum. 15 gun gecmedeb belirti aramaSanırım 12 güne falan kanda tam olarak gidiyor hcg hormonu ya benim alt karın bölgem ağrıyor bazende vajinaya doğru vuruyor. İğnenin etkisi sanırım benim bugün 4. Günüm bakalım ne kadar devam edicek sende belirti var mı?
Canım adetin geçmeden ümitsizliğe kapılma bence inşşallah hayırlı haberler alırsın adetin geçtikten sonra test yap bence.Merhaba kızlar günaydın .
Dün iğnemin 15 günüydü kan verdim 0,285 çıktı
Adetime 5 gün var .böyle negatif olup sonra pozitife dönen var mı aranızda acaba
Hayırlı haberler alırsın inşallah arkadasımBen de klomen kullandım ancak iğne olmadım ancak 21 inde bekliyorum adeti olmazsam kan testi veriririm.
Bugün iğnenin 12.günü asılamanın da 10. Günü dün akşam sol tarafım felaket acıdı sizladı geceleri uyuyamıyorum ayakalrm yanıyor ama bu arada oluyordu bende başka belirtim yok yani belirtim yokSanırım 12 güne falan kanda tam olarak gidiyor hcg hormonu ya benim alt karın bölgem ağrıyor bazende vajinaya doğru vuruyor. İğnenin etkisi sanırım benim bugün 4. Günüm bakalım ne kadar devam edicek sende belirti var mı?
Hadi yaCok cok erken su an umutlanma üzülürsün sonra allah korusun. Bende gecen ay ilk catlatma ignesi oldugunda cok belirti verdi gece bel agrisindan uyuyamiyordum bile ama sonra adet oldum. 15 gun gecmedeb belirti arama
Insallah olur canm rabbim biz isteyenlere nasip etsin. Sadece fazla umutlanma diyorumHadi yanapalım artık kısmet inşallah yanılmam Bu ay olcak gibi hissediyorum.
Insallah canim ya sizler de bebislerinizi alirsiniz kucaginiza son 5 Gün felan kaldi benim tamamen kasik agrilarim bitti akintilarim azaldi bakalim nolcakkHayırlı haberler alırsın inşallah arkadasım
Testi aldım cesaret edersem yaparım yarın sabah umudum yok ama negatif görmek beni yorduAdetini bekle bence ben erken yaptım negatif oldu demoralize oluyor insa
Rabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda canımTesti aldım cesaret edersem yaparım yarın sabah umudum yok ama negatif görmek beni yordu
Sabah yapar yazarım artık 13. Gün ama hayırlısıRabbim hayırlısını nasip etsin hakkımızda canım
Cok merak ettim şimdi inşallah bebiş vardır. Hemen yaz yarın yapınca neşemiz yerine gelsinSabah yapar yazarım artık 13. Gün ama hayırlısı
Şuan benimde öyle ama benim 4. Günüm iğneden sanırımKızlar benimde koyu sarı gibi akıntım geliyor idrarımda koyu sarıya dönük,belirtimidir yoksa su içmeyimi azalttım ondan dolayımı sizce?
12. Günüm bugun çatlatma sonrası
İnşallah mutlu haberler verebilirim çok dua edin olur muCok merak ettim şimdi inşallah bebiş vardır. Hemen yaz yarın yapınca neşemiz yerine gelsin
İnşallah canım benimde yarın 13 aynı zamanlardayız ama ben dün yaptım yani 11. Gün negatif yarın negatif çıkarsa bile adetini bekle daha erken olabilirİnşallah mutlu haberler verebilirim çok dua edin olur mu
Benim negatif olduguna göre iğnenin tüm etkisi gitmiş olmalı,adetime 3 gün varŞuan benimde öyle ama benim 4. Günüm iğneden sanırım
Negatif 13. Gün adete 4 gün varİnşallah canım benimde yarın 13 aynı zamanlardayız ama ben dün yaptım yani 11. Gün negatif yarın negatif çıkarsa bile adetini bekle daha erken olabilir
İğnenin etkisi sende de geçmiş canım moral bozma adetini bekle inşallahNegatif 13. Gün adete 4 gün var
Kızlar selam. Ben de 9 Ekim’de sabah 11:00 de oldum iğnemi. 13 ekim de sırf beta’yı artık değişik bişey göreyim diye kan verdim. 41,33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ama yine de iyi hissettim kendimi:) ben de bekliyorum bakalım sonuçları. Hepimiz için hayırlısı olsun