Kacamaklar disinda guzel cnm neden gec yemissin sabah?Sabah (11:45)
Yarım kase nesfit + süt
15:20
1 bardak çay
Yarım fincan kek (kaçamak 1)
17:00
Sade maden suyu
18:00 Civarları
2 top dondurma (kaçamak 2)
Akşam (20:30)
3 köfte
Salata
1 dilim kadar ekmek
Yarım bardak çay
------
Akşam yemeğinden az önce birkaç lokma dünden artan tavuktan kemirdim. Çok çok azdı.
Suyum çok değil bugün. Yatana kadar içmeye devam edicem.
Bol bol yürüdük arkadaşımla.
dondurma için masum diyorlar genelde ama bilemedim şimdi düşününce baklava yemekten iyidir
yarım fincan kek nasıl oldu anlamadım
bu gün herkes de azcık diyerek yemiş bişeyler
akşam yemeğide biraz geç olmuş sankim
Kacamaklar disinda guzel cnm ama neden gec kahvalti yapiyoedun?:44:
leslie ile 1 mil yürüdüm (20 dk).yorgunluktan anca bunu yapabildim ısınmadan da hareket yapmak istemedim.
60 yarım mekik-60 bacak hareketi-30 dambıl ile yanlara eğilme-30 dambılla kol hareketi
özlemcim senin takip ediyor olman iyi geldi başka zaman olsa yorgunum boşver derdim ama hesap vericem diye yaptım :)))
yarım litre daha su içtim
leslie ile 1 mil yürüdüm (20 dk).yorgunluktan anca bunu yapabildim ısınmadan da hareket yapmak istemedim.
60 yarım mekik-60 bacak hareketi-30 dambıl ile yanlara eğilme-30 dambılla kol hareketi
özlemcim senin takip ediyor olman iyi geldi başka zaman olsa yorgunum boşver derdim ama hesap vericem diye yaptım :)))
yarım litre daha su içtim
özlemcim 60 bacak hareketi dediğin dün sana resmini verdiğim hareket mi? :44:
tamam canım anladım.evet canım onun adı ne bilmediğim için öyle dedim:44:
Huu kızlarr.. Nerdesiniz? Yürüyüsümü yaptım, görümcemde kahvaltı ettim.su cezamin 1 litresi tamam,eve gidincede özzlemmin spor cezasını yapicamm.
Niye uyuyamadın cnm.dugun stresi falanmi?:-/ stresten olmustur sivilcede..
Ayy bende yapmak isterim dogal maskelerden yoksa alerji okuyorum hemen
Kizlar soklardayim dün cok hafif yememe ragmen bugün 66kg ciktim. Bu mümkünmü ya aksam 66.2kgdim , dün sabah 65.5kgdim resmen bu ne bicim kilo böyle ya. Iki katindan fazla arti oldum yA.
Hedefim
64.9kg haftaya insallah verebilirim
günaydın kızlarrrrr dershaneye gidiyorummm
gunaydin kizlar.. Gunaydin burcu..
Funda'cim kacta yurudun? Zamanla hizini cogaltirsin hem daha cok etkili olur.
yok kuzucum ya daha çok okulun stresi sanırım
canım http://www.kadinlarkulubu.com/porta...ilce-ve-lekeler-icin-havuc-maskesi-52595.html
bunu denemeyi düşünüom cnm
ödemdir canım yeşilçay iç
kızlar selam anca geldim dus aş giyin filan derken işte öle şimdide cumba yatak iyi geceler
olur tabi ki canım yeterki 45 dk ayır spor için:))
ben olsam bende uyurum prensesin yanında
şuan tam hatırlmaıyorum yoğurtlı zeytinyağlı yuımurta sarılı bi maske vardı o hemen kurutuyor sivilceyi sen çok stres oldun bu ara hep ondan oluyor bu
benim hatırladığım çoktu sankibörek işte cnm kaçamak hepsi
canım geçmiş olsun nesi var y,ğenin?
inşalalh verirsin canım yeşil çay iç az yemek zayıflatmıyor malasef kuru kayısı falan yesen yoğurt kürü yap o da güzel mutlaka dene bence yoğurt kürünü yağ yakıcı da etkisi var
platese bende başlıcam en iyisi o hem tüm kaslar çalışıyor hemde kasa gitmiyor aslında en iyi spor yüzmeymiş ama imkanlar el vermiyor pek yeşil çay iç bol bol birde bol su ödem için bire bir
bende eliptik alıcaktım alma dediler basen yapıyormuş direk en iyisi yürümek ben platese başlıyayım diyorum set alcam bu hafta
kaçamak yok demiştik
Sgl cnm evde bir kaza gecirdi hastanede yatiyor
Dün bütün gün hastanedeydim sobra aksama döndük misafir vardi. Menüm berbat oldu ama yapabilecegim ancak o kadardi
Sgl cnm evde bir kaza gecirdi hastanede yatiyor
Dün bütün gün hastanedeydim sobra aksama döndük misafir vardi. Menüm berbat oldu ama yapabilecegim ancak o kadardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?