- 2 Ekim 2012
- 371
- 156
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Ya bebeklere yada 5-6 yaşındaki çocuklara giydirilen gelinlikle ne görüntüsü aynıdır ne de fiyatı bencede saçma. Çocuk gelinliği sevimli şirin bişey olur bu kıza öyle bişey bulamamışlardır diye düşünüyorum konu sahibi kızın yüzünü kapatıp bir atsanıza buraya fotoğrafı
Olayıda 13 yaşındaki kızı kıskanıyor olayına getirenlerde bi garip şaka yapıyorsunuz heralde koca kız neden gelinlik giysin ki beyaz bile giyilmez düğünlerde pess ben olsam dügün falan yapılmazdı ortalık karısırdı aslında hiçde takılmam böyle şeylere ama inat mı inat
yaa ben yüzü gözü kollarını kapatsınlar ben gelinliği merak ediyorum sadeceya ben de inanılmaz merak ettim ama
çocuk suistimali olur hoş ve uygun olmaz hiç.
yaniiii bir de kıskanç demişler kıza yaaa
yazıktır hemen insanı yaftalamak ne kadar da kötü.
ben de düğünümde gelinlikli bir 2. kişi olsun istemezdim neden istiyim yahu ?
bir de o stresle millet bana kıskanç demesin diye mi uğraşçak kızcağız
ne kadar art niyetliler.
Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor.
Öyle.
İki taraflı rahatsız edici düşününce.
Buna müsaade ve teşvik eden bir annenin varlığı ve diğer tarafta ekstra strese maruz bırakılan gelin.
13 yaşındaki kızın nesini kıskanacak zaten, aklı başında kadın; istemiyor arkadaşım düğün gününde.
Düğün sahibi olarak, istemiyor böyle bir manzara ile karşılaşmak, rahatsız olmuş, olabilir; ben de olurdum şahsen.
Kızın annesine çok kızardım.
İşte dediğim gibi bir de 13 yaşındaki kızın gelinliğe özendirilme ayağı var ki, bu kısmı zaten daha rahatsız edici.
Çocuğun daha bunu düşünmemesi gerekiyor yani, gelinliğe değil hoş bir genç kız olmaya özendirilmeli; çok güzel elbiseler var, alınır, diktirilir; ne güzel hafif makyajı saçı yapılır, genç kız olur. Gelin değil.
Heves etmesin bi zahmet zaten giyecek ilerde koca kız gelin varken neden gelinlik giysin yahuBir tek ben mi takılmadım acabaheves etmiş giysin ne olcak ki. Annesinin düşünmssi lazım. Buna dertlenmeyin gercekten. Sonucta herkes tanıyor kızı da, gelinin kim oldugunu da biliyor.
Yok artık insanlar kafayı sıyırmış...
13 yaş deyince bende çocuk gelin oluyor ya ödüm koptu konunu korkarak açtım.1.65 boyunda saçını başını da yaptırırlar ay delirmelik eş adayınızla konuşun halletsin.
ne sacma bu fikir kimden cikti.haklisiniz cunku simdiki cocuklar daha iri yapili.kucuk olanlara giydirilmesine bile sinir oluyorum bide bu baya buyukmus
Şimdi onu yazıcaktım cocuk gelin var diye şikayet etsin biri ciddi ciddi bi rezil olsunlar sende keyifle izle konu sahibiDüğünün adresini ve tarihini ve saatini verin çocuk gelin ihbarı yapalım polisler gelsin onlarda nasıl bir hata yaptıklarını görsün :)
Çok saçma bir durum cidden beyaz elbise giyilmesine bile karşıyken gelinlik ne alaka benim bile boyum 1,58 sizde ortalama boylardaysanız gerçekten çok komik yani
Sizin istemem düğünüme gelmesin demek gibi bir hakkınız yok istediği şekilde gelsin size laf diyecek mi var onların tarafı. Ayrıca kız genç kız diye bence gelinlik giyecek diye kıskanmışsınız ama çok yersiz onun küçük olduğu zaten belli olur koca kadı gibi olacak değil sırf tek gelin siz olun diye tribe girmişsiniz bende dayım evlendiğinde 12 yaşındaydım gelinlik giydim en çok da yengem beğenmişti merak etmetin gelin sizsiniz rol çalma falan yok