öğlen yine sağlıklı ve hafif güzel bir menü olmuş :)sabah(10.30)
1 dilim tam buğday ekmeği
biraz süzme peynir
3 zeytin
3 ceviz
çok az bal
çay
öğle(15.30)
2 yk yulaf
biraz kuru meyve
10 çiğ badem
yarım bardak yarım yağlı süt
akşam(18.00)
7 tane etli kara lahana sarması(pirinç bulgur karışık)
2 yk yoğurt
2 litre kadar su
1 saat yürüyüş
harikasın canım :)Uyanınca
İki bardak su
Kahvaltı 9:45
1yumurta
1domates
3-4dal dere otu
2-3 yaprak marul
1kk peynir
2dilim tam buğday
Beyaz çay
Ara 12:30
1 elma
3yk yoğurt
Öğlen 14:00
1tabak yoğurtlu buğday çorba
Ara17:00
1bardak light ayran
Akşam 18:45
1tabak yoğurtlu ıspanak
2yk yoğurtlu buğday çorba
1hurma
2lt su içtim 2-2.5saat yürüdüm
selam tatlım süper olmuş bu işler yalnız zor oluyor :)) bu arada işlerinde kolay gelsinSelam kızlar, günaydın.size güzel haberlerim var. şu anda yurttayım, kendime diyet arkadaşı buldum burda. oda arkadaşım 1 hafta kadar önce diyete başlamış. sabah akşam yürüyüş yapıyormuş. özlem gelince birlikte yürürüz birlikte yaparız diyomuş bende duyunca çok sevindim. şu saatte 45 dk. yürüdük bile. ayrıca yurt bahçesine spor aletleri yapılmış şu parklarda olanlardan. kızlar sürekli spor yapıyorlar orda. oda arkadaşım 35. dk. dan sonra spor aletlerine gitti bende yürüyüşü 45 dk. ya tamamlayıp odaya çıktım. daha yerleşmedim ve gece de sadece 3.5 saat civarı uyuyabildim. yine de dinç sayılırım. kahvaltımı da ettim.
tek başıma değilim artık. zaten 4 kişilik odayı yoldan çıkaran biz ikimizdik. dolabı tıka basa doldurup gece 12 de falan çay yapıp diğer kızları da yoldan çıkarıyorduk.şimdi biz uslanınca sorun olmaz artık. birimiz yapıp diğerimiz yapmasa zor olabilirdi.
neyse kızlar nevresimimi geçirip yatağımı yapmam, valizimi falan yerleştirmem gerekiyor. şimdilik çıkıyorum. sonra uğrarım yine. görüşürüz.
günaydın canım bu arada ben beste tanısmamıştık sanırım :)Günaydın kızlar :) 2gündür uykusuz olduğum için bu sabah daha yeni uyanabildim :/ Öğlen oldu kahvaltımı yeni yapıyorum :)
Bugunku menum
7:30
Biri cavdar ve biri tam bugday olan
2 dilim ekmek arasi peynir ve bol maydanoz
1 cay
10:00
4 ceviz+2 kayısı
13:15
Bol maydonozlu,naneli,baharatli
3 haslanmis yumurta
1 kase yogurt
1 dilim tambugday ekmegi
16:00
1 kucuk elma
1 bardak sut
19:00
8 yk az zeytinyaglı kuru fasulye
1 kase yogurt
2 dilim tam bugday ekmegi
(cok az bulgur pilavinin tadına baktım)
Gun icinde 1 avuc kadar haslanmis bugday yedim.(yagsız,tuzsuz)
2 L su
3 fincan bergamotlu yesil cay
günaydın canım bu arada ben beste tanısmamıştık sanırım :)
Evet canım seninle daha tanışmadık :) ben de Hilal. Tanıştığıma memnun oldum :) Geçen hafta cuma katıldım aranıza deneme sürecindeyim henüz :)
bende memnun oldum canım o zaman hoşgeldin aramıza :)
Slm,
Hafta sonları giremiyorum. Mallesef hafta sonu ipin ucu kaçtı biraz. Evde sabit olmayınca gittiğimiz yerlerde ne varsa ondan yemek zorunda kaldım. Ara öğünlerin bir kaçı kaçtı. 10 yaprak sarma, 1 un kurabiyesi,1 porsiyon tavuk gögsü,1 parça çikolata, 10-15 adet kabak çekirdeği...
Ben tam sopalık oldum yani... et yiyemedim, sebze de fazla yemedim. Yemek kısımlarınıda çorbayla geçiştirdim. Belki kalori dengelenir diye. Ama bir de regl olunca cnm çokkk tatlı istemişti. tartıyaçıkamadım korktum. Kendimi dövmek istiyorum.Bana da ceza verin.
Hafta sonu regl den mi kan seviyemin çok düşük olmasından mı bilmiyorum ama çok halsizdim. Spor yapamadım, su da fazla içemedim. Ama evi süpür sil, toz, banyo temizliği, hafta içine yemek hazırla, 2 baş sağlığı, 1 geçmiş olsun, 1 hastane derken hiççç durmadım desem yeridir. Bunlar spordan sayılır mı bilmem.:18::18::18:
Selam kızlar, günaydın.size güzel haberlerim var. şu anda yurttayım, kendime diyet arkadaşı buldum burda. oda arkadaşım 1 hafta kadar önce diyete başlamış. sabah akşam yürüyüş yapıyormuş. özlem gelince birlikte yürürüz birlikte yaparız diyomuş bende duyunca çok sevindim. şu saatte 45 dk. yürüdük bile. ayrıca yurt bahçesine spor aletleri yapılmış şu parklarda olanlardan. kızlar sürekli spor yapıyorlar orda. oda arkadaşım 35. dk. dan sonra spor aletlerine gitti bende yürüyüşü 45 dk. ya tamamlayıp odaya çıktım. daha yerleşmedim ve gece de sadece 3.5 saat civarı uyuyabildim. yine de dinç sayılırım. kahvaltımı da ettim.
tek başıma değilim artık. zaten 4 kişilik odayı yoldan çıkaran biz ikimizdik. dolabı tıka basa doldurup gece 12 de falan çay yapıp diğer kızları da yoldan çıkarıyorduk.şimdi biz uslanınca sorun olmaz artık. birimiz yapıp diğerimiz yapmasa zor olabilirdi.
neyse kızlar nevresimimi geçirip yatağımı yapmam, valizimi falan yerleştirmem gerekiyor. şimdilik çıkıyorum. sonra uğrarım yine. görüşürüz.
dünkü menümü paylaşıp geçmişe gideceğim
sabah 9:00
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine tereyağ salça sürdüm az da tahin pekmez 4 zeytin ve çayy
öğlen 13:30
3 parça kızarmış balık çeyrek soğan yarım dilim ekmek
ara 14:30
malum balık arkasından tatlı yemeden ölmüyor malesef biraz helva yanında dondurmayla
akşam 19:00
1 tabak ıspanak 3 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek
ara 20:00
rezeneli kuşburnulu yeşil çay
bol su
Kizlar herkes bana daha fazla kilo verne diyor, annem babam sakin ama sakin daha fazla verme diyorki onlar kilolu olmayi asla sevmez zaten kilo vermeni onlarda bmxok istiodu. Böyle iyisin diyorlar. Verme ama sakin kilo alma diyorlar. Ben boyum yasima göre en az 7kg fazlayim diyorum. Senin boyun kisa biraz daha verirsen kücüleceksin ve bizim aile cok zayif olmayi kaldirmiyor diyorlar hasta oluomuslar. Annem yillarca 54kiloydu ve boyuna göre olmasi gereken normal kiloydu fln ama hastalaniodu ve güclü dgldi bu lrnegi verio bana. Kuzenide aynisini dedi.
Fakat ben kararliyim bu halimle halen sismanin karnim ve basenlerim var daha dazla vermek istiyorum yüzüm cirkinkesecek diyede korkuyirum. Gören yüzün cekilmis diyor, sanirim yüzün cökmüs demek istiolar
Her neyse iste ben yinede cernek istiorum cekinmeden bayanlar havuzunda bikini giyinip güneslenebilecek kadar fit olmak istiyorum. Oturdugum zaman karnim katlanmasin ve basenlerim yayilmasin bunu istiyorum
Tabi hem kilo verip hemde iyi bir spor yaparak olur bu ancak.
Pöfg bakalim öyle ilabilecekmiyim :s
ben yavas yavas yatayim.
Hayirli geceler kizlar
kızlar nasılsınızz.sadece 3,5 saat uyudum gece sabahtan beride işlerşm vardı dışarda oraya buraya koşturuyorum bu saatte enerjim tükendi(thy nin hosteslik ilanına başvurmuştum çarşamba ing sınavına gidicem onuda taktım kafama stress yaptım.dua edinde iyi geçsin kızlar
kendin hangi kiloda iyi hissediyosan o kiloya kadar in derim.çevrendekileri kilo konusunda çok fazla dikkate alma bence.şuanda banada daha fazla gerek yok diyenler var eskisine göre çok iyiyim ama kendim henüz tam memnun değilim 6 kilo daha vermek istiyorum.
kızlar nasılsınızz.sadece 3,5 saat uyudum gece sabahtan beride işlerşm vardı dışarda oraya buraya koşturuyorum bu saatte enerjim tükendi(thy nin hosteslik ilanına başvurmuştum çarşamba ing sınavına gidicem onuda taktım kafama stress yaptım.dua edinde iyi geçsin kızlar
1 parça çikolata bir parça tavuk göğsü derken tatlı kaçamakları fazla olmuş canım.spor yapmamıyosanda hareket halinde olman iyi bişey umarım bugün toparlamışsındır kaçamak yoktur
Aynen canim birde giysiler kilolari kapatiyor ben kendi bedenimi daha iyi taniyorum daha cook yaglsrim var benim. Bende takimdaki hedef kilo 59galiba ama aslinda en az 55olsam süper olacak
Uyanınca
İki bardak su
Kahvaltı 9:45
1yumurta
1domates
3-4dal dere otu
2-3 yaprak marul
1kk peynir
2dilim tam buğday
Beyaz çay
Ara 12:30
1 elma
3yk yoğurt
Öğlen 14:00
1tabak yoğurtlu buğday çorba
Ara17:00
1bardak light ayran
Akşam 18:45
1tabak yoğurtlu ıspanak
2yk yoğurtlu buğday çorba
1hurma
2lt su içtim 2-2.5saat yürüdüm
kendini derhal toparlamalısın canım dikkatini başka şeylere vermelisin bir de o zaman yemeğe olan eğilim azalıyo ben bolca film izliyorum o zaman abur cubur aramam :) kabızlığın için de sabah aç karna su öneriyorum ben de işe yarıyor
dünkü menümü paylaşıp geçmişe gideceğim
sabah 9:00
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği üzerine tereyağ salça sürdüm az da tahin pekmez 4 zeytin ve çayy
öğlen 13:30
3 parça kızarmış balık çeyrek soğan yarım dilim ekmek
ara 14:30
malum balık arkasından tatlı yemeden ölmüyor malesef biraz helva yanında dondurmayla
akşam 19:00
1 tabak ıspanak 3 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek
ara 20:00
rezeneli kuşburnulu yeşil çay
bol su
Senin adina sevindim canim süper olmus senin icin :)
Senin adina cok sevindim cnm.cok iyi olacak bence.
selam tatlım süper olmuş bu işler yalnız zor oluyor :)) bu arada işlerinde kolay gelsin
özlemcim senin adına çok sevindim birlikte yürüyüş yapabileceğin birinin olması çok iyi olmuş artık daha düzenli yaparsın sporunu kilo vermende daha hızlanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?