- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Aynen canım paylaştım simdiEyslg canım hatta hiç riske atmayalım. Sen tartıl şimdi de tamamlayayım listemizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım paylaştım simdiEyslg canım hatta hiç riske atmayalım. Sen tartıl şimdi de tamamlayayım listemizi.
Tamam canim attım şimdi 59 u görmek istedim ama olmadiCanım oruçtun galiba. Oruçluyken tartılırken son öğünün üstünden 12 saat geçtikten sonra olan sonuç daha doğru oluyormuş. İftar öncesi vücut çok fazla su kaybettiği için doğru çıkmıyormuş sonuçlar aklında olsun istersen bu vakitlerde tartıl sen.
Tam 60.0 mı?Simdi paylaşayim ben o zaman
AynenTam 60.0 mı?
*** 13. Takım 715. Etap ***
LAydLiNe (73.6/72/1.6/%2.174)
Ceylinimdeceylinim (63.7/64/-0.3/%-0.471)
Souldfly (67.7/66.8/0.9/%1.329)
bi-zuzu(59.1/58.3/0.8/%1.354)
Eyslg (60.9/60/0.9/%1.478)
afrasyab08 (66.4/65.8/0.6/%0.904)
Bravequeen (75.3/73.8/1.5/%1.992)
13. Takım ortalaması: % 1.251
*** 13. Takım 715. Etap Free listesi ***
dira90(58.75///%) 670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
SaskinAnne (84.3///%) 698. Etapta 81.2 kilo ile 5. takımdan bildirimsiz ayrılan üye
Aysegul 6666 (69.5///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye
Gonul83 (64.6///%) 692. Etapta 63.5 kilo ile kendi isteğiyle ayrılan üye
pessinus (67.10///%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
13. Takım free liste ortalaması : %
Kızlar bu hafta hepiniz müthişsinizUzun zamandır ilk defa takım ortalamamız yüksek. İnşallah haftaya yine aynı güzellikte sonuçlar alırız. Bu hafta muhtemel ilk üçe gireriz
pessinus ve
dira90 kızlar sizlerde sakın moralinizi bozmayın. Geldikleri gibi gidecek o kilolar
Ceylinimdeceylinim canım bu hafta ben de çok sık gelemedim. Hiç görüşemedik. Bu hafta daha sık gel lütfen. Bu kadar ilerlemişken devamı güzel gelsin.
Kızlar selam
Dünden artı çıkacağım belliydi bende sabah tartılmadan kahvaltı yaptım ayrıca dün akşam menüsü ve sabah menüsü diyete uygun olmadı
Kendimden korkuyorum salacağım diye sizin desteğinize ihtiyacım var![]()
LAydLiNe cığım tebrik ederim canım müthişsin gerçekten
![]()
bükemediğim bileği öperim
harika iş çıkarmışsın
![]()
ama haftaya hiç şansın yok
![]()
![]()
Evet ama ödem onlar gider hemen hafta içi 71,7 görmüştüm aslında hep dolunaydanGördüm listeni gördüm ama ben de aldım bugün listemi
Bakalım haftaya durum eşitlenecek mi yoksa 2-0 öne mi geçeceğim
Not alıyorum bu arada kilonu 72.7 ydi dimi ?![]()
Evet ama ödem onlar gider hemen hafta içi 71,7 görmüştüm aslında hep dolunaydan![]()
Ayşegül'cüm acilen toparlaman gerekiyor kendini. Kötü bir sonuç olmuş. Lütfen her akşam bi 10 dk ayırıp menü yaz buraya. O kadar emeğin boşa gitmesin. Hadi yeniden başla her şeye. Yeni alınan kilolar çabuk gider. Daha önce başarmıştın yine başarabilirsin. 70 sınırını hiç aşmaman lazımdı. Ama geç değil biliyorsunHerkese merhaba,
Geçen cuma 69.7
Bugün 70.7
Fark + 1 kilo
Tartı bi kaç farklı sonuç çıkardı, en son bunu tekrarladı, o mu kafayı yedi ben mi bilemiyorum![]()
Kızlar selam
Dünden artı çıkacağım belliydi bende sabah tartılmadan kahvaltı yaptım ayrıca dün akşam menüsü ve sabah menüsü diyete uygun olmadı
Kızlar ikinizde çok azimlisiniz arada böyle olmasıda normal. Şimdi silkelenin kendinize gelinHerkese merhaba,
Geçen cuma 69.7
Bugün 70.7
Fark + 1 kilo
Tartı bi kaç farklı sonuç çıkardı, en son bunu tekrarladı, o mu kafayı yedi ben mi bilemiyorum![]()
Haklısın kaptanım, 70 benim kırmızı çizgimdiAyşegül'cüm acilen toparlaman gerekiyor kendini. Kötü bir sonuç olmuş. Lütfen her akşam bi 10 dk ayırıp menü yaz buraya. O kadar emeğin boşa gitmesin. Hadi yeniden başla her şeye. Yeni alınan kilolar çabuk gider. Daha önce başarmıştın yine başarabilirsin. 70 sınırını hiç aşmaman lazımdı. Ama geç değil biliyorsun![]()
Teşekkür ederim canım, inşallahKızlar ikinizde çok azimlisiniz arada böyle olmasıda normal. Şimdi silkelenin kendinize gelinbaşarabileceğinizi biliyorsunuz. Size güveniyorum
![]()
canim benim arada olacak tabi boyle seyler. sana guveniyorum sen toparlarsin. bak ayni kilodaydik sen beni gectin. ben hala gram gram gidiyorum. motivasyonum yuksek yine de.Kızlar selam