- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Sizin istemem düğünüme gelmesin demek gibi bir hakkınız yok istediği şekilde gelsin size laf diyecek mi var onların tarafı. Ayrıca kız genç kız diye bence gelinlik giyecek diye kıskanmışsınız ama çok yersiz onun küçük olduğu zaten belli olur koca kadı gibi olacak değil sırf tek gelin siz olun diye tribe girmişsiniz bende dayım evlendiğinde 12 yaşındaydım gelinlik giydim en çok da yengem beğenmişti merak etmetin gelin sizsiniz rol çalma falan yok
Olsun bu onun 13 yaşında bir çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez ki.. Kimse ona gelin gözüyle bakmaz her çocuğun küçük yaşta yakın birinin düğününde gelinlik giyme isteği vardır
Ya şimdi ne desem...
Kızın heves etmesi çok masumca, ama bir o kadar da rahatsız edici, ne bileyim 13 yaşında; annesi olsam ben gelinlik giymesini istemezdim kızımın ve tuhafıma giderdi böyle bir özenti içinde olması. "Yanlış mı yönlendiriyorum kızımı, niye bunu istedi" diye kendimi sorgulardım. Basit geliyor olabilir ama benim için düşündürücü olurdu.
Bunun desteklenmesi de hiç hoş değil.
Ayrıca boy meselesini yazana kadar arkadaşlar yazmışlar, 13 yaşında ben de iriden bir çocuktum ve muhtemelen gelinlik giysem, esas gelin de minyon yapılı bir kızımız ise, düğünde hatlar karışırdı. Bu da evet, gelin açısından can sıkabilir, gayet anlaşılır bir rahatsızlık.
Her açıdan rahatsız edici bir konu.
kıskançlık olduğunu sanmıyorum. ben de yeni evlendim. istemezdim başkası gelinlik giysin. hadi 4-5 yaşında çocuk beyaz elbise giyse neyse. 13 yaş 1,65 boy...13 yaşındaki kızı kıskanıyor olamazsınız dimi??
13 yaşında bir kız muhtemelen adet bile görmüştür ona gelinlik giydirmek koca arıyoruz kızımıza imajını verir çok saçma kafaları var benimde bildiğim hadi 3,5 bilemedin 8 yaş olsun ne kadar saçma yaklaşmışlar anlaşılan tepki verseniz de sizi takmayacaklar siz değil bırakın onlar düşünsün rezil etsinler kendilerini insanlara ne kadar gerizekalı insan var şaşıyorumDüğünümde kaynanamın görümcesinin kızına gelinlik almışlar giysin diye. Kız 165 boyunda ve 13 yaşında. Duyunca kavga ettim asla giyemez gelmesin düğünüme dedim. Kaynanam inatla giyecek ailede küçük kız yok küçük gelin o olacak diyor. Böyle bir saçmalık duydunuz mu? Küçük gelin 3 yaşında olur 5 yaşında olur benim bildiğim. Nasıl bir saçmalık bu aklım almıyo. Kız da zaten dünden razıymış bana gelinlikle yengecim nasılım diye fotoğrafını atmış. Çıldırıcam az kaldı