- 21 Haziran 2016
- 263
- 56
- 53
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
Siz bunlarin hepsini evlenince anlayacaksinizbutun bekar babalarin taktigidir bu.
kabullenemiyorum evet insan seçiminde hep hatalıyımdım şu zamana kadar doğrusu uygunu bana sevimli gelmez mazoşist miyim diye düşünüyorum bazen ? Haklısınız dediklerinizdeKonu sahibi, sizin daha once actiginiz bir iki konuya goz attim. Lisede tek tarafli birini sevmissiniz, o kisi baskasini seviyormus siz mezun olduktan sonra dahi unutamamissiniz.
Sonra sadece telefon araciligi ile askerde olan biriyle gorusmussunuz, kendisi askerden donunce sizinle ilgilenmemis. Bayagi takmissiniz bunu.
Simdi boyle bir adamla berabersiniz.
Iliskilerinizde hep gereginden fazla verici oldugunuzu dusundugunuz oluyor mu? Bu 3 ornekten ben boyle bir izlenim edindim.
Yani hayatinizdaki erkegi cok fazla merkeze aliyorsunuz sanki.
Ve karsiliginda bu alakanizi besleyecek seylerde yasamiyorsunuz.
Iyi bir universite okuyan, dis gorunumu iyi, ozguvenli biri oldugunuzu belirtmissiniz.
Ama bana kendinize guvenmek konusunda sorunlariniz var gibi geldi.
Size yapilan yorumlara verdiginiz cevaplarda durumu kabullenmekten cok, dallandirip budaklandirmak.
Evet her seyin farkindasiniz ama kabullenmekte istemiyorsunuz.
Takinti mi yapiyorsunuz acaba?
Evlen kızım , bazen ne dersen de yaşayıp görmeden anlamıyor karşındaki. Sende o tarz birisin belli. çirkin değilsin yada baba sevgisi ihtiyacın falanda yok madem demek ki psikolojik başka bir rahatsızlığın var, yada küçüklükten kalma bir tranvan var artık bilemem ( sen yazdığın için bu tabirleri kullanıyorum) çünkü gencecik bir insan bile bile lades diyorsa mutlaka ruhsal bir sorun vardır temelde. Mazoşist falan olabilirsin yada ailenden öç almak istiyordundur . Çünkü benim evladım böyle bir ilişkide olsa ben hastanelik olurdum. Neyse sen git evlen
Zamanı harcama .. kısa ve net yazayım o zaman.Yahu şuanda evleneyim mi diyorum ben ?! Cesaret alamıyorum farkındayım her şeyi yediremiyorum mutsuzum sadece bu. Başıma gelmesini istemiyorum. Mutsuz olmak hayatımın tepetaklak olmasını ideallerimi yapamadan çapsız 30 uma girmek istemiyorum sadece yanlış yoldayım biliyorum.
Yanlış yolda olduğunu gerçekten bilen insan, yolunu değiştirir.Yahu şuanda evleneyim mi diyorum ben ?! Cesaret alamıyorum farkındayım her şeyi yediremiyorum mutsuzum sadece bu. Başıma gelmesini istemiyorum. Mutsuz olmak hayatımın tepetaklak olmasını ideallerimi yapamadan çapsız 30 uma girmek istemiyorum sadece yanlış yoldayım biliyorum.
Burda çok tepkiler aldım ama bırakamadım işte.
Şimdi benden 13 yaş büyük bir beyle beraberim 1 oğlu var ilkokula gidiyor. Bende üniveristeye gidiyorum (lütfen çok çirkin misin baba sevgisi mi alamadın vb vb yorumlar yapmayın alakası yok)
Annesi çocukla çok ilgilenmiyor cuma cumartesi pazar babası ilgileniyor çocukla tam vakit geçirlcek zamanlar.
Oğluna çok bağlı bana sen mi oğlum mu dersen oğlum diyor kime sorsan aynı şeyi der diyor. Hak veriyorum
bir yandan bir senedir inişli çıkışlı kavgalı kopamadık birimizden ben hiç evlenmedim yaşım genç beklentilerim var ilerde çocuk meselesi canımı çok sıkıcak gibime geliyor çünkü şimdiden bile hayatımı ona göre idame ettiriyorum buluşmamamız ilerde olacak çocuğuma tayinim olursa gidip gidemeyeceğime kadar vb. benle hiç bağlantısı yokken bile.
ben pek kabullenemedim çocuğu neden derseniz çocuk kaynaklı o kadar çok problem yaşadım ki bu beni soğuttu meseleden. İlk başlarda cidden ben böyle değildm ablalık yapabilirm diyordum adımlar attım.
bir kaç tane örnek vereceğim sabırla okursanız, ondan yola çıkarak bana yorum yaprsanız sevinirim.
Beni tatilin olduğu gün kendi oturduğum şehirden kendi şehrine çağırdı orası daha güzel gezilecek mekanlar çok bende ayarlayıp sabah gelip akşama dönecek şekilde kendimi ayarladım akşam dönmem 10 da lazımdı çünkü başkaları ile geldim başkaları ile gidecek şeklde ailemden izin aldım. Bana yoldayken mesaj attı oğlumu 6 da alıcam ona göre gel diye 1 haftalığına oğlu şehir dışına gidicekti evvellesi gün çocuk zaten ondaydı bende sordum buluşmadan önce alıcak mısın tatil bak diye hayır dedi bende ona göre ayarlayıp geldim tartıştık falan oğlunu çok özlermiş 1 hafta uzunmuş vb vb dedi bana ben şehir dışından geldiğim ile kaldım sadece buluşmadık o gün.
başka bir gün çok hasta oldum kaldığım ailem şehir dışında taksi tutup hastaneye gidicek nakit param yok yanımda bende o gün bunu aradım sesim çok kötüydü kapattı telefonu oğlunun doğum günü varmış defalrca kez mesaj atmama rağmen açmadı .
yeni daha bir ay önce kaldığım evin mutfağını su bastı oraya yakın bir muhitte oturuyor bende aradım aa ne olmuş falan dedi ee yardımcı olayım ben zaten o muhitte oturyorum şu usta var onu arayım hiç bir şey yok o gün oğlu ile avmde gezdi ve aramalarıma cevap vermedi. Sonra tartıştığımızda ben ne yapabilirim dedi insan en azından nezaketen bir ihtiyacın var mı cümlesi bekliyor.
Şimdi bu olaylar sonrası hep ne oluyor beni haklı buluyor özür diliyor bu aralar %65 oranında bir düzelme var ama benim korkularım var.
ağzından bir kere evlenir evlenmez çocuk olursa hem oğluma kardeş hemde ben onu daha iyi anlarmışım anne olcağım için.
çocuğuna evlendiğimiz zaman evimizde oda istiyor sonra diğer problem ben çalışmıyorum alınan maaşın 1 bin lira kadarı çocuğa gidiyor annesi boşandık yarı yaıya olsun bi mantığı yok baştan sona her şeyi babasının karşılamasını istiyor.
ben kendim ağzımla çocuk meselesine çok takıldığımı bunun beni yoracağını olmazsa bu yüzden olmayacağını dile getiridim açıklıkla hayatımı haftanın 3 günü başka biriyle aynı evde geçirebilir miyim bilmiyorum bakabilr miyim ben vicdansız bir insan değilim yaşım büyük değil anne olmadım kendimden ufak kardeşimde yok o sorumluluğu almadım şimdi buraya bizim oğlumuz demek çok mu zorcular yorum yapıcak genel okuduğum bunu herkes kabul edemez hele benim durumumda biri hiç kabul edemez zor.
olumsuzlukları biliyorum ama bırakıp bırakmamak işte o konuda iradem yetersiz kalıyor.
her seferinde şöyle oluyor ben baktığımda görünen köy kesinlikle iç açıcı değil hayatımı mahfedeceğim gibi me geliyor ne zaman görüşsek aramızda ki o kimya kafa uyuşması onları bana unutturyor.
ne münasebet ya harçlık ne ?
pardon yemek yiyorsak yarısını ben ödemeye çalışırım olmadı 3 te 1 ni veririm sırtımı ona dayamadım yani.
benle yemeliydi derken geleceğimi düşünmem mi kötü? eski eşi paracı bir kadın ve benim alıştığım bir hayat standardı var her şey imtihan mı olsun bana geleceği mi düşünüp plan çizmem mi kötü ? ben zaten kararsızım olumsuza daha yakınım belki cesaretm yok bilmiyorum. ben basit hesaplara girdiğimi düşünmüyorum paracı olsam onunla işim olmazdı en ağır yorum bu oldu benim için kusura bakmayın. en alt sınırdan nafaka değil çalıştığı yer askeri ücretli göstermiş kendisini alacağı maximum o onu diyorum.
Onu ben de yazacaktim da belki düşük puanli bir bolumunde okuyordur dedim. Bir de konuyu sulandirmayayim dedim. Normalde yazim hatalarina takilmam fakat biri ODTÜ gibi sayili unilerden birinde okudugunu iddia edip Asgariyle-Askerinin farkini bilmeyince cok cok sa inandirici gelmedi.Sen odtu'lu falan değilsin bence bu nasil bi yalan
yazim hatalarin berbat "mahfetmek" nedir "askeri ucret" nedir?
Onu ben de yazacaktim da belki düşük puanli bir bolumunde okuyordur dedim. Bir de konuyu sulandirmayayim dedim. Normalde yazim hatalarina takilmam fakat biri ODTÜ gibi sayili unilerden birinde okudugunu iddia edip Asgariyle-Askerinin farkini bilmeyince cok cok sa inandirici gelmedi.
Ya sanki siz Yale mezunu musunuz ? telefonlar sıkıntılı biraz İ phone Türkçe yazımında klavyeyi Teli ingilizce kullanıyorum ayrıca İngilizce ile haşır neşir olmak,öğrenim görmek zayıflatıyor dilini yanlış yazmışım evet haklısınız. düşük puanlı bir bölümde okumuyorum ama ODTÜ’de anaokulu öğretmenliğinden tut elektrik elektronik mühendisliğine kadar hiç bir bölümüne kolay ve düşük puanlı diyemezsiniz başlı başına zor zaten eğitim dili İngilizce her bölümde eleğin üzerinde kalan insanlar geliyor kendi alanında başarılı o yüzden kıt düşünmüşsünüz.Onu ben de yazacaktim da belki düşük puanli bir bolumunde okuyordur dedim. Bir de konuyu sulandirmayayim dedim. Normalde yazim hatalarina takilmam fakat biri ODTÜ gibi sayili unilerden birinde okudugunu iddia edip Asgariyle-Askerinin farkini bilmeyince cok cok sa inandirici gelmedi.
Kendimi ısbat etmeye çalışmayacağım ama forumun yöneticisi kimse öğrenci belgemi göndereyim. Ne alaka ayrıca ?Basit harf hatasi falan da degil yani, bildiğin bilgisiz ve cahil işi bir hata bu.
Zaten odtu'de okuyabilecek kapasitede birinin yasayacagi hayat da degil anlattığı.
Inanmayin hanimlar kimbilir başka neleri carpitarak aktariyor, harcayacaginiz zamana yazik
Yanlış anlamayin da ya da anlayin ben mahvetmek'i mafetmek, asgariyi askeri diye dönüştürecek klavye görmedim. Bunu bir ev hanımı yapsam cok görmem ama ODTÜ kadar siyasetin, ülke halkının çok konusuldugu bir okulda şu kelimeyi bilmemek hiçbir mantiğa sigmaz. ODTÜ den mezun bir suru arkadaşım var. Bir tanesinden dahi şuna benzer bir hata görmedim hatta siyasi, sosyal kavramlara daha hakimdirler bu kelimeyi bilmemek apacik cahillik.Ya sanki siz Yale mezunu musunuz ? telefonlar sıkıntılı biraz İ phone Türkçe yazımında klavyeyi Teli ingilizce kullanıyorum ayrıca İngilizce ile haşır neşir olmak,öğrenim görmek zayıflatıyor dilini yanlış yazmışım evet haklısınız. düşük puanlı bir bölümde okumuyorum ama ODTÜ’de anaokulu öğretmenliğinden tut elektrik elektronik mühendisliğine kadar hiç bir bölümüne kolay ve düşük puanlı diyemezsiniz başlı başına zor zaten eğitim dili İngilizce her bölümde eleğin üzerinde kalan insanlar geliyor kendi alanında başarılı o yüzden kıt düşünmüşsünüz.
yanlış yazmış olabilirim bilmedğimden değil yorum yazarken yanlış yazıp tekrardan düzeltim bazı şeyleri gözümden kaçmış olabilir çok üzerinde durmayacağım. sizde büyük konuşmuşsunuz cahil olduğumu düşünmüyorum kendimi isbat etme yarışına girmeyeceğim durumun farkındayım olmazlığınında arada kaldım yorum yapıcaksanız buna yapın.Yanlış anlamayin da ya da anlayin ben mahvetmek'i mafetmek, asgariyi askeri diye dönüştürecek klavye görmedim. Bunu bir ev hanımı yapsam cok görmem ama ODTÜ kadar siyasetin, ülke halkının çok konusuldugu bir okulda şu kelimeyi bilmemek hiçbir mantiğa sigmaz. ODTÜ den mezun bir suru arkadaşım var. Bir tanesinden dahi şuna benzer bir hata görmedim hatta siyasi, sosyal kavramlara daha hakimdirler bu kelimeyi bilmemek apacik cahillik.
Kendimi ısbat etmeye çalışmayacağım ama forumun yöneticisi kimse öğrenci belgemi göndereyim. Ne alaka ayrıca ?
Türkçe öğretmenisin herhalde editleyemedim düzeltirdim de neyse konumuz bu değil ! sanırım en dersin ?isbat değil ispat!
Isbat derken? Odtu de anadil gibi yabanci dil ögretiyorlar ama anadili unutturmuyorlar.Kendimi ısbat etmeye çalışmayacağım ama forumun yöneticisi kimse öğrenci belgemi göndereyim. Ne alaka ayrıca ?
Türkçe öğretmenisin herhalde editleyemedim düzeltirdim de neyse konumuz bu değil ! sanırım en dersin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?