Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aakşam maalesef yurda dönene kadar yani 3 hafta daha bu civarlarda olacak.
güzel menü olmuş yeşil çayı nasıl içiyorsun ki ben içemiyorum herkes günde 2 kupa içilse iyidir diyorda ben bir yudum dahi içemiyorum
Bugün menüm
9
1kase nesfit ve süt
15:30
Balik burger ve yaninda patates kizartnasi
Suyum az is basinda icemioruz arada ancak 0,5lt ictim.
Saat 9:30-19:30 sürekli hareket halinde ayakta belim kopuyor agridan ((
tamamdır. sıcacık çorbayı görünce kaçtı valla ekmek.a
nladım tatlım o zaman olabildiğince hafif tut mesela ekmek yerine yoğurt salata ye
tamamdır. sıcacık çorbayı görünce kaçtı valla ekmek.
tarhanada iyi gider de işte o zaman sbah ve öğleyi dengelemk gerekiyo
sabah ve öğleyi zaten hafif atlattım ama sabah da yine 1 dilim ekmek yemiştim sorun o.
güzel menü olmuş yeşil çayı nasıl içiyorsun ki ben içemiyorum herkes günde 2 kupa içilse iyidir diyorda ben bir yudum dahi içemiyorum
a
nladım tatlım o zaman olabildiğince hafif tut mesela ekmek yerine yoğurt salata ye
bende çok severim ama unutuyorum içmeyi çok güzel ödem söktürüyo
öğle dısında iyi canım işteyken normal beslenemiceksin sanırım
8 yıl falan oldu yeşil çay içiyorum artık alıştım. benim içinde tadı en güzel olan çay o :))çubuk tarçınla demlemeyi dene sonrada limon sık içine bazı arkadaşlarım o şekilde içiyor onlarda diğer türlü sevmiyolar
a
bende çok severim ama unutuyorum içmeyi çok güzel ödem söktürüyo
öğle dısında iyi canım işteyken normal beslenemiceksin sanırım
Öyle olmadini isteniorum ama galiba öyle olcak besfit hetirdim yanima ama cnm istemedi gözümedevaz geldi onu yiyip aksam yemek plmaz diye. Baska yanima me getirebilirm bilmixorum :s
yeşilçaya birkaç tane karanfil de atabilirsiniz demlerken. ben atıyorum.
adaçayı nasıl denediniz mi hiç
bende elmayla demliyorum
bende rezeneyle karıştırmayı düşünüyordum aslında. :44:o şekilde hiç duymamıştım canım.güzel oluyodur herhalde.bi ara yasemin çayıyla karıştırıp içiyodum öylede hoşuma gitmişti.
canım tost filan bişiler yap anladıgım kadarıyla erken gitmiosun sen nesfiti yiyene kadar sabah tost olur zaten
adaçayı nasıl denediniz mi hiç
bende rezeneyle karıştırmayı düşünüyordum aslında. :44:
rezeneyi hiç içemiyorum nefret ediyorum desem yeridir :)) o yüzden nasıl olur bilemiyorum
beyaz çay deneyen var mı ben aldım bi kere denedim tadı berbattı acaba benimkindemi sorun vardı yoksa tadı kötümü merak ediyorum.özellikle kokusu balık gibiydi midem bulandı içerken