- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
- 73
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
o gün ben çok kızdım adil davranıyormuş vicdan aazabı yapıyormuş görmese olmazmış 1 hafta görmüycekmiş ki sordum alıcak mısın diye ki evellesi gün çocuk onda idi. bende geri döndüm görüşmeden. istedi o ben gitmedim önceden dese ben niye geleyim ta şehir dışından
beraber yaşamıyoruz masrafımı karşılamıyor ben yüksek lisans doktora yapmak istiyorum 4 sene içinde iş imkanım zor.Siz beraber mi yaşıyorsunuz ya da adam sizin masraflarınızı mi karşılıyor anlamadım.calissam problem değil derken neyi kastettiniz? Evlendikten sonraki zaman için diyorsanız zaten o zamana kadar iş bulursunuz ki o zaman yine de gozunuze batacak bunlar. cocugu tabiki babası masrafına katlanacak.bunu kimse engelleyemez. Tabiki herşeyden önce oğlu gelecek malesef. Kimse bunu değiştiremeyecek.yasiniz küçük neden böyle zorlu bir yolu seçiyorsunuz. Insan yeri gelince kendi cocuguna bile gerilebiliyor nasıl kalkacaksınız bu kadar büyük sorumluluğun altından?
Arkadaşlar mı anlatamıyor sen mi anlamıyorsun evlenecek bir adam değil işte adamın derdi seninle evlenmek seninle mutlu olmak falan değil anla artık öyle olsa çocuk değil ya bu adam senin bu yaşta düşündüklerini akıl edebilir kaldı ki o 1000 olarak kalmayacak gittikçe artacak doğum günü sınıf sonu karne hediyesi şu bu ileride dershanesi gezmezi tozması yani evlenme hayali kuran tek sensin adam da senin gibi hem genç hem para kaynağı görünce he demiş işteevet problem çocuk kaynaklı problem çıkıyor genellikle
1000 liralık kreşe ebeynlerin iksi çalışıyorsa gönderilebilir evet ama sadece bütün masraf erkekden bekleniyorsa karşı traftan tuhaf o babalık görevini yeterince yapıyor zaten 3 lira civarı maaş aln ve evlenecek biri için 1000 lira fazla
gelmemezlik yapmadı ben kızdım gitmedimTamam babadir tabiki çocuğuyla ilgilensin amaaa sizi oraya çağırıp gelmemsi çok ayıp doğum gununde telefon acmamasida çok saçma avda gezerken acmamsida çok saçma hersey saçma yanı bak benim esimde benden 10 yaş fazla onunda var 10 yaşında çocuğu biz evlenirken 4 yasindaydi o annesiyle kalırdı ben nisanlimin yanına giderken oda gelirdi babasının yanına eşim oğluyla ilgilenirken benide ihmal etmezdi kiskanirim yanlış düşünürüm diye. Bide ben oglunla zaman geçir benim için sıkıntı yok dediğim halde bunu neden anlattım aradaki farkı görün diye, benim eşim sırtında buzdolabi taşırken bana msj yazan adam banyo da dahil. Sizinki çok ilgisiz bide şu var çocuklü insanla bekar insan olmuyor gerçekten olmuyor eşimi çok seviyorum çokta iyi anlasiyoruz ama biyerde bişey uyusmuyor o çocuğun Annesi de dahil olacak evlenince adam bekarken sesi çıkmaz ama evlensin bak gör nasıl ortaya çıkıyor,oda ayrı bi sorun. Yaş farkida olmuyor o adam evlenecek çocuğuyla senin aranda gönül yapmak için yorulacak, maddi sıkıntı ikiye ayrılacak, önceki kadinda girecek sizde huzursuzluk olacak bunların hepsi adama yük olacak ve yasininda geregi yorulacak sizin kadar enerjik olmayacak. Bunlarda sizde hep sıkıntı olacak bence bitirin gitsin hayatinizi her ilk heyecanini sizinle yaşayacak biri sizin kadar enerjik, genç, kafa yapiniz aynı olan insanla devam edin derim.
gelmemezlik yapmadı ben kızdım gitmedim
ben önceden sormuşum hayır demiş başka şehirden gelmişim akşam 10 da dönebilceği 6 dan 10 a kadar ne yapayım benTamam o zaman haklısınız ilişkinize devam edin. O gelmemezlik yapmamış. Hakkınızda hayırlısı. Ama buraya tavsiye almak için gelip hiç kulak asmayanlara da çok kızıyorum
Allah askinaAnnesi çocukla çok ilgilenmiyor cuma cumartesi pazar babası ilgileniyor çocukla
Evlenirsen bosanırsın.netBurda çok tepkiler aldım ama bırakamadım işte.
Şimdi benden 13 yaş büyük bir beyle beraberim 1 oğlu var ilkokula gidiyor. Bende üniveristeye gidiyorum (lütfen çok çirkin misin baba sevgisi mi alamadın vb vb yorumlar yapmayın alakası yok)
Annesi çocukla çok ilgilenmiyor cuma cumartesi pazar babası ilgileniyor çocukla tam vakit geçirlcek zamanlar.
Oğluna çok bağlı bana sen mi oğlum mu dersen oğlum diyor kime sorsan aynı şeyi der diyor. Hak veriyorum
bir yandan bir senedir inişli çıkışlı kavgalı kopamadık birimizden ben hiç evlenmedim yaşım genç beklentilerim var ilerde çocuk meselesi canımı çok sıkıcak gibime geliyor çünkü şimdiden bile hayatımı ona göre idame ettiriyorum buluşmamamız ilerde olacak çocuğuma tayinim olursa gidip gidemeyeceğime kadar vb. benle hiç bağlantısı yokken bile.
ben pek kabullenemedim çocuğu neden derseniz çocuk kaynaklı o kadar çok problem yaşadım ki bu beni soğuttu meseleden. İlk başlarda cidden ben böyle değildm ablalık yapabilirm diyordum adımlar attım.
bir kaç tane örnek vereceğim sabırla okursanız, ondan yola çıkarak bana yorum yaprsanız sevinirim.
Beni tatilin olduğu gün kendi oturduğum şehirden kendi şehrine çağırdı orası daha güzel gezilecek mekanlar çok bende ayarlayıp sabah gelip akşama dönecek şekilde kendimi ayarladım akşam dönmem 10 da lazımdı çünkü başkaları ile geldim başkaları ile gidecek şeklde ailemden izin aldım. Bana yoldayken mesaj attı oğlumu 6 da alıcam ona göre gel diye 1 haftalığına oğlu şehir dışına gidicekti evvellesi gün çocuk zaten ondaydı bende sordum buluşmadan önce alıcak mısın tatil bak diye hayır dedi bende ona göre ayarlayıp geldim tartıştık falan oğlunu çok özlermiş 1 hafta uzunmuş vb vb dedi bana ben şehir dışından geldiğim ile kaldım sadece buluşmadık o gün.
başka bir gün çok hasta oldum kaldığım ailem şehir dışında taksi tutup hastaneye gidicek nakit param yok yanımda bende o gün bunu aradım sesim çok kötüydü kapattı telefonu oğlunun doğum günü varmış defalrca kez mesaj atmama rağmen açmadı .
yeni daha bir ay önce kaldığım evin mutfağını su bastı oraya yakın bir muhitte oturuyor bende aradım aa ne olmuş falan dedi ee yardımcı olayım ben zaten o muhitte oturyorum şu usta var onu arayım hiç bir şey yok o gün oğlu ile avmde gezdi ve aramalarıma cevap vermedi. Sonra tartıştığımızda ben ne yapabilirim dedi insan en azından nezaketen bir ihtiyacın var mı cümlesi bekliyor.
Şimdi bu olaylar sonrası hep ne oluyor beni haklı buluyor özür diliyor bu aralar %65 oranında bir düzelme var ama benim korkularım var.
ağzından bir kere evlenir evlenmez çocuk olursa hem oğluma kardeş hemde ben onu daha iyi anlarmışım anne olcağım için.
çocuğuna evlendiğimiz zaman evimizde oda istiyor sonra diğer problem ben çalışmıyorum alınan maaşın 1 bin lira kadarı çocuğa gidiyor annesi boşandık yarı yaıya olsun bi mantığı yok baştan sona her şeyi babasının karşılamasını istiyor.
ben kendim ağzımla çocuk meselesine çok takıldığımı bunun beni yoracağını olmazsa bu yüzden olmayacağını dile getiridim açıklıkla hayatımı haftanın 3 günü başka biriyle aynı evde geçirebilir miyim bilmiyorum bakabilr miyim ben vicdansız bir insan değilim yaşım büyük değil anne olmadım kendimden ufak kardeşimde yok o sorumluluğu almadım şimdi buraya bizim oğlumuz demek çok mu zorcular yorum yapıcak genel okuduğum bunu herkes kabul edemez hele benim durumumda biri hiç kabul edemez zor.
olumsuzlukları biliyorum ama bırakıp bırakmamak işte o konuda iradem yetersiz kalıyor.
Sorun çocuk falan değil adam seni sevmiyor seven merak eder kaygılanır ne demek tel açmamak vs bırak oğluyla mutlu olsun sende yoluna hayatına bak yazık sana... Anne olarak düşünüyorum el bebek büyüttüğüm kızım kendini bu kadar değersizleştirirse içim yanarBurda çok tepkiler aldım ama bırakamadım işte.
Şimdi benden 13 yaş büyük bir beyle beraberim 1 oğlu var ilkokula gidiyor. Bende üniveristeye gidiyorum (lütfen çok çirkin misin baba sevgisi mi alamadın vb vb yorumlar yapmayın alakası yok)
Annesi çocukla çok ilgilenmiyor cuma cumartesi pazar babası ilgileniyor çocukla tam vakit geçirlcek zamanlar.
Oğluna çok bağlı bana sen mi oğlum mu dersen oğlum diyor kime sorsan aynı şeyi der diyor. Hak veriyorum
bir yandan bir senedir inişli çıkışlı kavgalı kopamadık birimizden ben hiç evlenmedim yaşım genç beklentilerim var ilerde çocuk meselesi canımı çok sıkıcak gibime geliyor çünkü şimdiden bile hayatımı ona göre idame ettiriyorum buluşmamamız ilerde olacak çocuğuma tayinim olursa gidip gidemeyeceğime kadar vb. benle hiç bağlantısı yokken bile.
ben pek kabullenemedim çocuğu neden derseniz çocuk kaynaklı o kadar çok problem yaşadım ki bu beni soğuttu meseleden. İlk başlarda cidden ben böyle değildm ablalık yapabilirm diyordum adımlar attım.
bir kaç tane örnek vereceğim sabırla okursanız, ondan yola çıkarak bana yorum yaprsanız sevinirim.
Beni tatilin olduğu gün kendi oturduğum şehirden kendi şehrine çağırdı orası daha güzel gezilecek mekanlar çok bende ayarlayıp sabah gelip akşama dönecek şekilde kendimi ayarladım akşam dönmem 10 da lazımdı çünkü başkaları ile geldim başkaları ile gidecek şeklde ailemden izin aldım. Bana yoldayken mesaj attı oğlumu 6 da alıcam ona göre gel diye 1 haftalığına oğlu şehir dışına gidicekti evvellesi gün çocuk zaten ondaydı bende sordum buluşmadan önce alıcak mısın tatil bak diye hayır dedi bende ona göre ayarlayıp geldim tartıştık falan oğlunu çok özlermiş 1 hafta uzunmuş vb vb dedi bana ben şehir dışından geldiğim ile kaldım sadece buluşmadık o gün.
başka bir gün çok hasta oldum kaldığım ailem şehir dışında taksi tutup hastaneye gidicek nakit param yok yanımda bende o gün bunu aradım sesim çok kötüydü kapattı telefonu oğlunun doğum günü varmış defalrca kez mesaj atmama rağmen açmadı .
yeni daha bir ay önce kaldığım evin mutfağını su bastı oraya yakın bir muhitte oturuyor bende aradım aa ne olmuş falan dedi ee yardımcı olayım ben zaten o muhitte oturyorum şu usta var onu arayım hiç bir şey yok o gün oğlu ile avmde gezdi ve aramalarıma cevap vermedi. Sonra tartıştığımızda ben ne yapabilirim dedi insan en azından nezaketen bir ihtiyacın var mı cümlesi bekliyor.
Şimdi bu olaylar sonrası hep ne oluyor beni haklı buluyor özür diliyor bu aralar %65 oranında bir düzelme var ama benim korkularım var.
ağzından bir kere evlenir evlenmez çocuk olursa hem oğluma kardeş hemde ben onu daha iyi anlarmışım anne olcağım için.
çocuğuna evlendiğimiz zaman evimizde oda istiyor sonra diğer problem ben çalışmıyorum alınan maaşın 1 bin lira kadarı çocuğa gidiyor annesi boşandık yarı yaıya olsun bi mantığı yok baştan sona her şeyi babasının karşılamasını istiyor.
ben kendim ağzımla çocuk meselesine çok takıldığımı bunun beni yoracağını olmazsa bu yüzden olmayacağını dile getiridim açıklıkla hayatımı haftanın 3 günü başka biriyle aynı evde geçirebilir miyim bilmiyorum bakabilr miyim ben vicdansız bir insan değilim yaşım büyük değil anne olmadım kendimden ufak kardeşimde yok o sorumluluğu almadım şimdi buraya bizim oğlumuz demek çok mu zorcular yorum yapıcak genel okuduğum bunu herkes kabul edemez hele benim durumumda biri hiç kabul edemez zor.
olumsuzlukları biliyorum ama bırakıp bırakmamak işte o konuda iradem yetersiz kalıyor.
İnan’Tamam o zaman haklısınız ilişkinize devam edin. O gelmemezlik yapmamış. Hakkınızda hayırlısı. Ama buraya tavsiye almak için gelip hiç kulak asmayanlara da çok kızıyorum
ilgilenmiyor babası etüte yazdırdı o yüzden hafta içi çocuk evde tek başına vakit geçirmesin ödevini bari yapabilsin diye 6 da eve geliyor ilkokul 2 ye giden çocuk. Üniversite sınavına hazırlanıyormuş gibi. İlgi istiyor ilkokul çocukları ödev konusunda.Allah askina
Su cumleyi tum ikinci es adaylari soyluyor. Ama inandirici degil yani. Siz kiminle ne sekilde isterseniz o sekilde beraber olabilirsiniz,en dogal hakkinizdir
Ama annesi ilgilenmiyor annesi soyle annesi boyle demeyin ya. Gercekten.
Bakin,bu forumda onlarca bekar anne bulabilirsiniz,hic birisi de cocuguyla ilgilenmemezlik yapmiyor. Ama nedense benim bekar babalardan ve onlarin kiz arkadaslarindan duyduklarim hep sizin anlattiginiz minvalde. Ben ciddi ciddi erkeklerin yalanci oldugunu dusunuyorum artik bu konuda. Vardir mutlaka ama,elinizi vicdaniniza koyun,kac anne cocugunu atiyor? Erkekler resmen yeni kiz arkadaslarindan ilgi gormek icin bu yalana basvuruyor. İnanmayin.İnan’
ilgilenmiyor babası etüde yazdırdı o yüzden hafta içi çocuk evde tek başına vakit geçirmesin ödevini bari yapabilsin diye 6 da eve geliyor ilkokul 2 ye giden çocuk. İlgi istiyor ilkokul çocukları ödev konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?