Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Iyi aksamlar kizlar regl doneminde olmamdan oturu acayip siskinlik var. O kadar az yiyorum ki anlamadim nasil kilo veremiyorum, diyet listesine uyamiyorum mide bulantilarindan dolayi her seyi yiyemiyorum. Bir de direnc kilolarina geldim sanirim zorlasti iyice.

Dün dünde kaldı Gönül. Yarın sabah senden tartı fotoğrafı istiyorum. Akşama da menün kontrol edeceğim. Anlaştık mı? Ayrıca cuma günleri bildirim yapmayanları kaçaklar listesine alıyorum. Yarın bildirim yapacağın için seni bu defalık almıyorum. O yüzden yarın mutlaka bekliyorum bildirimini. Ayrıca fotoğraflı istiyorum. :KK39:
Timam o_OHoppa

Kahvalti yapmadim midem bulandı
Ogle yemegine kadar 1 bucuk lt su ictim.

Ogle yemegi 12.00
Ezogelin çorba
1 lahmacun
1 ayran

Ara ogun 15.00
Ayran ve 3 grissini

Aksam yemegi 18.20
Mercimek corbasi
1 servis kasigi makarna
1 servis kasigi mantarlı tavuk
2 3 kasik salata

Toplam 3-3.5 lt su icildi
Bitki cayi içildi
20 dk bacak egzersizi yapildi
15 dk kadar leslie yapacagim 1 saate.

10.00
-5zeytin
-1kk peynir
-domates
--havuç
-2 haşlanmış yumurta + biber sos
-4 dilim sucuk
-3 yk Yulaf lapası
-bol yeşillik

11.00: Türk kahvesi
12.00: yulaf+ muz+ Damla çikolata ile kurabiyemsi bişeyler 3 tane
15.15:madej suyu+ 9 kayısı çekirdeği+ 2 kurabiyemsi

19.45
- 2 tabak karnabahar kısırı

2 lt yaparım
500 ip

Menüm
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 1 yumurta
1 yk nuga
2 dilim beyaz ekmek
5 zeytin
1 kk süzme peynir

Ara 13.20
1 tane çokomel
2 fincan şekersiz sütlü türkkahvesi

Ara 14.30
1 avuç antep fıstığı

Akşam 16.30
1 büyük kase tonbalıklı salata

Su 1.5 lt
Spor 30 dk zumba

Iyi aksamlar kızlar.
Bugün dünü telafi ettim biraz galiba.Menümüde yazayım.
Kahvaltı 10.00
1haslanmis yumurta
1dilim peynir 2zeytin 1cay kaşığı pekmez
1dilim tb ekmek bol yeşillik nane marul roka

12.00 şekersiztürk kahvesi 2ceviz 1kuru kayısı

14.30 yeşilçay..1kuuck kase yoğurtlu kabak.

18.30 Akşam
Yarim dilim tb ekmek
1kuuck tabak zeytinyağlı pırasa
1kase yoğurt

3lt su
2mile leslie..+30dak yürüyüş.

aysegul canim nerelerdesin sen, eskisi gibi goremiyorum artik seni
Yaa hiç sorma, Şubat tatili, 2. Dönem yoğunluğu derken baya uzak kaldım ve 5 haftada 3 kilo aldım😔 bu dönem ders yüküm arttı, hiç bişeye vakit bulamıyorum.
Menü yazacağını bilmek bile frenliyor, yoksa bugun daha çok yerdim..
Teşekkür ederim canım 🤗, bundan sonra daha çok gelmeye çalışacağım

Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrr kutlama var bu akşammmmmmmmmmmmmmmmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hepinizi kocaman tebrik ediyorum :KK9::KK9::KK9:

Bu hafta harika sonuçlar aldık hepimiz. İnşallah bu başarımızı haftaya da devam ettiririz :nazar::nazar::nazar:

Hepinize en içten merhabalar arkadaşlar, konuyla hem alakasız hem de alakalı, ben 5 yıl önce kapalı ameliyatla kist ve miyom aldırmak niyetiyle ameliyata girip, uyandığımda sezaryen dikişli buldum kendimi. Bu arada çocuğum yok! Miyom idrar keseme çok yakın olduğu için, doktor "efendi" açık ameliyatı uygun görmüş!!! Neyse olan oldu. Aradan 2 yıl geçti ve benim ağrılarım tekrar başladı. Son 3 yıldır toplam 12 doktora gitmişim, devlet ve özelde. Ne kadar para harcadığımı hesaplamadım. Bir sürü ilaç denediler ve çokça yan etkisini yaşadım, kurdeşen dahil! Son çözümleri; menopoza kadar ağrı kesici. 2. ameliyatı hiçbiri önermedi. Zaten ilk ameliyatımdan dolayı yapışıklık olduğu için bu sıkıntıyı yaşıyormuşum. Bu ameliyatı olan herkes bunu yaşarmış. E benim sürekli hiç kesilmeyen ağrım oluyor, ortalama günde 3 ağrı kesici ile yaşıyorum, eee böbreklere karaciğere neler oluyor bu arada? Yaşım 46. En az 10 yılım var menopoza! Doktorlardan umudu kesince duyduğum herşeyi denemeye başladım (şaman ayini dahil)
2 AY ÖNCE çocukluk arkadaşım bana bir bant tavsiye etti. Onun fibromiyalji ağrılarını bitirmiş. Ya bırak Allasen dedim, bi kağıt parçası bana ne yapabilir ki!!! Israr etti denedim. Bandı kullanmaya başladım. 8.GÜNDEN İTİBAREN AĞRI KESİCİ ALMIYORUM!!! ÇOK ŞÜKÜR AĞRIM YOK ARTIK :-) Hala almıyorum ama bandı kullanmaya dvm ediyorum.. Ağrılarım bitti ama sorunu tamamen çözmesi için kullanmaya dvm ediyorum.
Bundan başka annemde skolyoz vardı ( 30 yıllık bi illet! Omurgası S şeklinde, öne ve sola eğik duruyordu) Anneme de kullandım bandı. 13. gün annemin dik durduğunu BEN farkettim. Ayrıca dizlerine de yapıştırıyorum bandı, çünkü dizde sıvı kaybı vardı 2 kere enjeksiyon yaptılar, işe yaramadı, ameliyatla platin takacaklardı kabul etmedi. Ve şimdi artık diz ağrıları da bitti, her gün 1 saat rahatlıkla yürüyüş yapabiliyor. Ve gerçekten çok mutlu. Valla isteyen istediğini söylesin ama sistem hep küreselcilere çalışıyor ve ben bu sistemi yenmeye çalışıyorum. Ne doktorlara ne ilaçlara zerre güvenim kalmadı.
Ben bu bandı kullanmaya ve İNSAN olarak tavsiye etmeye dvm edicem, çünkü bu benim için bir MUCİZEDİR!!!
Ve ltf insanoğlu önyargılarını bi kenara bırakıp bu mucizeyi bi kere deneyimlesinler!!!
Youtube da yüzlerce video var bu bantla ilgili. Şeker hastalığı, ms, parkinson, bel ve boyun fıtığı, kas yırtılmaları, menisküs, migren, horlama, uyku düzensizliği, zayıflama bantları (4 ayda 30 kilo veren var) vs.. Aklınıza ne gelirse...
Bant ismini de söyleseydin iyi di😊

Bant ismini de söyleseydin iyi di😊
Canım sahte hesap reklam yapmaya gelmiş engellenmiş sanırım pasif görünüyor. Bahsettiği şeyi biliyorum deli paralar veriyorlar ben hiç inanmıyorum etkili olduğuna. Şu kozmetikten kimyasala her şeyi satan markalar gibi günlerde satılan üründen ne beklersin. Bir de reklam yapıyorlar şurada burada kanıtlanmış vs vs diye neden eczanelerde satılmıyor o zaman. Sağlık bile ekmek kapısı olmuş ayaklar altında

Günaydın hanımlar kaptanım kusura bakma 1 haftadır girip yazamadim kafam çok bulanık çok
BiraZ sıkıntı yaşadım bu hafta hiç girip bisey yazacak moralim yoktu 😏

Back
X