- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
Allah aşkına 21 22 23 yaşında gencecik kızlar bu 35 yaşında çocuklu adamlarda ne buluyorlar hiç anlamıyorum.canım gencecik kızsın deli , dolusun, en güzel çagların, çılgınlıklar yapma kendini bulma , hayatına mesleki olarak yön verme yaşındasın.bu yasta bir adamın çocuguna annelik edemem derdindesin.ne gerek var.salla gitsin!üstelik sana hiiiiiç değer vermeyen bir adam.kendi yaşıtların olsa, ne eğlenirsin.arkadaş grubuna sokamazsın, ne kadar olsa da sırıtir, ortak konuşacak bir sey bulamazsın.( ki Allah bilir çocugun okulundan kursundan dertlerinden bahsediyordur bu adam sana)Bahsetse de haklı o onun çocugu.Tabiki daha değerli olacak.benim karşı çıktıgım böyle genç yaslarda bu kadar yükün, sorumlulugun derdin altına girmeniz.
Oysa hayat öyle güzel ki karşınıza neler çıkar.
Belki işinizi oturtmuş , daha olgun yaşta olsanız , iliskiler yaşayıp daha sonra böyle bir ilişki tecrübe etseniz evet tercih sizin tabi.ama daha hayata yeni atılacaksınız.bence kendinizi ateşe atmaya değmez bir adam.aşık bile değil.üzgünüm ama sadece zaman geçiriyor sizle.hadi çok değer verse ikna etmeye calışsa da kabul edilmez ama hadi diyelim.o bile yok.
Böyle adamlara da ayrı sinir oluyorum gencecik gözü açılmamış kızı bulmuş, deger de vermiyor.istersen böyleyim mesajları, havalar bilmem neler.ezecek kızı istedigi gibi kuklası yapacak evlenip.
Olmayın arkadaşım kanmayın şunlara
Oysa hayat öyle güzel ki karşınıza neler çıkar.
Belki işinizi oturtmuş , daha olgun yaşta olsanız , iliskiler yaşayıp daha sonra böyle bir ilişki tecrübe etseniz evet tercih sizin tabi.ama daha hayata yeni atılacaksınız.bence kendinizi ateşe atmaya değmez bir adam.aşık bile değil.üzgünüm ama sadece zaman geçiriyor sizle.hadi çok değer verse ikna etmeye calışsa da kabul edilmez ama hadi diyelim.o bile yok.
Böyle adamlara da ayrı sinir oluyorum gencecik gözü açılmamış kızı bulmuş, deger de vermiyor.istersen böyleyim mesajları, havalar bilmem neler.ezecek kızı istedigi gibi kuklası yapacak evlenip.
Olmayın arkadaşım kanmayın şunlara