13 yaşında küçük gelin mi olur?

Söylemiş, kız düğüne porselen makyaj+kocaman bir topuz+bildiğimiz gelinlikle gelmiş. Hanımefendi de düğünü iptal ettiğini söylemiş bunu görünce. Onlar da mecburen gitmişler katılmamışlar düğüne. Konu sahibi de çok eğlenmiş düğünde sonra.
Ara sayfaları azıcık bir okuyun nolur yav
Ara sayfa mı😀 900 mesaj var

Eski konuymuş ama konu sahibine 13 yaşında çocuğu mu kıskanıyorsun diyenlere şok oldum. Yeni neslin 13 yaşı biraz iri kıyım oluyor ki konu sahibi de belirtmiş 165 boyunda diye. Zaten 13 yaş ergenlik içerisine giren bir yaş. Hiç hoş bir görüntü değil. Zaten çocuklara gelinlik giydirilmesini, saç makyaj yaptırılmasını hoş bulmam ya neyse.
13 yaşında kızın gelinlik giyme hevesinin de çoktan geçmiş olması gerekirdi ya.

Olsun bu onun 13 yaşında bir çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez ki.. Kimse ona gelin gözüyle bakmaz her çocuğun küçük yaşta yakın birinin düğününde gelinlik giyme isteği vardır
Iyi o zaman,ben de liseye giden kizimi kuzeninin dugununde gelin kiligina sokayim,hangisi gelin desinler,aaa bu daha guzel olmus heee desinler,ha bir de kismet cikar belki zengin, egitimli,ya da egitimsiz ama fabrikator:cool:
Ya Allah askina ciddimisiniz ya,iste buradaki sorunlar hep bu dusuncesizlikler yuzunden cikiyor...

Birkaç yorum okudum 13 yaşındakini mi kıskanıyorsun çocuk o diyenler falan olmuş tam bir saçmalık bence. Boyu 1.65 olan biri isterse daha küçük olsun yani düşünsene belki de gerçek gelinin boyu daha kısa 1.60 falan böyle iş mi olur. Bence kesinlikle izin vermeyin. Bence bir düğünde gelinlik giyecek tek kişi gelin olmalı.

13 yasinda cocuk boy kac olursa olsun hevesliyse giyiversin ben bisi demezdim gelin kim belli sonucta.boyunuz kisaysa kizdan topuklu giyeceksiniznzaten kucucuk cocugq topuklu giydircek halleri yok.belli olur zati.kim gelin

X