13 yaşında küçük gelin mi olur?

Senin yerinde olsam o 13 yaşındaki çocuğa 15 yaşında çocuk gelinler oluyor, yanlış anlaşılır evlenmeyi düşündüğünü özendiğini düşünürler sen okumak istemiyor musun? Hem çok güzel bir kıyafet giysen o kıyafetten sadece sende olur derdim. Anlar herhalde..

ya ben de inanılmaz merak ettim ama
çocuk suistimali olur hoş ve uygun olmaz hiç.

Aynen ben de “böyle görgüsüz bir ailenin üyesi olmak istemiyorum” diye düşünürdüm.

Öyle.
İki taraflı rahatsız edici düşününce.
Buna müsaade ve teşvik eden bir annenin varlığı ve diğer tarafta ekstra strese maruz bırakılan gelin.

13 yaşındaki kızın nesini kıskanacak zaten, aklı başında kadın; istemiyor arkadaşım düğün gününde.
Düğün sahibi olarak, istemiyor böyle bir manzara ile karşılaşmak, rahatsız olmuş, olabilir; ben de olurdum şahsen.
Kızın annesine çok kızardım.

İşte dediğim gibi bir de 13 yaşındaki kızın gelinliğe özendirilme ayağı var ki, bu kısmı zaten daha rahatsız edici.
Çocuğun daha bunu düşünmemesi gerekiyor yani, gelinliğe değil hoş bir genç kız olmaya özendirilmeli; çok güzel elbiseler var, alınır, diktirilir; ne güzel hafif makyajı saçı yapılır, genç kız olur. Gelin değil.

Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor.

allahım nasıl bir skandal
ailede çocuk gelin yokmuş!
nikah memuru kıyarken demeyecek mi "nerede bu düğünün küçük gelini" diye.
ya nikah geçersiz sayılırsa?!

Düğünün adresini ve tarihini ve saatini verin çocuk gelin ihbarı yapalım polisler gelsin onlarda nasıl bir hata yaptıklarını görsün :)
Çok saçma bir durum cidden beyaz elbise giyilmesine bile karşıyken gelinlik ne alaka benim bile boyum 1,58 sizde ortalama boylardaysanız gerçekten çok komik yani

yaniiii ay bin tane şey düşünüyorsun zaten bi de yenisi ekleniyor.
ne gerek var gelinin günü değil mi? gelini mutlu etmeye gitmiyor muyuz düğüne?
neden onun mutsuz olacağı bir şeyi yapalım ki? istemiyorsa istemiyor, yok kıskanıyormuş yok bilmem ne. kızın bahane sunma zorunluluğu bile yok ki. ay ne bileyim ne anlayışsız insanlar bir de gelinden anlayış bekliyorlar.

Seneye liseye baslayacak boyu 1.65 ve gelinlik giyecek
Yazik garibim ilerde o videolara bakip ben napmisim diyecek
Hadi kiz akil edemedi (ki edememesi garip ergenler bu tur seylere cok takar rezil olmak istemezler) aile buyukleri nasil boyle bir komediye destek veriyor anlamadim nasil bi kafa yasiyolar.

Birakin giysin cidden bakar bakar gulersiniz

Bir tek ben mi takılmadım acaba heves etmiş giysin ne olcak ki. Annesinin düşünmssi lazım. Buna dertlenmeyin gercekten. Sonucta herkes tanıyor kızı da, gelinin kim oldugunu da biliyor.
Heves etmesin bi zahmet zaten giyecek ilerde koca kız gelin varken neden gelinlik giysin yahu

Yok canım öyle değildi nişanlım yeğenime giyme diyemem diyo ayıp olurmuş elbisesine karışamazmış babası annesi varken

Şimdi onu yazıcaktım cocuk gelin var diye şikayet etsin biri ciddi ciddi bi rezil olsunlar sende keyifle izle konu sahibi

Ben de dayımın düğününde giymişim ama 4 yaşındayken hanfendi gerçekten niye savunduğunuz kendinizden yola çıkarak ortada ne diyim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…