13 yaşında küçük gelin mi olur?

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı

13 yaşında kıza gelinlik giydirmek ayrı abest
Sizin tepkiniz apayrı ..

bir tek bana mı garip geldi?
benim düğünüme 13 yaşındaki kuzenlerim yeğenlerim gayet şık geldiler de düğüne...
13 yaşındaki kız da tamam yetişkin değil de çocuk da değil neticede.
görüntü olarak da abes

13 yasindaki kiz bildigimiz cocuk.
Kiz da gelinlik giymeye ozenmis, cocukken herkes giymeye ozenmistir zaten ben de ilkokuldayken musamerede giymek istemistim :olamaz:

Küçük gelin diye bir şey mi olur yaa kardeşimin düğününde de benim bebeğime gelinlik bindallı alıp giydirmek istediler kesinlikle olmaz dedim. 13 yaşında ergenliğe adım atacak yaştaki kızı da gelinlik giydirip özendirmenin ne anlamı var çocuğun tek gayesi gelinlik giymek mi ? Herkes evlenince giysin gelinliğini bu nedir el kadar bebeklere giydirmeye başlıyorlar saçmalık tamamen de artık bu kız da boylu poslu ona çocuk gelinliği de bulamazlar bildiğin yetişkin gelinliği ancak olur yani. 165 boy. 10 yaşında yeğenim var gel gelinlik giy düğünde desem giymez artık genç kız gibi giyinmek istiyor özeniyor. Az daha beklesin gerçeğini giyer zaten bu hevesle üç beş yıla kalmaz

Düğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı
Şaka mısın ??

Bende küçükken düğünlerde gelinlik giymişimdir.3-5 gelinliğim olmuştur hatırladığım kadarıyla.10 yaş altıydım en son giydiğimde ne bileyim 13 yaşındaki kaç çocuk gelinlik giymek ister ki düğünde çok tuhaf gerçekten...

13 yaş küçük değil. Ne gelinliği?!
14 yaşındaki kızı mı kıskandın diyenlere de pes. Heralde bu kıskanmakla alakalı değil. Onu kıskanacak değil. Ama buuu Saçmalığın daniskası.

Boy 165!!
Makyaj saç baş derken düğünde iki gelin olacak. Gelinlik giymiş küçük çocuk değil!

Gerekirse evlenmem de o gelinliği o kıza giydirmem. Kızı da görümceyi de kvyi de eşimi de mahvederim!!!

Saçmalamasınlar. İzin vermeyin. Öyle bir şey olursa o düğünde durmam deyin. Bu sizin düğününüz. Herkes şimdiden size istemediğiniz bir şeyi yaptıramayacağını da anlasın.
Kız küçük değil. Kıza da deyin, benim iznim yok. Giyemezsin,diye.

Ya şimdi ne desem...
Kızın heves etmesi çok masumca, ama bir o kadar da rahatsız edici, ne bileyim 13 yaşında; annesi olsam ben gelinlik giymesini istemezdim kızımın ve tuhafıma giderdi böyle bir özenti içinde olması. "Yanlış mı yönlendiriyorum kızımı, niye bunu istedi" diye kendimi sorgulardım. Basit geliyor olabilir ama benim için düşündürücü olurdu.
Bunun desteklenmesi de hiç hoş değil.

Ayrıca boy meselesini yazana kadar arkadaşlar yazmışlar, 13 yaşında ben de iriden bir çocuktum ve muhtemelen gelinlik giysem, esas gelin de minyon yapılı bir kızımız ise, düğünde hatlar karışırdı. Bu da evet, gelin açısından can sıkabilir, gayet anlaşılır bir rahatsızlık.

Her açıdan rahatsız edici bir konu.

Kesinlikle size katılıyorum genç kız 13 yaş ergenliğe giriştir, gelinlik giydirip özendirmek de ayrı bir saçmalık. Bu arada ben bu kızdan 5 cm kısayım. Bir kardeşi daha var annesi ben 4 müz bayramda birlikteyken bu kızı ben sandılar, beni iki kardeşten büyüğü sanmışlardı.

Ben de çocukken dayım evlenince gelinlik giyeceğim diye tutturmuştum. Tabi o zaman 5-6 yaşındaydım. Neyse dayım 3 ayrı nişan yapıp hepsinden ayrıldı. En sonki nişanlısıyla evlenme kararı aldığında 10 yaşındaydım tabi ki de gelinlik giymedim. Büyümüştüm artık. Görümce kızı benden uzun, ona zaten gerçek gelinlik almışlardır muhtemelen. Çok abes, çok saçma. Ama siz huzurunuzu bozmayın. Tepki göstermenize rağmen inada bindirmişler. Çok cahil ve saygısızlar. Boşverin, kendileri rezil olur. Gündeminizi işgal etmelerine müsade etmeyin.

Ben bırakın gelinlik giydirilmesini abiye tarzı kıyafetler, yapılı saçlar ve makyaja da karşıyım. Onlar daha çocuk. Çocuklar için ne güzel ne şık kıyafetler var halbuki.

Konu sahibi buna karşı olabilirsiniz ama benim düğünüme gelmesin demek ne ola ki? Isteyen istediği şekilde gelsin. Sinir bozacak, tartışılacak bir konu değil. Size ne?
Düğününüzün tadını çıkaracağınıza kendi kendinize zehrediyorsunuz.

13 yasindaki kiz bildigimiz cocuk.
Kiz da gelinlik giymeye ozenmis, cocukken herkes giymeye ozenmistir zaten ben de ilkokuldayken musamerede giymek istemistim :olamaz:
Ben 13 yaşımda liseye başlamıştım biri gelinlik giy dese hani damat derdim heralde. Ne mana yani boylu poslu kızmış bir de. Bi şirinliği de yoktur ki zaten gelinlik giydirilen çocuklara şirin gözüyle bakamıyorum erkenden büyütme çabası.

Vay arkadaş bu konuya bile

“Onüç yaşındaki kızı kıskanıyor olamazsın di mi”
Gibi embesil bir yorum yapılmış

Yahu nedir bu konu sahibini taşlama hevesi yapmayın

Kim ister?

Benim boyum 1,60 kız benden uzun gelinlik saç makyaj en az 20 gösterecek

Oldu olacak bir de küçük damat bulsunlar

Buna da hoşgörü gösterecek kadın ben tanımıyorum

Taşlama olsun diye işkembeden sallamayın

Konu sahibi
Baktınız ikna olmuyorlar dalga geçin belki o zaman işe yarar ne diyeyim Allah yardımcınız olsun

Ben zaten 1.60 im. Benden uzun biri gorsem dügunde gelinlikle diye düşundüm de 😂😂 çok saçma ya komik geldi. Gerci sizin gelinliginiz gibi olmaz yani. Çocuklarin ki komik oluyor zaten . Tavır yaparsaniz senelerce konusurlar. Gormemezlikten gelmeye çalısın. Kız da kızacağinız son kişi. Tabi dünden razı olacak. Daha kafası basmaz. 15-16 olsun öldürseler giymez .

Yuh diyorum :KK57: ben cocuguma dahi giydirmem gelinlik küçücük cocuklara fıkrımce hıc yakısmıyor.. Hele sizinki cocuk falan degıl artık 1.65 bir kız şaka gibi.. 13 yadındakilerde şimdilerde hiç cocuk degıl ben bunu gıymem dıyrbılırdı. Öncr kıza yazın bunu gıyeveksen sakın dugunume gelme djye sonra nişanlınıza söylesin cok net olum o kadar net olun ki nişanlınız o grlınlıgı gıydırmesın.. Valla benim gözümde gayet buyutulecek bir olay beyaz abiye falanda degıl bıldıgın gelınlık

Yok canım öyle değildi nişanlım yeğenime giyme diyemem diyo ayıp olurmuş elbisesine karışamazmış babası annesi varken
Hayır efendim. Ne münasebet. Nişanlınız müdahale edecek ailesine. Kendi anası babası bilmiyorsa söyleyecek öyle şey olur mu, iznim yok diye? Sınırlarını bilmezlerse istedikleri gibi top mu koşturacaklar düğününüzde? Yok artık. Nişanlınıza da tepkinizi koyun.

X