Tamam babadir tabiki çocuğuyla ilgilensin amaaa sizi oraya çağırıp gelmemsi çok ayıp doğum gununde telefon acmamasida çok saçma avda gezerken acmamsida çok saçma hersey saçma yanı bak benim esimde benden 10 yaş fazla onunda var 10 yaşında çocuğu biz evlenirken 4 yasindaydi o annesiyle kalırdı ben nisanlimin yanına giderken oda gelirdi babasının yanına eşim oğluyla ilgilenirken benide ihmal etmezdi kiskanirim yanlış düşünürüm diye. Bide ben oglunla zaman geçir benim için sıkıntı yok dediğim halde bunu neden anlattım aradaki farkı görün diye, benim eşim sırtında buzdolabi taşırken bana msj yazan adam banyo da dahil. Sizinki çok ilgisiz bide şu var çocuklü insanla bekar insan olmuyor gerçekten olmuyor eşimi çok seviyorum çokta iyi anlasiyoruz ama biyerde bişey uyusmuyor o çocuğun Annesi de dahil olacak evlenince adam bekarken sesi çıkmaz ama evlensin bak gör nasıl ortaya çıkıyor,oda ayrı bi sorun. Yaş farkida olmuyor o adam evlenecek çocuğuyla senin aranda gönül yapmak için yorulacak, maddi sıkıntı ikiye ayrılacak, önceki kadinda girecek sizde huzursuzluk olacak bunların hepsi adama yük olacak ve yasininda geregi yorulacak sizin kadar enerjik olmayacak. Bunlarda sizde hep sıkıntı olacak bence bitirin gitsin hayatinizi her ilk heyecanini sizinle yaşayacak biri sizin kadar enerjik, genç, kafa yapiniz aynı olan insanla devam edin derim.