Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar.
Geçen hafta ;59.85
Bugün
20210305_110219.webp

Fark -950gr.

Biraz karbonhidratlı ve kalorili bir gün olmuş. Yürüyüş ve su güzel. Bu arada nasıl oldun canım daha iyi misin? Görüşemedik bir süredir.
Biraz öyle olmuş galiba kaptanım ya.Acele ile yiyoruz kaç gündür.iyiyim çok şükür.Daha iyi olucam inşallah.Sen nasılsın?

Sen menünün zaten farkındasın ama yazman büyük cesaret. Bu cesaretin için önce seni kutluyorum, sonra da bundan sonra böyle menüleri görmemek için senden söz istiyorum. Çok bir fazlan yok ve sen bu işi daha önce başardın. Şimdi yine başarma ve koruma zamanı. Anlaştık mı?
Yazmasam tekrarlarım diye düşündüm, menümüz iyi yada kötü kendimizi kandırmadan yazmak lazım bence, ben de kendimle yüzleşmek istedim, evet berbat bi menüydü bencede.
ün fazla olmuş canım. Sadece bir öğünde ekmek yemeye özen göster ve mümkünse o öğün kahvaltı olsun. Anlaşılan dünkü mantı bitmemiş. Bundan sonra mantı da yememen lazım. Su ve yürüyüş gayet güzel.
Ekmek aslında sadece kahvaltıda çeyreğin yarısı yada çeyreğin çeyreği 😃 yerim genelde biliyorsun, ama akşam balık olunca yemeden duramadım, bence de fazla oldu👍
Sizin ilin müdürlüğü yavaş çalışıyor anlaşılan. Telegramda Türkiye geneli bir gezginler grubum var. Grupta öğretmen arkadaşlar da var. Çoğu aşı oldu. Pazartesi hastaneye gittiğimde bi araştırayım bakalım bizim burada durumlar nasıl diye.
Kayseride, bizim okulda da ilkokul ve 8 ler açıldı, geçen okula gittim, arkadaşlarla konuştuk, aşı olan yok. Benim yüz yüze dersim şimdilik yok ama arkadaşlar giriyorlar aşısız.😔
Sabah mantar sote nasıl yedin kıız😄 bence gayet başarılı.
Mantar biber kavurması idi aslında, mantar sote yazmışım, onu kastetmiştim 😃

Merhaba arkadaşlar pek iyi bir hafta geçirmedim doğrusu annemin sağlık problemleri var kanser yine yenilendi ve ameliyat olacak İstanbul’a geleceğim 10 güne kadar.
Kendi içimde ailevi problemlerim var boşanıyorum muyum boşanmıyorum muyum eşimle sıkıntılarımız var.
Bu durumda ne yedim içtim pek bilmiyorum
Ama sabit kalabildim. İşte böyle kendinize iyi bakın

gunaydin kizlar
ilk bildirim benden gelsin
gecen cuma: 65.8
bu cuma: 65.3
-500
insallah haftaya 65 i kirarim artik
Oo benim için süper bi rakam.. Tebrikler :KK36:
Eki Görüntüle 2795508
Geçen hafta:73.80
Fark:-350 g
Allaha şükür artıda değilimm
Evet artı olmak yerine gitmiş ne güzel. Tebrikler :KK36:
Günaydın kızlar 2 gün oldu başlayalı 100 gramcık gitmiş anca 😁 55.9 dum 55.8 çıktım sabah
100 gram da olsa gitmiş ya ona bak. Tebrikler :KK36:
Bu arada seni hatırlıyorum sanki.. 80 küsürlü kilolardamıydın yoksa nikin mi öyle çağrışım yaptı?

Gunaydin arkadaşlar
Geçen hafta 60
Aslinda dün daha düşüktü ama kofte deki bulgur ödem yapmış olabilir🙈
Demekki tartı öncesi günü bulgur yemiyomuşuuz:))
Eki Görüntüle 2795526
Kaptan kızma 😢😢hala regl olamadım o yüzden davul gibiyim 😢😢
Ada çayı iç canım söktürür.
1 martta 75.4 kg ile başladım
Bugün 74.2
Fark -1.200 gr
Süper.. 5 günde 1 küsür kilo gitmiş bilee.. Tebrikler🌸🌸
Günaydınlar kizlar ben de kilo bildirimimi yapayım
Geçen cuma 67.05
Bugün
Tebrikler🌸🌸
Ayyy 2gün önce 79.3
- 200gr 🤓🤩

Akşam yemeklerini, tatlıyı kesmek birde bol su içmek yaptı 2 günde resmen şaka gibi☺️
Sen de mi 2 günlüksün.. Tebrikler 🌸🌸
İnşallahh tebrik ederim. Benimde şimdilik hedefim 65. Acaba bu tabloyu bende görür müyüm☺️
Görücez tabikii😍
çocuklarım okula başladı, konuşuyorlar, çişlerini de öğrendi sayılabilirler ama bu pandemi bitmiyor argadaş bitmiyor yaaaa :confused:

inşallah yaza kadar takıma dönebileceğim kiloda olurum diyelim mi
:eek:
Diyelim ve görelim seni de burda canım😘
Tebrikler 🌸🌸
Hahahahahahahahah :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Geçmişte silinmeyen mesajlar var ama şimdi geçmişe dönmeyeyim :rolleyes::rolleyes::KK70::KK70:
Dediği gibi değil yaniii 😀😀😀

Oo benim için süper bi rakam.. Tebrikler :KK36:

Evet artı olmak yerine gitmiş ne güzel. Tebrikler :KK36:

100 gram da olsa gitmiş ya ona bak. Tebrikler :KK36:
Bu arada seni hatırlıyorum sanki.. 80 küsürlü kilolardamıydın yoksa nikin mi öyle çağrışım yaptı?
Yok cnm hayatımda çıktığım en yüksek kilo 69 du 🙃 senin nickte bana bi yerden tanıdık geldi ama 😃 yıllar öncede buralarda kilo vermiştim karşılaşmış olabilirmiyiz acaba 😊

Aynen geçmiş geçmişte kalmış canım benim. Unutmak lazım onları geleceğe bakmak lazım :KK70: :KK70:
Bak yaaa 😀😀😀
Geçen hafta : 72
Bu hafta : 71.2
Eki Görüntüle 2795619
Tebrikler balım🌸
İlk hedefim senin kilona ulaşmak olsun😍😍😍
Benden de 73,2
+800
:KK43: :KK43:
Haftaya daha güzel olacak inşallah
Aaa aynı gremı biriniz almış biriniz vermiş.. Üzülme ankam haftaya verirsin. Ben de ulaşayım size yarış yaparız birlikte😜😜
Çok teşekkür ederim canım. Daha iyisi senin olsun inşallah :KK36:

Hemen kontrol edeceğim ne zaman listeye girebileceğini :KK39:

Öğün atlamak iyi bir şey değil canım. Ben senden üç ana öğün duruma göre de ara öğünler bekliyorum. Akşamı bu kadar erken kapatmaman lazım. Börek ve çörek hiç olmamış. Su ve yürüyüş güzel. Hareket mutlaka şart. Ama hem yasaklı yiyeceklerden uzak durman gerekiyor bu dönemde hem de tok olman lazım. Menünde hiç salata yok? Protein yok denecek kadar az. Bu menünü hiç beğenmedim.

Hayır hayır yazman lazım. Bekliyorum yazmanı. Kötü de olsa bütün menüleri görmek istiyorum :KK39:

Biraz sabredersen o isteğin geçecek emin ol. Ben iki haftadır tek lokma kaçamak yapmadım ve şu an canım hiçbir şey istemiyor. Hatta mutfakta çok sevdiğim baklavalardan var ve yemek aklıma bile gelmedi. Eskiden olsa kutuyu bitirirdim. Şimdi aklıma bile gelmiyor. Sende de öyle olacak ama biraz sabır lazım. :KK39:

Onlar spor yaptırıyordur sana zaten ama hem onlarla oynayıp hem de bazı sporları yapabilirsin. Bir taşla iki kuş olur. Yaşları kaçtı çocukların?

Ahhhhh ahhhhh su meselesini bi halletsek çok güzel gidecek o kilolar. Suya çözüm bulmamız lazım.

Çok teşekkür ederim canım. Sen de gel :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Regl sorunu her zaman var mıydı? Çünkü çok ciddi bir artış var. Bu haftaki sonucun resmen takım ortalamasını yuttu. Bunun cezası olarak haftaya senden çok iyi bir sonuç bekliyorum. Bu haftanın ortalaması 0,30'un altında kaldığı için sarı kart aldık yine. Geçen haftaki birinciliğimize büyük ihtimal bu hafta sonunculuk eklenecek. Ayrıca hazır ol bu sonuçla bireyselde de sen sonuncusun muhtemel. Bu kötü sonucu ancak haftaya çok iyi bir sonuç alarak affetirebilirsin ona göre. Akşama menünü bekliyorum mutlaka. Bu hafta tek tek özellikle senin menüleri görmek istiyorum. Anlaştık mı? Bak ben de sana yaklaştım. Böyle gidersen seni geçerim. O nedenle kendine gelmen lazım .
Tamam o zaman kaçış yoksa bu akşam ikisini de yazayım menümü😕

69,9 kilo ile izne ayrılmışsın canım. Şimdiki kilona göre listeye girme hakkın var. Haftaya duruma göre alabilirim seni listeye. Ama bugün bildirimini yap lütfen.
Aaaa😳😳😳 bu ne güzel bir haber😍😍😍😍😍😍😍😍😍 ayy nasıl heycan yaptım şimdi.. Hafta sonu kaçamak yapayım diyodum vazgeçtim😌
Sabah tartıldım. Buraya yazdım sanıyorum ama herşey beynimde gerçekleşmiş😀yazmamışım.. Koşturmam çoktu beynim eror vermiş
Pazartesi 85 tim. Bugün sabah 84 çıktım. Dünkü menü olmasa daha fazla verirmişim demekki. Neyse önümüzdeki maçlara bakcaz artık😜😜😜😀

Merhaba arkadaşlar pek iyi bir hafta geçirmedim doğrusu annemin sağlık problemleri var kanser yine yenilendi ve ameliyat olacak İstanbul’a geleceğim 10 güne kadar.
Kendi içimde ailevi problemlerim var boşanıyorum muyum boşanmıyorum muyum eşimle sıkıntılarımız var.
Geçmiş olsun canım annene, Allah şifa versin inşallah 🤲
Senin için de ne hayırlı ise o olur inşallah, dualarımdasın❤️

Çok geçmiş olsun cnm, inşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur annen 🤲 senin içinde hakkında ne hayırlısıysa o olsun inşallah ❤️

Maalesef bu hafta takım olarak çok kötü bir sonucumuz var. Geçen haftanın birinci takımına sonunculuk hiç yakışmayacak ama haftaya yine ilk üçe gireceğimize inanıyorum. Bu hafta lütfen herkes kendine çeki düzen versin. Ana listemizi paylaşıp çıkmam lazım. Free listemin notlarını aldım ama henüz bildirimler tamamlanmadığı için listeyi ekleyemedim. Akşam da kamp için hazırlık yapmam lazım. Eğer arada boşluk bulursam mutlaka listeyi hazırlarım. Az ya da çok kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Veremeyenlerin de haftaya çok iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. :KK36: :KK36: :KK36: :KK36:
Ellerine sağlık canım.. Haftaya süper bi liste olacak inşallah.. E ben de girersem listeye 😍😍😍😍özlemişim yarışma heyecanını... Hep ertelediğim cardio sporlarına başlamalıyım bu hafta. Lafamda planlar planlar.. Bu kilolar ya gidecek ya gidecek🎓🎓🎓🎓🎓
Gunaydin kizlar.
Geçen hafta ;59.85
BugünEki Görüntüle 2795677
Fark -950gr.
Bu ne güzel bi rakam 😍😍😍tebrikler
Günaydınlaaar
Geçen hafta: 70.7
Bugün: 69.1
Fark: -1600 gram:KK36::KK36::KK36:
Giden kilonun büyük kısmının ödem olduğunu düşünüyorum, çünkü geçen haftada bi anda 70.7 yi görünce inanamamıştım. Yine de çook mutluyum
Tebrikler canım🌸
Sağlık olsun gerisi boş canım. Beklentilerine son ver ve giç bişeyi takmamayı öğren. Her şey olacağına varır.. Sen rahat ol yeter. Allah yar ve yardımcın olsun🌼
Yok cnm hayatımda çıktığım en yüksek kilo 69 du 🙃 senin nickte bana bi yerden tanıdık geldi ama 😃 yıllar öncede buralarda kilo vermiştim karşılaşmış olabilirmiyiz acaba 😊
Olabilir tabiki.. Hangi takımda yarışmıştın?

Ben kilomun resmini çekmedimdi.. Haftaya çekerim ama...

1 Mart pazartesi 85 ile başladım
Bugün 84 üm...

Haftaya gitsin pis yağlar:KK6::spor:
Aa bu ip atlama smilini görünce aklıma geldi. Benim ip atlama topiğim vardı. Orayı da canlandırayım..
İp atlamak isteyenler buyrun bu hafta başlayalım kızlar.. En hızlı yağ yakma formülü :spor::spor::spor:

Ellerine sağlık canım.. Haftaya süper bi liste olacak inşallah.. E ben de girersem listeye 😍😍😍😍özlemişim yarışma heyecanını... Hep ertelediğim cardio sporlarına başlamalıyım bu hafta. Lafamda planlar planlar.. Bu kilolar ya gidecek ya gidecek🎓🎓🎓🎓🎓

Bu ne güzel bi rakam 😍😍😍tebrikler

Tebrikler canım🌸

Sağlık olsun gerisi boş canım. Beklentilerine son ver ve giç bişeyi takmamayı öğren. Her şey olacağına varır.. Sen rahat ol yeter. Allah yar ve yardımcın olsun🌼

Olabilir tabiki.. Hangi takımda yarışmıştın?
2. Takımda, kapanmış sonrasında o takım 😊

Gönülcüm Allah annene acil şifalar versin. Eşinle olan sıkıntılarından en yakın zamanda kurtulursun inşallah dualarım seninle Allah gönlüne göre versin :KK200:

Back
X