- 23 Ekim 2014
- 9.395
- 36.117
-
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
Ben de 155 bile değilim valla benden gösterişli gelin olsa üzücü olur hem de abesbence 13 yaş için çocuk diyemeyiz, bir çok genç kızımız 13 yaşında adet görüyor ve genç kızlığa adımını atıyor. benim boyum 1,60 düğünümde 1,65 boyunda birisi gelinlik giyse benim moral yerlerde olurdu. düğünlerde çocuklarına güzel elbise giydirmek varken şu saçma gelinlik giydirenleri de anlamıyorum zaten.
yaa o değil de baya normal gelinlik almışlardır bi gelinlik kaç para bi düşününceTam gelin gıbı bısey olmus yahu 1.65 boyunda kıza gelınlıkmı almıslar utanmadan
Bak bunuda merak ettımyaa o değil de baya normal gelinlik almışlardır bi gelinlik kaç para bi düşününce
Aynı şeyi düşünerek açtım konuyuYok artık insanlar kafayı sıyırmış...
13 yaş deyince bende çocuk gelin oluyor ya ödüm koptu konunu korkarak açtım.1.65 boyunda saçını başını da yaptırırlar ay delirmelik eş adayınızla konuşun halletsin.
kesinlikle çok tuhaf ve asla benim kaldırabileceğim bir durum değil. buradakileri de anlamıyorum düğünde kendileriyle aynı boyda gelinlikle dolaşan biri olsa bi ne oluyoruz demeyecekler mi gerçekten?Ben de 155 bile değilim valla benden gösterişli gelin olsa üzücü olur hem de abes
cidden bu baskidan sonra takilacak bir cok konu varken en sin takilmaniz gerekene takilmissinizz konu sahibesiMükemmel bir kaynananız olacak hadi yine iyisiniz, bir genç kızı daha kurban veriyoruz yakın ağıtları
Hahahah aşırı güldümMükemmel bir kaynananız olacak hadi yine iyisiniz, bir genç kızı daha kurban veriyoruz yakın ağıtları