-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Yanlış alamazsanız fotoğrafını atsanız. Yüzünü kapatarak. Daha sağlıklı yorum yapabiliriz.Ben de dayımın düğününde giymişim ama 4 yaşındayken hanfendi gerçekten niye savunduğunuz kendinizden yola çıkarak ortada ne diyim ki
bir tek bana mı garip geldi?
benim düğünüme 13 yaşındaki kuzenlerim yeğenlerim gayet şık geldiler de düğüne...
13 yaşındaki kız da tamam yetişkin değil de çocuk da değil neticede.
görüntü olarak da abes
Şaka mısın ??Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Ya şimdi ne desem...
Kızın heves etmesi çok masumca, ama bir o kadar da rahatsız edici, ne bileyim 13 yaşında; annesi olsam ben gelinlik giymesini istemezdim kızımın ve tuhafıma giderdi böyle bir özenti içinde olması. "Yanlış mı yönlendiriyorum kızımı, niye bunu istedi" diye kendimi sorgulardım. Basit geliyor olabilir ama benim için düşündürücü olurdu.
Bunun desteklenmesi de hiç hoş değil.
Ayrıca boy meselesini yazana kadar arkadaşlar yazmışlar, 13 yaşında ben de iriden bir çocuktum ve muhtemelen gelinlik giysem, esas gelin de minyon yapılı bir kızımız ise, düğünde hatlar karışırdı. Bu da evet, gelin açısından can sıkabilir, gayet anlaşılır bir rahatsızlık.
Her açıdan rahatsız edici bir konu.
Ben 13 yaşımda liseye başlamıştım biri gelinlik giy dese hani damat derdim heralde. Ne mana yani boylu poslu kızmış bir de. Bi şirinliği de yoktur ki zaten gelinlik giydirilen çocuklara şirin gözüyle bakamıyorum erkenden büyütme çabası.13 yasindaki kiz bildigimiz cocuk.
Kiz da gelinlik giymeye ozenmis, cocukken herkes giymeye ozenmistir zaten ben de ilkokuldayken musamerede giymek istemistim
Ben zaten 1.60 im. Benden uzun biri gorsem dügunde gelinlikle diye düşundüm deDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Hayır efendim. Ne münasebet. Nişanlınız müdahale edecek ailesine. Kendi anası babası bilmiyorsa söyleyecek öyle şey olur mu, iznim yok diye? Sınırlarını bilmezlerse istedikleri gibi top mu koşturacaklar düğününüzde? Yok artık. Nişanlınıza da tepkinizi koyun.Yok canım öyle değildi nişanlım yeğenime giyme diyemem diyo ayıp olurmuş elbisesine karışamazmış babası annesi varken