13 yaş ve 1 çocuk

Evli ve çocuklu adamın sorumluluğu ağırdır herkes kaldıramaz. Anne olmakla onu anlayacağını düşünmesi de saçma, ben de anneyim ama ben de olsam kocamın önceki evliliğinden çocuğu olsa sorumluluğunu alamam, kendi çocuklarımıza bile yeri geliyor tahammül sınırımız zorlanıyor. Adam kendine göre haklı çocuğunu atamaz krnara. Bence kendin gibi bekar biriyle evlen canım , zira bu evlilik seni mutlu etmez.

Ben ikili ilişkilerde daha rahat biriyim, öyle tavır almam küçük şeylerden, eşimle de neredeyse hiç kavga etmeyiz diyebilirim bi şeylere çok takılmam yani. Diyeceğim o ki ben böyle bir durumda daha esnek biri olmama rağmen kabul edemezdim. Sizi takmadığı için ya da sevgiliniz olarak değer vermediği için falan da değil size insan olarak saygı duymadığı için. İster sevgiliniz olsun, ister eşiniz, ister anneninizin kuzeninin halası; biri sizin için bir yerden gelmişse ya da sözleşilmişse ki bu şehir değiştirirek yapılıyorsa galiba ben arkama dönüp bir daha bakmazdım.
Şimdi yazacağımı lütfen yanlış anlamayın ama daha önceden bu tarz ilişkiler yaşayan insanlarla çalışma ortamında sosyal hayatında görmüşlüğüm çok oldu. Hem yaşça büyük olmalarından hem bazı şeylerden biraz da heveslerini almış olmalarından genel bir üstünlük hissederler bu genç kadınlara karşı. Tabiki bunu genelleyemem ama benim gördüğüm örnekler böyleydi. Her şeye bir çözüm bulunur bu hayatta, çocuğa harcanacak geçinecek para bulursunuz. Eski eşi bi şekilde hayatınıza dahil etmemeyi öğrenirsiniz ama başınız sıkıştığında sizin için pervane olmayan bir adamla hayat geçmez.
Çünkü yıllar sonra aşktan öte arada sevgi minnet ve vefa kalıyor karşılıklı olarak. İşte o zaman aşkınızdan ölmektense bi nasılsın demesini, hayatınızı kolaylaştırmasını bekliyorsunuz karşınızdakinin. Sizin bu noktada sıkıntı yaşayabileceğinizi düşünüyorum.
Ve malesef, sizden çok da büyük değilim ama yaş farkı olmayan biriyle beraberim. Üniversite yıllrında özellikle lütfen sizi aşacak bu dertleri bırakın çünkü ilerde zaten bunların iki katı sizde de olacak. Gezin eğlenmenize bakın, spontan planlar yapın. Hayatta her yaşı hakkıyla yaşamak gerek. Kendinize yazık etmeyin :)

Siz beraber mi yaşıyorsunuz ya da adam sizin masraflarınızı mi karşılıyor anlamadım.calissam problem değil derken neyi kastettiniz? Evlendikten sonraki zaman için diyorsanız zaten o zamana kadar iş bulursunuz ki o zaman yine de gozunuze batacak bunlar. cocugu tabiki babası masrafına katlanacak.bunu kimse engelleyemez. Tabiki herşeyden önce oğlu gelecek malesef. Kimse bunu değiştiremeyecek.yasiniz küçük neden böyle zorlu bir yolu seçiyorsunuz. Insan yeri gelince kendi cocuguna bile gerilebiliyor nasıl kalkacaksınız bu kadar büyük sorumluluğun altından?

Tamam babadir tabiki çocuğuyla ilgilensin amaaa sizi oraya çağırıp gelmemsi çok ayıp doğum gununde telefon acmamasida çok saçma avda gezerken acmamsida çok saçma hersey saçma yanı bak benim esimde benden 10 yaş fazla onunda var 10 yaşında çocuğu biz evlenirken 4 yasindaydi o annesiyle kalırdı ben nisanlimin yanına giderken oda gelirdi babasının yanına eşim oğluyla ilgilenirken benide ihmal etmezdi kiskanirim yanlış düşünürüm diye. Bide ben oglunla zaman geçir benim için sıkıntı yok dediğim halde bunu neden anlattım aradaki farkı görün diye, benim eşim sırtında buzdolabi taşırken bana msj yazan adam banyo da dahil. Sizinki çok ilgisiz bide şu var çocuklü insanla bekar insan olmuyor gerçekten olmuyor eşimi çok seviyorum çokta iyi anlasiyoruz ama biyerde bişey uyusmuyor o çocuğun Annesi de dahil olacak evlenince adam bekarken sesi çıkmaz ama evlensin bak gör nasıl ortaya çıkıyor,oda ayrı bi sorun. Yaş farkida olmuyor o adam evlenecek çocuğuyla senin aranda gönül yapmak için yorulacak, maddi sıkıntı ikiye ayrılacak, önceki kadinda girecek sizde huzursuzluk olacak bunların hepsi adama yük olacak ve yasininda geregi yorulacak sizin kadar enerjik olmayacak. Bunlarda sizde hep sıkıntı olacak bence bitirin gitsin hayatinizi her ilk heyecanini sizinle yaşayacak biri sizin kadar enerjik, genç, kafa yapiniz aynı olan insanla devam edin derim.

beraber yaşamıyoruz masrafımı karşılamıyor ben yüksek lisans doktora yapmak istiyorum 4 sene içinde iş imkanım zor.

Arkadaşlar mı anlatamıyor sen mi anlamıyorsun evlenecek bir adam değil işte adamın derdi seninle evlenmek seninle mutlu olmak falan değil anla artık öyle olsa çocuk değil ya bu adam senin bu yaşta düşündüklerini akıl edebilir kaldı ki o 1000 olarak kalmayacak gittikçe artacak doğum günü sınıf sonu karne hediyesi şu bu ileride dershanesi gezmezi tozması yani evlenme hayali kuran tek sensin adam da senin gibi hem genç hem para kaynağı görünce he demiş işte

gelmemezlik yapmadı ben kızdım gitmedim

Hep 2.planda olacaksınız gayet açık ifade etmiş sevgiliniz. Onu da geçtim yaşamış görmüş adam artık baba ve bu rolü baskın. Ben 28 yaşındayım sen benden çok gençsin. Ama yapabilir misin desen gayet net yapamam derim. Evlilik biraz daha mantık işi. Buradan bakınca bu ilişki senin açından mantıksız

Bunları şimdiden sorun ediyorsanız evlenmek bile bile lades demektir. Adam çocuğunu silecek değil illaki hayatın da olacak. Ayrıca size de pek değer vermiyor zorlamak niye anlamadım

Annesi çocukla çok ilgilenmiyor cuma cumartesi pazar babası ilgileniyor çocukla
Allah askina
Su cumleyi tum ikinci es adaylari soyluyor. Ama inandirici degil yani. Siz kiminle ne sekilde isterseniz o sekilde beraber olabilirsiniz,en dogal hakkinizdir
Ama annesi ilgilenmiyor annesi soyle annesi boyle demeyin ya. Gercekten.

Evlenirsen bosanırsın.net

Ayrılmanızı gerektirecek birçok sebebi herkesten önce siz sıralıyorsunuz zaten. Daha evlenmeden çocuğuyla sizin aranızdaki dengeyi kuramadığından yakındığınız adam evlenince bambaşka sorunlarla karşınıza çıkacak. Belki iyi niyetle çocuğuna söylediğiniz bir söz , herhangi bir davranışınız büyük bir kavga sebebiniz olacak. Evet evlenirseniz evinizde çocuğunun elbette bir odası olacak olmalı da. Daha fazla vaktini harcama kendi yoluna bak canım. Zira bu yolun sonu belli.

Yaş farkı ve çocuk olmasa dahi anlattığınız olaylarda beyefendide hiç sevgi emaresi görünmüyor.

Çok gençsiniz. Sevginizi paylaşabileceğiniz kendi jenerasyonunuzdan binlerce insan var.

Kendinize ve vaktinize yazık etmeyin.

Sorun çocuk falan değil adam seni sevmiyor seven merak eder kaygılanır ne demek tel açmamak vs bırak oğluyla mutlu olsun sende yoluna hayatına bak yazık sana... Anne olarak düşünüyorum el bebek büyüttüğüm kızım kendini bu kadar değersizleştirirse içim yanar

Tamam o zaman haklısınız ilişkinize devam edin. O gelmemezlik yapmamış. Hakkınızda hayırlısı. Ama buraya tavsiye almak için gelip hiç kulak asmayanlara da çok kızıyorum
İnan’
Allah askina
Su cumleyi tum ikinci es adaylari soyluyor. Ama inandirici degil yani. Siz kiminle ne sekilde isterseniz o sekilde beraber olabilirsiniz,en dogal hakkinizdir
Ama annesi ilgilenmiyor annesi soyle annesi boyle demeyin ya. Gercekten.
ilgilenmiyor babası etüte yazdırdı o yüzden hafta içi çocuk evde tek başına vakit geçirmesin ödevini bari yapabilsin diye 6 da eve geliyor ilkokul 2 ye giden çocuk. Üniversite sınavına hazırlanıyormuş gibi. İlgi istiyor ilkokul çocukları ödev konusunda.

Bakin,bu forumda onlarca bekar anne bulabilirsiniz,hic birisi de cocuguyla ilgilenmemezlik yapmiyor. Ama nedense benim bekar babalardan ve onlarin kiz arkadaslarindan duyduklarim hep sizin anlattiginiz minvalde. Ben ciddi ciddi erkeklerin yalanci oldugunu dusunuyorum artik bu konuda. Vardir mutlaka ama,elinizi vicdaniniza koyun,kac anne cocugunu atiyor? Erkekler resmen yeni kiz arkadaslarindan ilgi gormek icin bu yalana basvuruyor. İnanmayin.

Bu sevgiliniz icin veya bir baskasi icin ; cocugunun annesi hakkinda tirnak ucu kadar bile olumsuz yorum yapan bir erkekle assssla evlenmeyin arkadasim. Cunku cocugunun annesine dil uzatan adam yarin size neler neler yapar. Aklinizin bir kosesinde dursun bu lafim. Emin olun yasanmisliklarim var bu konuda ve bosa konusmuyorum.

Ben ilgiyi severim. Sevgi gormek isterim. Onemsenmek isterim. Hayatinda 1 numara olmak isterim. Yani kisacasi boyle bir adamla evlenemzdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…