13 yaşında küçük gelin mi olur?

Benim de 160 ve bu kız kemik yüzlü küçük göstermiyor aksine ben küçük duruyorum ikimiz beraber durunca inanmıyorlar aramızdaki yaş farkına 18 19 gibi maşallah yeni nesil böyle

13 yaşında ergenlige yaklaşmış yada girmiş bir kız kendisi abiye giyip çok şık olmak istemez mi ya çok acayip .bana o yastayken gelinlik giy deseler salak misiniz der suslenmeme bakardim. Kv ye zaten deginmiyorum bile kafa gitmiş .boyu posuda yerinde kızın yaş çocuk olabilir ama 165 boy gayet uzun bir boy ne salakca bir fikirmis bu ya. Allah kolaylik versin size net olun bu konu karşısında bence siz değil onlar gardını indirsin. Konu süper ya valla başıma gelse ay ben gülerim derdim bütün arkadaşlarım kız kardeşim kV ile falan durup durup dalga geçerdi herhalde o da bu hali yediğine pişman olurdu

Yok canım öyle değildi nişanlım yeğenime giyme diyemem diyo ayıp olurmuş elbisesine karışamazmış babası annesi varken

Mecbur karışacak. Ya bu konuyu çözer ya da onu doğduğuna pişman et. Bu konuyu konuş sonra da çözene kadar tek kelime konuşma telefonlara bakma hicbir şey yapma. Bayramda el öpmeye bile gitme. Çözsünler bu durumu. Sinirlerim bozuldu

Sağ olun anladığınız için ben suçlu oldum

Amac ne? elbise mi bulamadiniz ?

Geçen sene yegenimle çarşıda gezerken kimlik kontrolüne takıldık. Yeğenimin kimliği yoktu. 13 yaşında olduğuna kimseyi inandıramadık. Kimlik gelene kadar tuttular bizi. Gelinlik giyse muhtemelen kimse yaşının küçük olduğunu anlamazdı.

Benim de 160 ve bu kız kemik yüzlü küçük göstermiyor aksine ben küçük duruyorum ikimiz beraber durunca inanmıyorlar aramızdaki yaş farkına 18 19 gibi maşallah yeni nesil böyle
Ne yapıp ne edip gelinlik giymemesini saglamak zorundasin. Nisanlin ben karisamam dememeli tam tersi ailesiyle konusup ikma etmeli. Gelinlik 1 tan olur o da gelinin giydigi. Hem boyu uzun hem yapılı yahu nasil anlayissiz bu insanlar.

yuvarlanan asi bir panda şakacı, şen şakrak biri misin? eğer öyleysen bayramda vs gördüğünde, kızın babası da hatta yanınızdayken, de ki 'X amca senin bu kızla işin zor valla, pek meraklı şimdiden kocaya, yarın başınıza iş açacak bu' de kahkahayı patlat.

öyle biri değilsen yapma. nişanlına söyle. önce 'benim yıllarca hevesim gelinliğimdi düğünümdü, onu da mı zehir edecekler?' diye ağlanmayla başla. çıkmam düğüne diye çirkefleş gerekirse.

Bunu konunuza ekleyin bence bazi arkadaslar anlama sıkıntısı cekiyor belli ki

İyide bu kız 1.65 boyunda. Ona zaten çocukların giydiği gelinliklerden olmamıştır. Gerçek bı gelinlik giyecektir. Ee birde saç topuz makyaj zaten küçük demiyolar bildiğin koca kadın makyajı yapiyolar. Oldu mu sana ikinci bı gelin. Ben sizin kiskanmanizi falan geçtim ailesi nasıl yapar böyle biseyi. Düğünü hayal ediyorum da misafirler aa senin kızda büyümüş gelinlikte yakışmış zart zurt busuru şey diyecekler. Hiç mi düşünmüyorlar. Çok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…