- 11 Eylül 2020
- 2.198
- 557
-
- Konu Sahibi iyikiamaiyiki
Çalışan anneler nasıl yapıyor çok merak ediyorum. Bende mi anormallik var diye düşünmeye başladım. Neden bu kadar kendimi yorgun hissediyorumİşi bırakmayı düşünmeyin. Bırakıp evde olsanız daha çok yüzgöz olursunuz çözüm değil. Yorulmanız da gayet normal. İş hayatı çok zorlaştı esksi gibi değil. Acaba çocuğu bir pedagoga mı götürseniz?
İnsan kaynakları ve insanlarla uğraşmaktan evde hiç birşeye halim kalmıyor
Bende mi sorun var anlamıyorum
İnanın doğru düzgün ev işi yapmıyorumkızınız için uzman desteği almalısınız ergenlik çağı ve belli ki biraz fazlaca yaşıyor duygularını en güzeli siz ve özellikle kızınız için bir uzman desteği ve gerekirse ev işlerinden feragat edip kızınızla daha çok zaman geçirin
Hayır özel şirket değil benim çalıştığım kurum kamu kurumu ve kanunlar yönetmelikler herşey detaylı ve çalışmaların sorunları hiç bitmiyor sürekli birileri birşey istiyor ve tek çalışıyorum en çokta tek çalışmak beni zorluyor doğru düzgün izne bile çıkamıyorumAnlayamadım IK mı?? İnsanlarla uğraşan IK ne gördüm ne de duydum, anlaşmazlıkları yöneticiler çözümler , onu dışında İKlar genelde işe alımlarda CV topluyor adaylarla görüşüyor bu kadar. Ne için ve kimlerle uğraşıyorsunuz tam olarak?? İK işini fazla bulmayı asla anlayamam.
Evet temizlik için olan kısmı uygulayabiliriö ancak yemek konusu nasıl olur bilemedimİşi bırakmaktansa maaşın önemli bir kısmını yardımcıya vermek daha mantıklı.
Haftada 3 gün gelse ev düzenini sağlasa, yemekler yapsa.
İşi bıraksam mı diye aklımdan geçirmeden önce madem parayı gözden çıkarabiliyorum, bunu yaparım.
13 yaşında kızım var.Çalışan bir anneyim ve çok yoğun çalışıyorum.Vücud yorgunluğu dinlenince geçer belki ama beyin yorgunluğu geçmiyor ve işten eve geldiğim zaman çok yorgun oluyorum.saat 6 da evde oluyorum ve yemek yapıp dinlenme moduna geçmemiz saat 8 buçuğu buluyor.O arada kızımın dersleri ile ilgilenirken son zamanlarda kızımdan önce koltukta uyuya kalıyorum.
Bu aralar okulda sorunları oldu.Erkek arkadaşı varmış ve ayrılmış daha sonra çocuğun şuan görüştüğü kızın adına instagram hesabı açıp çocuğa ondan ayrıl gibi birşeyler yazmış inanın şok oldum
Okul müdürü eşimi ve kızımı çağırdı gittik,dediki bu yaşlarda sevgili olma beğenme gibi durumlar olabiliyor ancak başkasının adına hesap açması hoş değil ve önlenmezse lise döneminde çok sorun yaşarsınız,çocuğunuzla bol bol konuşun dedi.Ne diyeceğimizi bilemedik özür diledik kızımızla konuştuk ancak ben çok korkuyorum
Çok yorgun oluyorum acaba bir vitamin eksikliğimmi var diye düşünüyorum ancak sürekli tahlil yaprtıran biriyim.İş yerindeki yoğunluktan ve stresten olan sıkıntım evime yansıyor.Hiç birşey ailemden önemli değil,yakın zamanda çok düşünmeye başladım işi bırakıp kızımla vakit geçirmek istiyorum.Kafama takmasam işi işte bırakıp eve gitsem belki daha rahat olacak ancak sürekli beynim konuşuyor aklımda sürekli iş var ve kafayı yemek üzereyim
Evet hayat çok zor herşey pahalı,kızım büyüdükçe dahada çok paraya ihtiyacımız olacak üstelik ev hanımlığını çokta seven bir yapım yok ancak böyle de stresli ve huzursuzum,ne yapmalıyım? Bilemediğim için sizlerden fikir almak istedim
Mart ayında 13 yaşına girecekben sizi hatırladım daha öncede kızınızla ilgili konu açmıştınız.
inanın şok olduk yazmışsınız da neye şok oldunuz ki? her gittiği okulda şikayet alıyordunuz siz yazdınız bunları. çocuğu zamanında bir terapiste falan götürseydiniz keşke.
13 yaşında demişsiniz 8. sınıf olması lazım benim oğlumda 13 yaşında 8.sınıf. bu sene lgs var siz niye ödevlerine falan yardım ediyorsunuz dershaneye yazdırmadınız mı?
12 Yaşındaki Kızımın Arkadaş Düşkünlüğü
12 yaşında kızım var.Arkadaşlarına çok düşkün.whatsapp grupları var takip ediyorum,kızlar küfür ediyor,kızım arkadaşına güzel sözler yazıyor arkadaşı cevap vermiyor,onlara harçlığı ile yiyecekler alıyor kendini sevdirmeye çalışıyor.arkadaşlarının kızımı kullandığını düşünüyorum.defalarca...www.kadinlarkulubu.com
Sen defalarca kez kızınla ilgili konular açmıştın. Linkini eklediğim konu dışında yine kızınla ilgili konuların var.
Sizin evde bu kız çocuğunun böyle davranması çok normal. Senin ve kocanın, anne-baba olarak bu çocuğa davranışları kötü ve yetersiz. Annelik babalık çocuğa temel ihtiyacı olan barınma gıda giyinme ihtiyacını karşılamak değildir.
İşi bıraksan yine doğru şekilde çocukla ilgilenmeyeceksiniz siz karı koca olarak. Çocuğa karşı çok yanlış iletişim kuruyorsunuz.
Her şeyden önce kontrolsüz telefon, internet kullanımı çok yanlış. Daha lise öğrencisi bile değil.
Acaba işi bıraksam mı düşüncesinden önce kızıma nasıl yaklaşabilirim, ona nasıl ulaşabilirim, kızımın içindeki sevgi ve güven eksikliğini nasıl onarabilirim gibi şeyler sorman gerek.
Çocuk için neden hala destek almadığınızı anlamıyorum hala.
Zaten benim sorunumda bu, kızımla nasıl daha fazla vakit geçirebilirim,aramızdaki bağı güçlendirebilirim?12 Yaşındaki Kızımın Arkadaş Düşkünlüğü
12 yaşında kızım var.Arkadaşlarına çok düşkün.whatsapp grupları var takip ediyorum,kızlar küfür ediyor,kızım arkadaşına güzel sözler yazıyor arkadaşı cevap vermiyor,onlara harçlığı ile yiyecekler alıyor kendini sevdirmeye çalışıyor.arkadaşlarının kızımı kullandığını düşünüyorum.defalarca...www.kadinlarkulubu.com
Sen defalarca kez kızınla ilgili konular açmıştın. Linkini eklediğim konu dışında yine kızınla ilgili konuların var.
Sizin evde bu kız çocuğunun böyle davranması çok normal. Senin ve kocanın, anne-baba olarak bu çocuğa davranışları kötü ve yetersiz. Annelik babalık çocuğa temel ihtiyacı olan barınma gıda giyinme ihtiyacını karşılamak değildir.
İşi bıraksan yine doğru şekilde çocukla ilgilenmeyeceksiniz siz karı koca olarak. Çocuğa karşı çok yanlış iletişim kuruyorsunuz.
Her şeyden önce kontrolsüz telefon, internet kullanımı çok yanlış. Daha lise öğrencisi bile değil.
Acaba işi bıraksam mı düşüncesinden önce kızıma nasıl yaklaşabilirim, ona nasıl ulaşabilirim, kızımın içindeki sevgi ve güven eksikliğini nasıl onarabilirim gibi şeyler sorman gerek.
Çocuk için neden hala destek almadığınızı anlamıyorum hala.
Gerçekten sizin iğneleyici laflarınızı çekicek durumda değilim, bu yazdıklarınız iyi gelmiyorBu o konu sahibesi mi???? yazdiklarimi geri aliyorum ne konu sahibesi ne kocasi anne baba olacak insanlar degiller bence cocugu bakabilecek bir akrabaya biraksinlar ya da devlete versinlerIkisi de birbirindne acaip anca cocugu ziyan ediyorlar.
Gerçekten sizin iğneleyici laflarınızı çekicek durumda değilim, bu yazdıklarınız iyi gelmiyor
Zaten benim sorunumda bu, kızımla nasıl daha fazla vakit geçirebilirim,aramızdaki bağı güçlendirebilirim?
İş yerimde tek çalışıyorum ve yorgun olduğum zamanlar stresim eve yansıyor ve bu beni son zamanlarda çok rahatsız etmeye başladı.
Kızımın okulda değiştiğini hemde gözle görülür bir şekilde değişiklik olduğunu okul müdürü söyledi ve ayrıca bu hafta gittiğimiz okul toplantısında sınıf öğretmenide söyledi bizde fark ediyoruz ancak ben 2 aydır çok yoğun çalıştığım için ve çoğunlukta koltukta uyuyakaldığım için çocuk odasında vakit geçirdi başıboş kaldı ve hareketlerine yansıdı
Benim tek amacım kendimi enerjik hissedip kızımla doya doya vakit geçirmek. Nasıl anlatsam bilemedim bazı anneler vardır pozitif enerjisi olan mutlu öyle bir anne olmak istiyorum buda işi bıraktığım zaman olacakmış gibi geliyor çünkü hafta sonları evde daha mutlu olduğumu hissediyorum
Bölüm değişikliği bir projenin deadline ı gibi geçici durumlarda yoğunluğu ve stresi anlarım ama bunu sürekli düşünürseniz inanın kendi ömrünüzden yersiniz genç yaşta metabolik hastalık sahibi olursunuz. Kendinize bunu yapmayınelimde değil,birimim değişti ve ne olduğu zanlayamadan yoğun bir sürece girdim.bende istiyorum işi işte bırakmayı kilo verdim stresten
Bence ara verin birkaç hafta. Kızonızla anne kız tatili yapın iki üç gün . Tatil yeri yoksa spası havuzu olan bir otel bile olur.İstemiyorum böyle olmayı, farkındayım ama aklımda gitmiyor, canım işe gitmek istemiyor ruhum daralıyor sanki buda eve yansıyor
Kamuda çalışıyorum demişsiniz. Kadroluysaniz ve 5 yılınız dolduysa hiçbir gerekçe göstermeden 1 yıl ücretsiz izin hakkiniz var onu kullanın. İşe gitmek istemiyorsunuz anladığım kadarıyla. Benim de böyle çok boguldugum Bi dönem oldu bu izin hakkından faydalandım, 2 parça halinde kullanılabiliyor ben 6 ayını kullandım onemli bi durumum daha olursa tek hakkim bitmesin diye. IK birimindesinjz bilirsiniz gerçi bunları ama iş kolay bulunmuyor hele de kamuda. Siz de bunu kullanın bence Bi 6 ay mesela, bu süreçte kendiniz ve aileniz için yapacaklarinizi yapın tekrar işe dönünce nasıl Bi düzen oluşturmak istiyorsanız dönmenize yakın onu planlayin. Acaba çalışmasam nasıl olurdu bunu maddi manevi deneyimlemis olursunuz bir süre. Ayrıca kızınızın ve sizin psikolojik destek almanız faydalı olur. İzne ayrılmadan bunları karşılamak için bir iki ay çalışıp maaşı kenara koymak faydalı olabilir ayrıca. Ben de 6 ay gecimimi hesap ederek bu şekilde yapmıştım13 yaşında kızım var.Çalışan bir anneyim ve çok yoğun çalışıyorum.Vücud yorgunluğu dinlenince geçer belki ama beyin yorgunluğu geçmiyor ve işten eve geldiğim zaman çok yorgun oluyorum.saat 6 da evde oluyorum ve yemek yapıp dinlenme moduna geçmemiz saat 8 buçuğu buluyor.O arada kızımın dersleri ile ilgilenirken son zamanlarda kızımdan önce koltukta uyuya kalıyorum.
Bu aralar okulda sorunları oldu.Erkek arkadaşı varmış ve ayrılmış daha sonra çocuğun şuan görüştüğü kızın adına instagram hesabı açıp çocuğa ondan ayrıl gibi birşeyler yazmış inanın şok oldum
Okul müdürü eşimi ve kızımı çağırdı gittik,dediki bu yaşlarda sevgili olma beğenme gibi durumlar olabiliyor ancak başkasının adına hesap açması hoş değil ve önlenmezse lise döneminde çok sorun yaşarsınız,çocuğunuzla bol bol konuşun dedi.Ne diyeceğimizi bilemedik özür diledik kızımızla konuştuk ancak ben çok korkuyorum
Çok yorgun oluyorum acaba bir vitamin eksikliğimmi var diye düşünüyorum ancak sürekli tahlil yaprtıran biriyim.İş yerindeki yoğunluktan ve stresten olan sıkıntım evime yansıyor.Hiç birşey ailemden önemli değil,yakın zamanda çok düşünmeye başladım işi bırakıp kızımla vakit geçirmek istiyorum.Kafama takmasam işi işte bırakıp eve gitsem belki daha rahat olacak ancak sürekli beynim konuşuyor aklımda sürekli iş var ve kafayı yemek üzereyim
Evet hayat çok zor herşey pahalı,kızım büyüdükçe dahada çok paraya ihtiyacımız olacak üstelik ev hanımlığını çokta seven bir yapım yok ancak böyle de stresli ve huzursuzum,ne yapmalıyım? Bilemediğim için sizlerden fikir almak istedim
13 yaşında kızım var.Çalışan bir anneyim ve çok yoğun çalışıyorum.Vücud yorgunluğu dinlenince geçer belki ama beyin yorgunluğu geçmiyor ve işten eve geldiğim zaman çok yorgun oluyorum.saat 6 da evde oluyorum ve yemek yapıp dinlenme moduna geçmemiz saat 8 buçuğu buluyor.O arada kızımın dersleri ile ilgilenirken son zamanlarda kızımdan önce koltukta uyuya kalıyorum.