- 3 Ocak 2020
- 307
- 121
- 38
Bende korkuyorum artık gecen ay 19. Gün adet oldum bekliycem ama seninki yükselebilir iki gün sonra tekrar etPişman oldum yaptığıma tabi morelim bozuldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende korkuyorum artık gecen ay 19. Gün adet oldum bekliycem ama seninki yükselebilir iki gün sonra tekrar etPişman oldum yaptığıma tabi morelim bozuldu
Bütün motivasyonum bir anda yerle bir oldu görmesem yapmayı düşünmüyordum işin açığıBende korkuyorum artık gecen ay 19. Gün adet oldum bekliycem ama seninki yükselebilir iki gün sonra tekrar et
Aynı gün olmuşuz iğneyi sizde ne belirtiler var iğne illa bi belirti yapıyor ya6 ekimde iğne oldum 3. İğnem 21 Ekim adet tarihim ve hiç test yapmadım
Ben almadım testi iğneyi alırken duramam yaparım diyeBütün motivasyonum bir anda yerle bir oldu görmesem yapmayı düşünmüyordum işin açığı
Ara ara kasık agrısı beyaz süt kesiği gibi bir akıntı göğüslerim dolgun acıyor uçları daha çok acıyor ama zaten adet belirkerim de bunlardıAynı gün olmuşuz iğneyi sizde ne belirtiler var iğne illa bi belirti yapıyor ya
Aynı benim bide iştahım arttı o kadar her ay aynı belirtileriniz olmuşmuyduAra ara kasık agrısı beyaz süt kesiği gibi bir akıntı göğüslerim dolgun acıyor uçları daha çok acıyor ama zaten adet belirkerim de bunlardı
İştah artması da var tabi evet her ay aynı belirtiler var sadece bu ay çok uyuyorum iğnede gebelik hormonu olduğu için bunların hepsi normalAynı benim bide iştahım arttı o kadar her ay aynı belirtileriniz olmuşmuydu
Geçen ay bendede iştah dışında hepsi vardı inşallah bu ay sonuç alabiliriz iğnedenİştah artması da var tabi evet her ay aynı belirtiler var sadece bu ay çok uyuyorum iğnede gebelik hormonu olduğu için bunların hepsi normal
Öyle korkuyorum ki negatiften 11. Gün ama test alasım yok adeti bekliycemGeçen ay bendede iştah dışında hepsi vardı inşallah bu ay sonuç alabiliriz iğneden
Yapmayın bekleyinÖyle korkuyorum ki negatiften 11. Gün ama test alasım yok adeti bekliycem
Zaten 21 ekim az kaldı allah ol dediyse olacak yaşım beni korkutanYapmayın bekleyin
Bencede yapmayın hiç yaşınız kaç ki korkuyosunuzÖyle korkuyorum ki negatiften 11. Gün ama test alasım yok adeti bekliycem
Benim de o civarlarda bakalım hayırlısıZaten 21 ekim az kaldı allah ol dediyse olacak yaşım beni korkutan
Üçümüzde aynı zamanda öğrenicez hayırlısı olsun inşallahBenim de o civarlarda bakalım hayırlısı
İnşallah bu son olur mutlu haberler veririz hepimizdeBenim de o civarlarda bakalım hayırlısı
Bende bekliyorum negatiften bıktım pozitifi bi görebilsek keşke04.10 da oldum bende çatlatma iğnesi,21 ekimde adetim artık hayırlısı bugün 11. Günümdü test yaptım nagatif oldu haliyle morali düşüyor insanın,sonra pozitif olur inşallah
İnşallah senden güzel haberler alırız arkadaşım6 ekimde iğne oldum 3. İğnem 21 Ekim adet tarihim ve hiç test yapmadım
Ooo güzel haberleriniz bize umut olur inşallahBen de 5 Ekim de çatlama iğnesi oldum
Sabret arkadasım suan da negatif olması normal 15. 16. Günde kanda baktır o zaman pozitifse cıkar canım benim umutsuzluk yokk04.10 da oldum bende çatlatma iğnesi,21 ekimde adetim artık hayırlısı bugün 11. Günümdü test yaptım nagatif oldu haliyle morali düşüyor insanın,sonra pozitif olur inşallah