- 7 Ağustos 2016
- 3.443
- 7.159
- 158
- Konu Sahibi zamanlizamansiz
-
Son zamnlarda kendinden 13 yaş büyük dul çocuklu adamla evlenmek isteyen universiteli kizlar baslik acmaya basladi...
Genelde eski esler cocuga bakmak istemezler
Adamlara yuklerler yükünü (cocuk)
Simdiki sevgililerini cok severler simdiki sevgililer de cocuklardan vakit ayırmadığı icin onlara kizarlar..
Hepsine yazdigimi sana da yazayim.. Derdin yok dert arıyorsun. Adamin cocuguyla ilgilendiği ile ilgili problemleri yazmissin hep. Hayat tarzınız giyim kuşam gelecekteki maddi manevi yasamin hepsi tamam bi cocuk problem gibi geldi bana
Aylık 1000 lira çok değil ki. Benim sadece kızımın kreşi 1000 lira. Bunun yemesi içmesi, kıyafeti, oyuncagi, sağlık giderleri derken 2000 e yaklaşıyor. Bu konuyu da düşünmek hakkınız tabiki. Ama bu rakamı çok görmeyince bence. Boşanmış olabilir eşinden ama hala babalık görevi devam ediyor. Buraya kocasından boşanmış bir kadın konu acsaydi eşim çocuğum için 500 lira nafaka veriyor yetmiyor diye o zaman onu desteklerdik. En az 1000 vermesi lazım derdik. Ve bu kişi yaş olarak da yaşanmışlık olarak da sizden daha olgun o yüzden sizin düşünmesini istediğiniz gibi dusunemeyebilir herşeyi. Siz bu yüzden çok ciddi dusunmelisiniz bu ilişkinin gelecegini
şuan evli bile değilsiniz adamın maaşı üzerinde bi hakkınız yok ki isterse hepsini oğluna harcar ha evli olsanız sizi mağdur etse o zaman haklı olursunuz belki ama ozaman bile çalışmanız kendi paraniza sahip olmanız gibisi olmaz yine de şuan sizin çalışmıyor olmanız ve paranızın olmaması onun sorunu değil ailenizin ve sizin sorununuz o kendi çocuğundan sorumluorta yolu bulabilsek belki olurdu ben evlenmedim sonuçta anlayamam onu daha ilkokula giden çocuğu aylık 1000 liraya aşkın masarafı oluyor ben çalışmıyorum öğrenciyim çalışsam problem değil büyük şehirdeyiz birde. annesi babadan bekliyor her şeyi.
yahu 1 yıl sonra ya da 6 ay sonra bu değişicek mi nasıl sorun olmaz şimdiden benim için evlenmeden önce bu durumları düşünmediniz mi eşinizle her şey üst üste binsin imtihan mı olsun bana ben zaten çalışmak istiyorum ama zaman alıcak bu onu anlatamıyorum ya hak iddia eden falan yok tövbe tövbe..şuan evli bile değilsiniz adamın maaşı üzerinde bi hakkınız yok ki isterse hepsini oğluna harcar ha evli olsanız sizi mağdur etse o zaman haklı olursunuz belki ama ozaman bile çalışmanız kendi paraniza sahip olmanız gibisi olmaz yine de şuan sizin çalışmıyor olmanız ve paranızın olmaması onun sorunu değil ailenizin ve sizin sorununuz o kendi çocuğundan sorumlu
Belki sevgiliniz sizin de çalışıp kendisine destek olacağınızı düşünerek bu konuyu sorun etmiyordur.evet problem çocuk kaynaklı problem çıkıyor genellikle
1000 liralık kreşe ebeynlerin iksi çalışıyorsa gönderilebilir evet ama sadece bütün masraf erkekden bekleniyorsa karşı traftan tuhaf o babalık görevini yeterince yapıyor zaten 3 lira civarı maaş aln ve evlenecek biri için 1000 lira fazla
kendinizi kandırmayın bence..
bu adamda size karşı pek sevgi ilgi göremedim..
o kadar yol gelmişsiniz görüşmemiş.. seven insan ne yapar eder görüşür..
şansınızı zorlamayın ve başınıza bela aramayın bence..
yol yakınken ufak ufak uzaklaşın ve bitirin..
başka adam mı yok yahu..
Şu konuyu başka biri yazsa ;Burda çok tepkiler aldım ama bırakamadım işte.
Şimdi benden 13 yaş büyük bir beyle beraberim 1 oğlu var ilkokula gidiyor. Bende üniveristeye gidiyorum (lütfen çok çirkin misin baba sevgisi mi alamadın vb vb yorumlar yapmayın alakası yok)
Annesi çocukla çok ilgilenmiyor cuma cumartesi pazar babası ilgileniyor çocukla tam vakit geçirlcek zamanlar.
Oğluna çok bağlı bana sen mi oğlum mu dersen oğlum diyor kime sorsan aynı şeyi der diyor. Hak veriyorum
bir yandan bir senedir inişli çıkışlı kavgalı kopamadık birimizden ben hiç evlenmedim yaşım genç beklentilerim var ilerde çocuk meselesi canımı çok sıkıcak gibime geliyor çünkü şimdiden bile hayatımı ona göre idame ettiriyorum buluşmamamız ilerde olacak çocuğuma tayinim olursa gidip gidemeyeceğime kadar vb. benle hiç bağlantısı yokken bile.
ben pek kabullenemedim çocuğu neden derseniz çocuk kaynaklı o kadar çok problem yaşadım ki bu beni soğuttu meseleden. İlk başlarda cidden ben böyle değildm ablalık yapabilirm diyordum adımlar attım.
bir kaç tane örnek vereceğim sabırla okursanız, ondan yola çıkarak bana yorum yaprsanız sevinirim.
Beni tatilin olduğu gün kendi oturduğum şehirden kendi şehrine çağırdı orası daha güzel gezilecek mekanlar çok bende ayarlayıp sabah gelip akşama dönecek şekilde kendimi ayarladım akşam dönmem 10 da lazımdı çünkü başkaları ile geldim başkaları ile gidecek şeklde ailemden izin aldım. Bana yoldayken mesaj attı oğlumu 6 da alıcam ona göre gel diye 1 haftalığına oğlu şehir dışına gidicekti evvellesi gün çocuk zaten ondaydı bende sordum buluşmadan önce alıcak mısın tatil bak diye hayır dedi bende ona göre ayarlayıp geldim tartıştık falan oğlunu çok özlermiş 1 hafta uzunmuş vb vb dedi bana ben şehir dışından geldiğim ile kaldım sadece buluşmadık o gün.
başka bir gün çok hasta oldum kaldığım ailem şehir dışında taksi tutup hastaneye gidicek nakit param yok yanımda bende o gün bunu aradım sesim çok kötüydü kapattı telefonu oğlunun doğum günü varmış defalrca kez mesaj atmama rağmen açmadı .
yeni daha bir ay önce kaldığım evin mutfağını su bastı oraya yakın bir muhitte oturuyor bende aradım aa ne olmuş falan dedi ee yardımcı olayım ben zaten o muhitte oturyorum şu usta var onu arayım hiç bir şey yok o gün oğlu ile avmde gezdi ve aramalarıma cevap vermedi. Sonra tartıştığımızda ben ne yapabilirim dedi insan en azından nezaketen bir ihtiyacın var mı cümlesi bekliyor.
Şimdi bu olaylar sonrası hep ne oluyor beni haklı buluyor özür diliyor bu aralar %65 oranında bir düzelme var ama benim korkularım var.
ağzından bir kere evlenir evlenmez çocuk olursa hem oğluma kardeş hemde ben onu daha iyi anlarmışım anne olcağım için.
çocuğuna evlendiğimiz zaman evimizde oda istiyor sonra diğer problem ben çalışmıyorum alınan maaşın 1 bin lira kadarı çocuğa gidiyor annesi boşandık yarı yaıya olsun bi mantığı yok baştan sona her şeyi babasının karşılamasını istiyor.
ben kendim ağzımla çocuk meselesine çok takıldığımı bunun beni yoracağını olmazsa bu yüzden olmayacağını dile getiridim açıklıkla hayatımı haftanın 3 günü başka biriyle aynı evde geçirebilir miyim bilmiyorum bakabilr miyim ben vicdansız bir insan değilim yaşım büyük değil anne olmadım kendimden ufak kardeşimde yok o sorumluluğu almadım şimdi buraya bizim oğlumuz demek çok mu zorcular yorum yapıcak genel okuduğum bunu herkes kabul edemez hele benim durumumda biri hiç kabul edemez zor.
olumsuzlukları biliyorum ama bırakıp bırakmamak işte o konuda iradem yetersiz kalıyor.
o gün ben çok kızdım adil davranıyormuş vicdan aazabı yapıyormuş görmese olmazmış 1 hafta görmüycekmiş ki sordum alıcak mısın diye ki evellesi gün çocuk onda idi. bende geri döndüm görüşmeden. istedi o ben gitmedim önceden dese ben niye geleyim ta şehir dışından
Hiç ardına bakmadan ayrıl. Hayatını rezil etmek üzeresin.Burda çok tepkiler aldım ama bırakamadım işte.
Şimdi benden 13 yaş büyük bir beyle beraberim 1 oğlu var ilkokula gidiyor. Bende üniveristeye gidiyorum (lütfen çok çirkin misin baba sevgisi mi alamadın vb vb yorumlar yapmayın alakası yok)
Annesi çocukla çok ilgilenmiyor cuma cumartesi pazar babası ilgileniyor çocukla tam vakit geçirlcek zamanlar.
Oğluna çok bağlı bana sen mi oğlum mu dersen oğlum diyor kime sorsan aynı şeyi der diyor. Hak veriyorum
bir yandan bir senedir inişli çıkışlı kavgalı kopamadık birimizden ben hiç evlenmedim yaşım genç beklentilerim var ilerde çocuk meselesi canımı çok sıkıcak gibime geliyor çünkü şimdiden bile hayatımı ona göre idame ettiriyorum buluşmamamız ilerde olacak çocuğuma tayinim olursa gidip gidemeyeceğime kadar vb. benle hiç bağlantısı yokken bile.
ben pek kabullenemedim çocuğu neden derseniz çocuk kaynaklı o kadar çok problem yaşadım ki bu beni soğuttu meseleden. İlk başlarda cidden ben böyle değildm ablalık yapabilirm diyordum adımlar attım.
bir kaç tane örnek vereceğim sabırla okursanız, ondan yola çıkarak bana yorum yaprsanız sevinirim.
Beni tatilin olduğu gün kendi oturduğum şehirden kendi şehrine çağırdı orası daha güzel gezilecek mekanlar çok bende ayarlayıp sabah gelip akşama dönecek şekilde kendimi ayarladım akşam dönmem 10 da lazımdı çünkü başkaları ile geldim başkaları ile gidecek şeklde ailemden izin aldım. Bana yoldayken mesaj attı oğlumu 6 da alıcam ona göre gel diye 1 haftalığına oğlu şehir dışına gidicekti evvellesi gün çocuk zaten ondaydı bende sordum buluşmadan önce alıcak mısın tatil bak diye hayır dedi bende ona göre ayarlayıp geldim tartıştık falan oğlunu çok özlermiş 1 hafta uzunmuş vb vb dedi bana ben şehir dışından geldiğim ile kaldım sadece buluşmadık o gün.
başka bir gün çok hasta oldum kaldığım ailem şehir dışında taksi tutup hastaneye gidicek nakit param yok yanımda bende o gün bunu aradım sesim çok kötüydü kapattı telefonu oğlunun doğum günü varmış defalrca kez mesaj atmama rağmen açmadı .
yeni daha bir ay önce kaldığım evin mutfağını su bastı oraya yakın bir muhitte oturuyor bende aradım aa ne olmuş falan dedi ee yardımcı olayım ben zaten o muhitte oturyorum şu usta var onu arayım hiç bir şey yok o gün oğlu ile avmde gezdi ve aramalarıma cevap vermedi. Sonra tartıştığımızda ben ne yapabilirim dedi insan en azından nezaketen bir ihtiyacın var mı cümlesi bekliyor.
Şimdi bu olaylar sonrası hep ne oluyor beni haklı buluyor özür diliyor bu aralar %65 oranında bir düzelme var ama benim korkularım var.
ağzından bir kere evlenir evlenmez çocuk olursa hem oğluma kardeş hemde ben onu daha iyi anlarmışım anne olcağım için.
çocuğuna evlendiğimiz zaman evimizde oda istiyor sonra diğer problem ben çalışmıyorum alınan maaşın 1 bin lira kadarı çocuğa gidiyor annesi boşandık yarı yaıya olsun bi mantığı yok baştan sona her şeyi babasının karşılamasını istiyor.
ben kendim ağzımla çocuk meselesine çok takıldığımı bunun beni yoracağını olmazsa bu yüzden olmayacağını dile getiridim açıklıkla hayatımı haftanın 3 günü başka biriyle aynı evde geçirebilir miyim bilmiyorum bakabilr miyim ben vicdansız bir insan değilim yaşım büyük değil anne olmadım kendimden ufak kardeşimde yok o sorumluluğu almadım şimdi buraya bizim oğlumuz demek çok mu zorcular yorum yapıcak genel okuduğum bunu herkes kabul edemez hele benim durumumda biri hiç kabul edemez zor.
olumsuzlukları biliyorum ama bırakıp bırakmamak işte o konuda iradem yetersiz kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?