- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
bence 13 yaş için çocuk diyemeyiz, bir çok genç kızımız 13 yaşında adet görüyor ve genç kızlığa adımını atıyor. benim boyum 1,60 düğünümde 1,65 boyunda birisi gelinlik giyse benim moral yerlerde olurdu. düğünlerde çocuklarına güzel elbise giydirmek varken şu saçma gelinlik giydirenleri de anlamıyorum zaten.
Yok canım öyle değildi nişanlım yeğenime giyme diyemem diyo ayıp olurmuş elbisesine karışamazmış babası annesi varken
yaniiii bir de kıskanç demişler kıza yaaa
yazıktır hemen insanı yaftalamak ne kadar da kötü.
ben de düğünümde gelinlikli bir 2. kişi olsun istemezdim neden istiyim yahu ?
bir de o stresle millet bana kıskanç demesin diye mi uğraşçak kızcağız
ne kadar art niyetliler.
Amac ne? elbise mi bulamadiniz ?Sizin istemem düğünüme gelmesin demek gibi bir hakkınız yok istediği şekilde gelsin size laf diyecek mi var onların tarafı. Ayrıca kız genç kız diye bence gelinlik giyecek diye kıskanmışsınız ama çok yersiz onun küçük olduğu zaten belli olur koca kadı gibi olacak değil sırf tek gelin siz olun diye tribe girmişsiniz bende dayım evlendiğinde 12 yaşındaydım gelinlik giydim en çok da yengem beğenmişti merak etmetin gelin sizsiniz rol çalma falan yok
yuh. 3 ay önce gelin oldum, boyum sizin 'küçük' gelinden kısa, benimkinde böyle birşey olsa sanırım beni küçük gelin sanırlardı
Aynen, aynı fikirdeyim.Mecbur karışacak. Ya bu konuyu çözer ya da onu doğduğuna pişman et. Bu konuyu konuş sonra da çözene kadar tek kelime konuşma telefonlara bakma hicbir şey yapma. Bayramda el öpmeye bile gitme. Çözsünler bu durumu. Sinirlerim bozuldu
Ne yapıp ne edip gelinlik giymemesini saglamak zorundasin. Nisanlin ben karisamam dememeli tam tersi ailesiyle konusup ikma etmeli. Gelinlik 1 tan olur o da gelinin giydigi. Hem boyu uzun hem yapılı yahu nasil anlayissiz bu insanlar.Benim de 160 ve bu kız kemik yüzlü küçük göstermiyor aksine ben küçük duruyorum ikimiz beraber durunca inanmıyorlar aramızdaki yaş farkına 18 19 gibi maşallah yeni nesil böyle
Bunu konunuza ekleyin bence bazi arkadaslar anlama sıkıntısı cekiyor belli kiBenim de 160 ve bu kız kemik yüzlü küçük göstermiyor aksine ben küçük duruyorum ikimiz beraber durunca inanmıyorlar aramızdaki yaş farkına 18 19 gibi maşallah yeni nesil böyle