Aynen cnm en iyisi uyuyalim yoksa uykusyzluktan sis kakcaz iyi gecelet
Eki Görüntüle 960602
Canim bole bisi dusunuyorum gelin olani kaynanama vercm makyaj takimi filan koycak dmatta bnde gencaya aldiklarimi koycam
Canim hayirdir bisi mi oldu
Günaydin kizlar yoldayim ose gidiyorum aksam dönüste glrüsürüz ancak. Sabah cok fena artida ciktim. Ama eriticem. Az önce 2otobüs duragindan fazla yürüdüm. Hizli yürüdüm gec kalcam diye. Bütün gün ayakta hareket halinde olcam. Yanina nesfit aldim avde süt alabilirsem onu yicem bugün. Benden bu kadar :)
Bunlar cok sekermis ya :)
Günaydin kizlar yoldayim ose gidiyorum aksam dönüste glrüsürüz ancak. Sabah cok fena artida ciktim. Ama eriticem. Az önce 2otobüs duragindan fazla yürüdüm. Hizli yürüdüm gec kalcam diye. Bütün gün ayakta hareket halinde olcam. Yanina nesfit aldim avde süt alabilirsem onu yicem bugün. Benden bu kadar :)
kızlar bugün hiç hayat enerjim yok ya
hayırdır inşallah? :44:
gözlerim filan baya şiş canım ya böyle hiç oturdugum yerden kalkamıyorum reglimde yakın sanırım ondan bide şu annemin olaydan dolayı uyuyamıyorum
yarın salı, doktora gideceksiniz. az daha sabret.
bi ne olacagı kesinleşse yavalla kuaföre kesin gitmem lazım kendimi pis hissediyorum ya ama perşembe filan gideyim nişana yakın olsun ya
içini ferah tut.eğer biraz rahatlatacaksa bugün de gidebilirsin kuaföre.
ben kuaföre gittim geldim kimse gelmemişşşş
nur senin internet ne durumda düzeldi mi tekrar?Kizlar yemek molasindayim. Belin cok feba agrio. Hafif atlatamadim cnm neafir istemedi. Balik burger yedim yaninda patates kizartmasiyla :O yakacagimi umuyorum cünkü süreköi hareket halindeyim. Helal dönerci olsa ekmeksiz döner alacaktim.
Merhaba kızlar,nasılsınız?bugün çok fazla kişi gelmemiş bende anca fırsat bulup girebildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?