- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Seni gördüğüme çok sevindim tatlım.. Çok doğru diyosun. Burası bizim otokontrol düzeneğimiz![]()

İnşallah son kez verir bir daha sadece ziyaret için döneriz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni gördüğüme çok sevindim tatlım.. Çok doğru diyosun. Burası bizim otokontrol düzeneğimiz![]()
Ben kafamı kuma gömecektim ne zaman çıkarım bilmiremYarın bildirim bekliyorum Ankacımmmmmmm![]()
Yok canım ben baktım bütün takımlara sadece 5 te hiç yarışmamışım orayı da bi deneyeyim dedim oraya geçtimAnka da mı burdaa
Peki ben ne zaman girerimki listeye![]()
spor mumkun olmuyor 3 tane cocuk bi de canavar gibiler surekli evde pes peseler. eliptik bisiklet aldim ama onu da kullanamiyorum. cocuklarin yaslari ufak cok da hareketliler surekli dikkat etmem gerekiyor.Allah kabul etsin inşallah su içmeye çalışsaydın keşke yatana kadar. Yürüyüşle de kuş gibi hafiflerdin oruç akşamları insana bi ağırlık çöküyor
Yaaa çok güzel bende istiyorruuuum. Çok eğlenceler o zaman bol bol oksijen çekin içinizeAnkara'daydım canım döndüm şimdi evdeyim. Cumartesi yine Ankara taraflarında olacağım. Kampa gidiyoruz Kızılcahamam taraflarına![]()
Oo senin günlük spor rutinin varmıs zatenspor mumkun olmuyor 3 tane cocuk bi de canavar gibiler surekli evde pes peseler. eliptik bisiklet aldim ama onu da kullanamiyorum. cocuklarin yaslari ufak cok da hareketliler surekli dikkat etmem gerekiyor.
İnşallahh tebrik ederim. Benimde şimdilik hedefim 65. Acaba bu tabloyu bende görür müyümgunaydin kizlar
ilk bildirim benden gelsin
gecen cuma: 65.8
bu cuma: 65.3
-500
insallah haftaya 65 i kirarim artik
kızlar ben yarışmadan çekiliyorum gerçekten ikizlerim büyümeden tempoya girmeyi de asla düşünmüyorum artık.. çünkü bu beni geriyor ve daha çok yiyorum.. takıma girdiğimde mayısın başıydı ve 124,8 kiloydum.. yapamıyorum bu tempoda 3 kızla ev kıyamet
pandemi bitsin, çocuklarım okula başlasın, konuşsunlar, çişlerini öğrensinler.. sonra bana sıra gelecek. ben bu tedbir dönemlerini çok zor geçiriyorum maalesef.. inşallah sağlıkla artık bu salgının sonuna geleliminşallah yaza doğru takıma dönerim daha erken olursa da altı ay dolana kadar free
![]()