- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Yok artık insanlar kafayı sıyırmış...Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
13 yaşındaki kızı kıskandığınıza inanamıyorumDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
13 yaşındaki kızı kıskanıyor olamazsınız dimi??
değil tabii haklısınız ama konu sahibinin çıldırdığı kadar da büyük bir olay değil bencebir tek bana mı garip geldi?
benim düğünüme 13 yaşındaki kuzenlerim yeğenlerim gayet şık geldiler de düğüne...
13 yaşındaki kız da tamam yetişkin değil de çocuk da değil neticede.
görüntü olarak da abes
Mükemmel bir kaynananız olacak hadi yine iyisiniz, bir genç kızı daha kurban veriyoruz yakın ağıtlarıKaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor.
Olsun bu onun 13 yaşında bir çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez ki.. Kimse ona gelin gözüyle bakmaz her çocuğun küçük yaşta yakın birinin düğününde gelinlik giyme isteği vardır13 yaşında ama 1,65 boyunda. ben olsam bende istemezdim 5-6 yaşında ki çocuk değil ki ortada bıcır bıcır dolaşsın koca kız
Ya aynen ben de öyle anlamıştımYok artık insanlar kafayı sıyırmış...
13 yaş deyince bende çocuk gelin oluyor ya ödüm koptu konunu korkarak açtım.1.65 boyunda saçını başını da yaptırırlar ay delirmelik eş adayınızla konuşun halletsin.
Görüntü olarak düşünemedim de benim bir kuzenim vardı ben 5 6 yaşlarındayken o evlenirse gelinlik giycem diyordum. Sonra 13 14 yaşında tuvalet giycem diyordum. Kız çocuğu sonuçta henüz o kadar olgun düşünemiyor demek ki diye düşündüm.bir tek bana mı garip geldi?
benim düğünüme 13 yaşındaki kuzenlerim yeğenlerim gayet şık geldiler de düğüne...
13 yaşındaki kız da tamam yetişkin değil de çocuk da değil neticede.
görüntü olarak da abes