Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama yasemin çayını merak ettim. yasemin çiçeğini çok severim de. kokusu öyle güzel mi çayının da?
Cok güzel.saclarıni ne yaptiracan?
makyaj çok güzel ama elbise nasıll ki.sanırım elbisenin resmini koydun ama ben gözden kaçırdım :)
merak ettim bende. denerim belki bir ara.belirgin bi kokusu yok ama tadı hoş en azından ben seviyorum :)
albümümde var kuzum
Cok güzel.saclarıni ne yaptiracan?
merak ettim bende. denerim belki bir ara.
rujun tonu çok hoşmuş. acaba hangi markada ve numarada vardır bu ton?
canım elbiseni gördüm ama onun nişan elbisen olduğunu bilmiyodum tabi :)) çok güzelmış çok beğendim makyajda güzel.makyajı resimdeki gibi yapabilirlerse çok güzel olur
Sacta cok guzel cnm ya merak ettim hepsi birlesince nasil olcak. Kizlar darisi bekarlarin başına.
Sacta cok guzel cnm ya merak ettim hepsi birlesince nasil olcak. Kizlar darisi bekarlarin başına.
Ayaklarıni uzatmadan Yarım mekik cekmeyi dene.internette videolar var izle dikkAtli yap.beline,boynuna dikkat et.
amin canım merak etme pazar günü görceksin emin ol bnde merak ediyorummmm
ruj avonda var sanırım canım ya bu ay ki katalogda canım ruj avon 9. syfa en sağdakı ruj 14999 yazıo sanırım kodunda
sen kaç yaşındasın özlem ben hiç bilmiyorum?fotografları sabırsızlıkla bekliyorum :))saç modelide güzelmiş eminim çok güzel olucaksın.böyle görünce bende özeniyorum ama bizimkinin daha niyeti yok:))
sen kaç yaşındasın özlem ben hiç bilmiyorum?
1 buçuk ay sonra 25 oluyorum :))