Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Anka da mı burdaa :halay::halay::halay::halay:

Peki ben ne zaman girerimki listeye :oops:
Yok canım ben baktım bütün takımlara sadece 5 te hiç yarışmamışım orayı da bi deneyeyim dedim oraya geçtim :D :D ama buraya da yazarım sık sık :36:
LAydLiNe LAydLiNe kendi kendine yarışa girmiş ben de yenip üzmiyim diye çok asılmadım bu hafta morali bozulmasın şimdi :D :D

Allah kabul etsin inşallah su içmeye çalışsaydın keşke yatana kadar. Yürüyüşle de kuş gibi hafiflerdin oruç akşamları insana bi ağırlık çöküyor
spor mumkun olmuyor 3 tane cocuk bi de canavar gibiler surekli evde pes peseler. eliptik bisiklet aldim ama onu da kullanamiyorum. cocuklarin yaslari ufak cok da hareketliler surekli dikkat etmem gerekiyor.

Dünün Menüsü
10.15
-7zeytin
-1kk peynir
-domates + havuç
-2 yumurta
-3 yk yulaf lapası
-4 kuru erik
-bol yeşillik

14.00: 1 büyük dilim çikolatalı pasta

17.40: 3 yk kuru biber yemeği+ 3 kaşık yoğurt

21.00: 1 küçük muz+ 1 portakal

Spor yok
2.5 lt su
Kaptanım dün rahatsızlandım biraz. o yüzden yemeklerim göz yaşartıcı. Bu hafta kara hafta olarak listeye eklensin 🙄 ne adam gibi dikkat edebildim ne de spor yapabildim :110: :110:

gunaydin kizlar
ilk bildirim benden gelsin
gecen cuma: 65.8
bu cuma: 65.3
-500
insallah haftaya 65 i kirarim artik

Eklentiler

• IMG_20210304_172513.webp
    IMG_20210304_172513.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 20
Ne kadar ugrastırdı bu resim koyma işi ya :işsiz: uygulama kullanıyorum bir türlü yüklenmiyordu meğer googleden girmem gerekiyormuş :olamaz:

kızlar ben yarışmadan çekiliyorum gerçekten ikizlerim büyümeden tempoya girmeyi de asla düşünmüyorum artık.. çünkü bu beni geriyor ve daha çok yiyorum.. takıma girdiğimde mayısın başıydı ve 124,8 kiloydum.. yapamıyorum bu tempoda 3 kızla ev kıyamet :KK14:

pandemi bitsin, çocuklarım okula başlasın, konuşsunlar, çişlerini öğrensinler.. sonra bana sıra gelecek. ben bu tedbir dönemlerini çok zor geçiriyorum maalesef.. inşallah sağlıkla artık bu salgının sonuna gelelim :dua: inşallah yaza doğru takıma dönerim daha erken olursa da altı ay dolana kadar free :KK51:

çocuklarım okula başladı, konuşuyorlar, çişlerini de öğrendi sayılabilirler ama bu pandemi bitmiyor argadaş bitmiyor yaaaa :confused:

inşallah yaza kadar takıma dönebileceğim kiloda olurum diyelim mi :eek:

Back
X