- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Olayıda 13 yaşındaki kızı kıskanıyor olayına getirenlerde bi garip şaka yapıyorsunuz heralde koca kız neden gelinlik giysin ki beyaz bile giyilmez düğünlerde pess ben olsam dügün falan yapılmazdı ortalık karısırdı aslında hiçde takılmam böyle şeylere ama inat mı inat
tam rezalet insanlarda hiç düşünce de kalmamış kendimizi çocuğumuzu maymun edeceğiz diyeBen de 5 cm kısayim ondan
Kesinlikle size katılıyorum genç kız 13 yaş ergenliğe giriştir, gelinlik giydirip özendirmek de ayrı bir saçmalık. Bu arada ben bu kızdan 5 cm kısayım. Bir kardeşi daha var annesi ben 4 müz bayramda birlikteyken bu kızı ben sandılar, beni iki kardeşten büyüğü sanmışlardı.
Düğün için saçma olur kısmına hiç girmiyorum.
ÇOCUKLARA GELİNLİK GİYDİRİP PSİKOSOSYAL GELİŞİMLERİNİ MAHVEDEN BU KÖR CAHİL ZİHNİYETLERİ KINIYORUM !!!!
yazık cok yazık.
Çocuk-ergen-erişkin ayrımını bırakmadınız bu toplumda. Olmaz olun
@Velvette çıldırtacak beni bunlar.....
Düğün için saçma olur kısmına hiç girmiyorum.
ÇOCUKLARA GELİNLİK GİYDİRİP PSİKOSOSYAL GELİŞİMLERİNİ MAHVEDEN BU KÖR CAHİL ZİHNİYETLERİ KINIYORUM !!!!
yazık cok yazık.
Sizin boyunuz kaç kız bide topuklu giyerse onu gelin zannederler takı takarlarDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
O kız çocuğu 14 yaşında iken bir düğünde tanistigi serserinin tekiyle evden kaçınca çok şaşırıyor anne babası!! Kendileri allayip pullayip kuzuyu kurdun önüne atıyorlarDüğün için saçma olur kısmına hiç girmiyorum.
yazık cok yazık.
Bana tavrınız çok falza geldi . Kızı evlendirme niyetleri varsa tepki veririm , görücü geliyorsa tepki veririm ama 13 yaşında kız da çocuktur heveslenmistir . Hevesi de evlilik anlamında değil öyle gösterişli prenses gibi bir kiyafet giymek istemiş.Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Gosterisli ve prenses kiyafeti olarak da gelinlik secmislerBana tavrınız çok falza geldi . Kızı evlendirme niyetleri varsa tepki veririm , görücü geliyorsa tepki veririm ama 13 yaşında kız da çocuktur heveslenmistir . Hevesi de evlilik anlamında değil öyle gösterişli prenses gibi bir kiyafet giymek istemiş.