13 yaşında küçük gelin mi olur?

Cevapları okudukca sinirlerim gerildi i.. Ay resmen konunu kendi basıma gelmıs gını gerildim şaka gibi.. Ben kavgacı tartısmavı bıtı degılımdır amaaa böyle bir konuda ortalıgı ayaga kaldırırım hic kaynanana falan dil dökme nişanlın net olarak olayı çözmeli baska yolu yok.. Ya kim ister resmen dugunde ıkı gelın olacak birde ne olacak isteyen istedıgını gıysın diyosunuz sanki biri transparan elbise giyecek ona karısıyormus gibi kızcagız

Olayıda 13 yaşındaki kızı kıskanıyor olayına getirenlerde bi garip şaka yapıyorsunuz heralde koca kız neden gelinlik giysin ki beyaz bile giyilmez düğünlerde pess ben olsam dügün falan yapılmazdı ortalık karısırdı aslında hiçde takılmam böyle şeylere ama inat mı inat

Gerçekten bu kıskançlık mı aklım almıyor ben niye kıskanayım kızı kimden kıskanacağım zaten ama neden gelin gibi dolaşsın ortalıkta anlamıyorum bunu 😐

Düğün için saçma olur kısmına hiç girmiyorum.
ÇOCUKLARA GELİNLİK GİYDİRİP PSİKOSOSYAL GELİŞİMLERİNİ MAHVEDEN BU KÖR CAHİL ZİHNİYETLERİ KINIYORUM !!!!
yazık cok yazık.
Çocuk-ergen-erişkin ayrımını bırakmadınız bu toplumda. Olmaz olun
@Velvette çıldırtacak beni bunlar.....

Kesinlikle size katılıyorum genç kız 13 yaş ergenliğe giriştir, gelinlik giydirip özendirmek de ayrı bir saçmalık. Bu arada ben bu kızdan 5 cm kısayım. Bir kardeşi daha var annesi ben 4 müz bayramda birlikteyken bu kızı ben sandılar, beni iki kardeşten büyüğü sanmışlardı.

Çözümü nedir bilemedim.
Aklıma gelen ilk çözümler hanım efendi, salon kadını çizginizden sizi çıkaracak türden.

Müstakbel eşiniz ile konuşup, onu da yanınıza alarak; iki kişi müstakbel kvnize tatlı dille konuşarak onu bu işten vazgeçirme olasılığınız nedir? Şöyle "Canım sıkılıyor, üzülüyorum, minyon yapılı bir kızım görüyorsunuz" diye samimi bir konuşma gerçekleştirseniz, sizce sonuç ne olur, var mı ışık?

ÇOCUKLARA GELİNLİK GİYDİRİP PSİKOSOSYAL GELİŞİMLERİNİ MAHVEDEN BU KÖR CAHİL ZİHNİYETLERİ KINIYORUM !!!!
yazık cok yazık.

Aynı fikirdeyim tamda demek istediğim buydu.

El kadar çocuğa makyaj, topuklu ayakkabı ,takılar vs. bana abes geliyor.
Anneye sorarsan kokoş . Yok öyle bir dünya teşvik etmemek lazım.
Küçük çocuk spor ayakkabı giyer , sandalet giyer.
Bunlar en basit örnekler.

yazık cok yazık.

Ne kadar da meraklılarmış çocuklarını büyütmeye. Pedofiliden de mi haberleri yok? :sinirli:

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Sizin boyunuz kaç kız bide topuklu giyerse onu gelin zannederler takı takarlar ☺️ Yani ben olsam benden uzun olacağı kesin açıkcası bende istemezdim ufak tefek bişey olsa neyse

13 yasindaki kizi kiskanmadiginizi biliyorum.
13 yasin sevimli " aa ne cici olmussun" denmeyecek bir yas oldugunu da biliyorum.

ben size hak verdim. bunu nasil halledersiniz bilmiyorum.
herkesin haddini ve kendini bildigi yarinlar dileyip yorumumu bitiriyorum.

allah bi yastikta kocatsin.

yazık cok yazık.
O kız çocuğu 14 yaşında iken bir düğünde tanistigi serserinin tekiyle evden kaçınca çok şaşırıyor anne babası!! Kendileri allayip pullayip kuzuyu kurdun önüne atıyorlar 😠

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Bana tavrınız çok falza geldi . Kızı evlendirme niyetleri varsa tepki veririm , görücü geliyorsa tepki veririm ama 13 yaşında kız da çocuktur heveslenmistir . Hevesi de evlilik anlamında değil öyle gösterişli prenses gibi bir kiyafet giymek istemiş.

Bana tavrınız çok falza geldi . Kızı evlendirme niyetleri varsa tepki veririm , görücü geliyorsa tepki veririm ama 13 yaşında kız da çocuktur heveslenmistir . Hevesi de evlilik anlamında değil öyle gösterişli prenses gibi bir kiyafet giymek istemiş.
Gosterisli ve prenses kiyafeti olarak da gelinlik secmisler
Cok mantikli gercekteb

X