13 yaşında küçük gelin mi olur?

Küçük gelin ne ya, her düğünde olması gereken bir totem filan mı? Çocuklara gelinlik giydirilmesine dehşetle bakıyorum. Prenses elbisesi filan giydirsinler illa ki allayıp pullayacaklarsa. Ama evliliğe o yaşta özendirmek nedir?

Bundan bağımsız olarak sizin tepkileriniz de normal gelmedi bana. Nihayetinde sadece bir çocuk. Kendinize rakip gibi ciddiye alıp, bu kadar sorun etmeye gerek var mı?

Ben de 155 bile değilim valla benden gösterişli gelin olsa üzücü olur hem de abes

kınamda 15 yaşındaki iri yapılı görümcem tarlatanlı elbise giymisti. sacini başınıda yaptırınca bildiğin gelin olmustu. Hic takılmadım o anın keyfini cıkardım.

Herkes gorumceme bir damadın eksik keske oglumu getirseydim diye takildi. Kaynanamada sen bu kızı evde tutamazsın baksana ne meraklıymış gelin olmaya demisler. kınamda kayınvalidemde görümcemde bu espirilere bozulup suratları düşmüştü. Bense hiç yorum yapmadım eğlenmeme baktım kınamın keyfini çıkardım.

Biz taraftanda sonradan bayağı konusuldu kaynanan cok meraklıymış kızının evlenmesineki gelin gibi giydirmiş koca arıyor kızına diye.

olan onlara oldu yani. Beni bağlayan birsey yok.

ayyy kusura bakmayın o kadar çok güldüm ki.
ailede küçük gelin olacak kız yok, o küçük gelin olacak nasıl bir şey inanamiyorum cidden
eşten dosttan birine giydirselermiş bari illa küçük gelin şartsa.

Ya da görümceniz giysin, zira kız 165 ise ha annesi giymiş, ha kızı.

Saka bi tarafa canınızı sıkmayın. Bir çözüm bulamadım kusura bakmayın.

Son düzenleme:
kötü bir fikir olmasın ama :) ben evlenirken damat evden almaya gelmez kp ile salona gideceksin denildi kv me o zaman o evden çıkmam x gelecek ben bu evden onun kolunda çıkacağım o gelin arabasına x ile bineceğim dedim ve düğün günü eşim paşa paşa gelip aldı kp de geldi ama ben eşimin kolunda çıktım.
gelmeseydi gerçekten çıkmazdım evden.

Ben de 155 bile değilim valla benden gösterişli gelin olsa üzücü olur hem de abes
kesinlikle çok tuhaf ve asla benim kaldırabileceğim bir durum değil. buradakileri de anlamıyorum düğünde kendileriyle aynı boyda gelinlikle dolaşan biri olsa bi ne oluyoruz demeyecekler mi gerçekten?

Elbette son derece karşıyım ama 13 yaşında evleniyormış bizden 2-3 nesil öncekiler.
Regl de oluyordur o.
Yani her açıdan çok çok kötü bir tablo çizecek bu durum.
13 yaşındaki bir kızın gelinliğe özenmek yerine çok hoş bir elbise ile abisinin düğününde salınması gerekirdi.
Annesinin de kabahati büyük.

Ya bebeklere yada 5-6 yaşındaki çocuklara giydirilen gelinlikle ne görüntüsü aynıdır ne de fiyatı bencede saçma. Çocuk gelinliği sevimli şirin bişey olur bu kıza öyle bişey bulamamışlardır diye düşünüyorum konu sahibi kızın yüzünü kapatıp bir atsanıza buraya fotoğrafı

13 yaz Boy 1.65 ...baya komik durur ama ben olsam çok tatlı olmuşsun derdim yani sizin kiskanmaniz ve sorun yapmaniz daha komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…