13 yaşında küçük gelin mi olur?

Ya şimdi ne desem...
Kızın heves etmesi çok masumca, ama bir o kadar da rahatsız edici, ne bileyim 13 yaşında; annesi olsam ben gelinlik giymesini istemezdim kızımın ve tuhafıma giderdi böyle bir özenti içinde olması. "Yanlış mı yönlendiriyorum kızımı, niye bunu istedi" diye kendimi sorgulardım. Basit geliyor olabilir ama benim için düşündürücü olurdu.
Bunun desteklenmesi de hiç hoş değil.

Ayrıca boy meselesini yazana kadar arkadaşlar yazmışlar, 13 yaşında ben de iriden bir çocuktum ve muhtemelen gelinlik giysem, esas gelin de minyon yapılı bir kızımız ise, düğünde hatlar karışırdı. Bu da evet, gelin açısından can sıkabilir, gayet anlaşılır bir rahatsızlık.

Her açıdan rahatsız edici bir konu.

Benim yigrnim 13 yaşında maşallah beni gecti bildiğin genç kız hatlarında. Gelinlik giymeye heves ettiriolarsa seneye de ona dugun yapar senin bu kaynana. Ne işin var gelinlikle dicekler büyükler aklı başında değilki cocuk aklı başında olsun. Allah yardım etsin ben olsam giyemezsin derdim

Bende dıyorum neden savunuyor acaba Bende gıymesını ıstememesı gayet normal , konu sahıbının boyu kac acaba
Düğünde 2 tane gelin var gibi olacak

Olsun bu onun 13 yaşında bir çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez ki.. Kimse ona gelin gözüyle bakmaz her çocuğun küçük yaşta yakın birinin düğününde gelinlik giyme isteği vardır

bence 13 yaş için çocuk diyemeyiz, bir çok genç kızımız 13 yaşında adet görüyor ve genç kızlığa adımını atıyor. benim boyum 1,60 düğünümde 1,65 boyunda birisi gelinlik giyse benim moral yerlerde olurdu. düğünlerde çocuklarına güzel elbise giydirmek varken şu saçma gelinlik giydirenleri de anlamıyorum zaten.

Ay düğünde iki gelin var gibi olacak çocuğun boyu 165 olunca ayrıca 13 yasinda küçük gelin mi olur ve küçük gelin olmak zorunda diye bir sey mı var ne alaka eşinizle konuşun cozsun durumu ama bir yanınızda düğünde gormeye hazır olsun bence esinize yapmicaz deyip son dakka da ikinci gelini getirebilirlerde

yaniiii bir de kıskanç demişler kıza yaaa
yazıktır hemen insanı yaftalamak ne kadar da kötü.
ben de düğünümde gelinlikli bir 2. kişi olsun istemezdim neden istiyim yahu ?
bir de o stresle millet bana kıskanç demesin diye mi uğraşçak kızcağız
ne kadar art niyetliler.

13 yaşında bir kız muhtemelen adet bile görmüştür ona gelinlik giydirmek koca arıyoruz kızımıza imajını verir çok saçma kafaları var benimde bildiğim hadi 3,5 bilemedin 8 yaş olsun ne kadar saçma yaklaşmışlar anlaşılan tepki verseniz de sizi takmayacaklar siz değil bırakın onlar düşünsün rezil etsinler kendilerini insanlara ne kadar gerizekalı insan var şaşıyorum

Şahsen ben 3 yaşında da olsa 5 yaşında da olsa kız çocuklarına gelinlik giydirilmesine karşıyım.

Bana sevimli gelmiyor. o çocuk zaten zamanı gelince giyecek o gelinliği

Çünkü bir şekilde belleklerine yer edecek olup , erken yaşta evliliği zihnine yerleştirmesine sebep olacaktır.

Bu ilk nedenlerden biri.

Dedim ya şahsi fikrim. Kızım olsa giydirmezdim.

Bu arada konu sahibi çok itici olacaktır. Ama kimsenin çocuğuna karışamazsınız.

Kötü olmaya gerek yok .Onların ayıbı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…