tabiki canım hoşgeldin ben burcu 22 yaşımdayım sözlüyüm 5 ayda 17 kilo verdim korumaya ve ermeye devam ediyorum kendini isim iş gün boy hedef kilo ve şuan kilo şeklimde tanıtırsan sevinirim
Merhaba Burcu. Hoşbuldum. Teşekkür ederim. :)
33 yaşındayım evliyim 6 yaşında oğlum ve 5 buçuk aylık bir kızım var. Doğumdan önce çalışıyordum ama şimdi evdeyim çalışmıyorum. çocuklarla mücadeleye devam. 64.5 kiloyum 1.55 boy. ilk olarak 60 olmak istiyorum. (gözümü korkutmak istemiyorum) ama asıl hedefim 54 kg.
nasip olurda bir aksilik olmazsa ay sonu spora başlamayı düşünüyorum. doğumdan sonra 59 kiloya düşmüştüm ama süt olacak psikolojisi ile dikkat etmedim ve bu kiloya geldim.
oğlumun doğumundan sonrada 13. takıma gelmiştim hatta bir aralar takım kaptanlığı bile yapmıştım :))
takıma çok faydam olur mu bilemiyorum açıkçası yani kilo verme konusunda kendime pek güvenim yok. gelip gelmeme konusunda da endişelerim vardı. sizlerden yana değil ama dediğim gibi kendime pek güvenemiyorum. ama nereye kadar dedim. ayın 20 sinde kızım 6 ayını dolduruyor ve ek gıdalara başlayacağız nasipse yavaş yavaş. artık diyete girmeliyim deyip kollarımı sıvazladım. inşallah ay sonuna kadar 60 kiloyu görürüm.
Benim hikayem şimdilik bu kadar.