13 yaş ve 1 çocuk

Neden b.k yoluna girmek icin kendini paraliyorsun ?
Yeni trend heralde mazoşist gençlik.
Allah akil fikir versin hala diyor ovlonorsom nooloooor

Son zamnlarda kendinden 13 yaş büyük dul çocuklu adamla evlenmek isteyen universiteli kizlar baslik acmaya basladi...
Genelde eski esler cocuga bakmak istemezler
Adamlara yuklerler yükünü (cocuk)
Simdiki sevgililerini cok severler simdiki sevgililer de cocuklardan vakit ayırmadığı icin onlara kizarlar..
Hepsine yazdigimi sana da yazayim.. Derdin yok dert arıyorsun. Adamin cocuguyla ilgilendiği ile ilgili problemleri yazmissin hep. Hayat tarzınız giyim kuşam gelecekteki maddi manevi yasamin hepsi tamam bi cocuk problem gibi geldi bana

Sorun çocuk değil ki sorun babası. Senin hiçbir zor zamanında adam yok. Ayağına çağırıyor gidiyorsun tenezzül etmiyor gelmeye
Sen bırakacaksan bunlardan bırak bu adamı

Aylık 1000 lira çok değil ki. Benim sadece kızımın kreşi 1000 lira. Bunun yemesi içmesi, kıyafeti, oyuncagi, sağlık giderleri derken 2000 e yaklaşıyor. Bu konuyu da düşünmek hakkınız tabiki. Ama bu rakamı çok görmeyince bence. Boşanmış olabilir eşinden ama hala babalık görevi devam ediyor. Buraya kocasından boşanmış bir kadın konu acsaydi eşim çocuğum için 500 lira nafaka veriyor yetmiyor diye o zaman onu desteklerdik. En az 1000 vermesi lazım derdik. Ve bu kişi yaş olarak da yaşanmışlık olarak da sizden daha olgun o yüzden sizin düşünmesini istediğiniz gibi dusunemeyebilir herşeyi. Siz bu yüzden çok ciddi dusunmelisiniz bu ilişkinin gelecegini

evet problem çocuk kaynaklı problem çıkıyor genellikle

1000 liralık kreşe ebeynlerin iksi çalışıyorsa gönderilebilir evet ama sadece bütün masraf erkekden bekleniyorsa karşı traftan tuhaf o babalık görevini yeterince yapıyor zaten 3 lira civarı maaş aln ve evlenecek biri için 1000 lira fazla

şuan evli bile değilsiniz adamın maaşı üzerinde bi hakkınız yok ki isterse hepsini oğluna harcar ha evli olsanız sizi mağdur etse o zaman haklı olursunuz belki ama ozaman bile çalışmanız kendi paraniza sahip olmanız gibisi olmaz yine de şuan sizin çalışmıyor olmanız ve paranızın olmaması onun sorunu değil ailenizin ve sizin sorununuz o kendi çocuğundan sorumlu

Müşkül durumda olduğumda telefonumu açmayan kim olursa olsun o insanı hayatımdan çıkarırdım heralde.Kendine bunu yapma.Adam seni umursamıyor , çocukla ilgisi yok.İsteyen adamı bağlasan tutamazsın.Seni en son sıraya koymamış adam , sıralamada bile yoksun.13 yaş büyükmüş senden üstelik.Olmaz bu iş , olsa da gençliğin gider.

Sakin evlenme bu adamla.su yasadigin sikintilar evlenince katlanacak daha dayanilmaz hal alacak.bunu bile bile evlenmek mantikli mi sence.lutfen bu kotulugu yapma kendine.

Adamın cocugu var karısından bosanda istediği kadar verir.harcar belliki ilgili bir baba.heba olursunuz adam açık açık söylemiş şimdiden hatta sizden olacak cocugu bile oğlu için istiyor ki ben eski karısıyla tekrar baridacagini düşünüyorum.çocuğu için gencsin tabiki seni begenmistir ama Hele de evlenince vücuduna duyunca ikinci değil 12 ci plana atar seni .sen daha cocuksun adamın 12 yaşındaki çocuğuna bakacakmisin.Cocuk yarin büyüyecek masrafı artacak lise te gidecek marka ayakkabı mont isteyecek çek çık çok yani olmaz.çok mu yakışıklı adam yada neyi seni çekiyor ulaşılmaz olması mi acaba

Bırak seni eleştirenleri , bırak olumsuz yorum yapanları, anlamaya çalışanları da ..her şeyi bir kenara bırak bu adam sana değer veriyor mu bence Hayır.

kendinizi kandırmayın bence..
bu adamda size karşı pek sevgi ilgi göremedim..
o kadar yol gelmişsiniz görüşmemiş.. seven insan ne yapar eder görüşür..
şansınızı zorlamayın ve başınıza bela aramayın bence..
yol yakınken ufak ufak uzaklaşın ve bitirin..
başka adam mı yok yahu..

yahu 1 yıl sonra ya da 6 ay sonra bu değişicek mi nasıl sorun olmaz şimdiden benim için evlenmeden önce bu durumları düşünmediniz mi eşinizle her şey üst üste binsin imtihan mı olsun bana ben zaten çalışmak istiyorum ama zaman alıcak bu onu anlatamıyorum ya hak iddia eden falan yok tövbe tövbe..

Belki sevgiliniz sizin de çalışıp kendisine destek olacağınızı düşünerek bu konuyu sorun etmiyordur.

o gün ben çok kızdım adil davranıyormuş vicdan aazabı yapıyormuş görmese olmazmış 1 hafta görmüycekmiş ki sordum alıcak mısın diye ki evellesi gün çocuk onda idi. bende geri döndüm görüşmeden. istedi o ben gitmedim önceden dese ben niye geleyim ta şehir dışından

Şu konuyu başka biri yazsa ;
siz ne yorum yapardınız ?
Harcadığınız zamana yazık ,
çok ciddi söylüyorum.

işte bütün olumsuzluklar bir yana -ki adamın hiç olumlu bir yanını göremedim- size değer vermiyor..
bu bile ayrılmak için yeterli bence..
daha evlenmeden böyle yapıyorsa vay haline

Hiç ardına bakmadan ayrıl. Hayatını rezil etmek üzeresin.

Daha yasın çok genç.
Kendine daha uygun kişiler çıkar karşına.
O seni bir sevgili olarak Görmüyor ki bu Adam'ı secersen Ömrün boyunca bi çocuğun sorumluluğunu da almış olacaksın.
Zaten adam olsa daha ünv ye giden Kızın aklını çelmezdi.

Sorununuzun cevabini aslinda siz kendiniz vermissiniz... çoğalır azalmaz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…