Gebeliğe Hazırlık 13’nde ÇATLATMA İĞNESİ OLANLAR?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sanırım 12 güne falan kanda tam olarak gidiyor hcg hormonu ya benim alt karın bölgem ağrıyor bazende vajinaya doğru vuruyor. İğnenin etkisi sanırım benim bugün 4. Günüm bakalım ne kadar devam edicek sende belirti var mı😃?
Cok cok erken su an umutlanma üzülürsün sonra allah korusun. Bende gecen ay ilk catlatma ignesi oldugunda cok belirti verdi gece bel agrisindan uyuyamiyordum bile ama sonra adet oldum. 15 gun gecmedeb belirti arama

Merhaba kızlar günaydın .
Dün iğnemin 15 günüydü kan verdim 0,285 çıktı
Adetime 5 gün var .böyle negatif olup sonra pozitife dönen var mı aranızda acaba
Canım adetin geçmeden ümitsizliğe kapılma bence inşşallah hayırlı haberler alırsın adetin geçtikten sonra test yap bence.

Sanırım 12 güne falan kanda tam olarak gidiyor hcg hormonu ya benim alt karın bölgem ağrıyor bazende vajinaya doğru vuruyor. İğnenin etkisi sanırım benim bugün 4. Günüm bakalım ne kadar devam edicek sende belirti var mı😃?
Bugün iğnenin 12.günü asılamanın da 10. Günü dün akşam sol tarafım felaket acıdı sizladı geceleri uyuyamıyorum ayakalrm yanıyor ama bu arada oluyordu bende başka belirtim yok yani belirtim yok 😂

Cok cok erken su an umutlanma üzülürsün sonra allah korusun. Bende gecen ay ilk catlatma ignesi oldugunda cok belirti verdi gece bel agrisindan uyuyamiyordum bile ama sonra adet oldum. 15 gun gecmedeb belirti arama
Hadi ya 😃 napalım artık kısmet inşallah yanılmam🙏🏼 Bu ay olcak gibi hissediyorum.

Kızlar benimde koyu sarı gibi akıntım geliyor idrarımda koyu sarıya dönük,belirtimidir yoksa su içmeyimi azalttım ondan dolayımı sizce?
12. Günüm bugun çatlatma sonrası

Kızlar benimde koyu sarı gibi akıntım geliyor idrarımda koyu sarıya dönük,belirtimidir yoksa su içmeyimi azalttım ondan dolayımı sizce?
12. Günüm bugun çatlatma sonrası
Şuan benimde öyle ama benim 4. Günüm iğneden sanırım

Kızlar selam. Ben de 9 Ekim’de sabah 11:00 de oldum iğnemi. 13 ekim de sırf beta’yı artık değişik bişey göreyim diye kan verdim. 41,33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ama yine de iyi hissettim kendimi:) ben de bekliyorum bakalım sonuçları. Hepimiz için hayırlısı olsun

Kızlar selam. Ben de 9 Ekim’de sabah 11:00 de oldum iğnemi. 13 ekim de sırf beta’yı artık değişik bişey göreyim diye kan verdim. 41,33 çıktı. İğnenin etkisi tabii ama yine de iyi hissettim kendimi:) ben de bekliyorum bakalım sonuçları. Hepimiz için hayırlısı olsun
😃😃 oda güzelmiş bende hrmen gebelik testi yapmıştım dünya gözüyle şu çift çizgiyi bir göreyim diye.

X