Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin herkese,sayfalari oku oku bitmiyor,onem li birsey varsa lutfen kusurama bakmayiniz,bitiremiyorum cunku,okuduklarimi da birbirine girdi.
bugun sabah doguru duzgun bisey yemedim ama yediklerim yuksek kalorili,
1 kucuk dilm salam ve 3 tane kurabiye,2 findikklava:klava::tomato:Çok üzgünüm çoook
simdi ne yapsam acaba oglen ne yesem ne dersiniz.Balik salatasi mi yesim acaba,aksamdan cinekop isgarasi var biraz kivircik,sogan ve limon olurmu sizce?
:uhm:

Bide sorcaktim,yesil cay degince siz nasil bir cay iciyorsunuz,benim ictigim yesil cay cinden geldi acaba burdaki markette satilan yesil cayi gibi mi?Etkisi aynimidir bir bilginiz varmi?

dosbacım canım sen kaç kiloda hamile kalmak istiyorsun??

canım ben evlendiğimde 59 kilo idim ama 15 kilo aldım
herkeste farklılıklar oluyor ama annem ilk gebeliğinde 20 kilo almış ona çekersem diye korkuyorum (
bu yüzden canım hedefim 60...
en kötü ihtimal 63 gibi
senin kilon kaç şimdi...sanırım biraz aldın(
sen kaç ile düşünüyorsun

Bide sorcaktim,yesil cay degince siz nasil bir cay iciyorsunuz,benim ictigim yesil cay cinden geldi acaba burdaki markette satilan yesil cayi gibi mi?Etkisi aynimidir bir bilginiz varmi?

sanırım daha güzel oluyormuş... burdakilerle lezzet farkı var mı karşılaştırma yaptın mı canım hiç??

Tünaydın herkesea.s..Nasılsınız bugün arkadaşlar?Hasta olan arkadaşlarımız nasıl oldular?....Meliscim ben belki yarın buralarda olamam diye kilo bildirimimi bugünden yapayım.Sabah tartıda 63 kilo çıktım.İnanamadım tekrar tekrar tartıldım yine 63 çıktım.Çok mutluyum:lepi::teytey:Bugün yedilerimi yazyım bu arada uyandığımda 4 bardak su,1 elma,sabah kalsik kahvaltı...öğlen makarna salatası yapıcam kendime çok canım çekti.Akşama yemeğe davetliyiz,(Çok az yerim merak etmeyin arkadaşlar)Yemeğe gitmemizin en kötü yanı çerez ve kola olması yemekten sonra.Onlara dayanır mıyım bilmiyorum:kedi:.Kolayı nerdeyse 1 aydır içmiyorumkafamçokkarıştı.....

.
Canim ben de hamileligimi 60 kiloyla basladim.Aslinda hamilelikte fazla kilo almadim ben daha sonra sutum olsun diye cok yemek yedim hemde hep besliyeci yiCekler.
Hamilelik boyunca eger dengeli besleniyorsan,hersey tatli v e hamur dikkatli tuketiyorsan hic kilo problemin olmaz.Zaten dogumdan hemen 5 kilo gidiyor,daha sonra 40 ka kadar daha 2 kilo,daha sonra 6 aya kadar emzirmekten daha 5 kilo veriliyor.Toplam 12 kilo hic rejim yapmadan kolay veriliyor.Eger 12 dan fazla aldigsan bilki bebekler 7-8 aydan sonra hareketlemeye basliyorlar ve birkac kilon hic anlamadan gidiyor.
Tek cogumuzun yatigi hata su..sutumuz olsun diye asiri yemeye basliyoruz,sen iki kisi icin yiyorsun laflari duymussundur iste bu cok yanlis.Dengeli ve duzenli beslenirsen hic kilo problemin olmayacaktir.:hooray:

canım ben aslında 55 ile isterdim ama 58 hatta 60 a bile razıyım bebiş sahibi olmak için..ve su anda 77 hatta bazen 78 im..kötü durumdayım...zaten bebk çalışmasını nisandan sonra düşünüyorm o zamana 60 falan olursam iyi olucak benim için..

Sizinle paylasayim,daha onceden soylemistim oncek ayda adet gormemistim,simdi ise 1 hafta oldu ve hala adet goruyorum,normalde 4gun oluyor.Biraz bekleyicem daha hafta sonu da devam ederse dr gitme zamni geldi demekki.Siz yilda kec kez kadin doktura gidiyorsunuz?Ben yilda 1 kez gidiyorum eger bir sorun yoksa.En son agustosta gittim ama hersey yolundaydi.simdi niye boyle ldu bilmem.

Zamanin var canim ,hic merak etme kilo verirsin o zamna kadar.

canım kkırmızı et çok önemli ben hep anlatırım 6 ay sadece haftada 1 yada 15de bir yedim o da bir köfte kadar kansızlık oldu öyleki depolar bile boşalmıştı hamileyken zor toparladı doktorum. kendini azıcık zorla canım ızgara şeklinde saç dökülmen zaten bu tarz beslenme yüzünden olmuştur, yanlış diyetler sonucu vitamin açığı olur aman dikkat hayatım.

teşekkürler canım inşallah tez zamanda kavuşuruz :))

ben yaptım dosbacım 1 tel geldi dökülüyor diyorum ama demek çok dökülmüyor.

bence balık süper olur.

bize de çin çayı gelmişti, tadı farklı biraz bence canım ben çok sevmemiştim, etkisi aynımıdır bilmiyorum.CADIARZU

ben de 17 kilo almıştım ama hepsini verdim canım korkma.

canım harika ne yaptın sen 2 kilo vermişsin bize de anlat. kolayı hakketmişsin ama çok kaçırma şişirir.

canım hadi gayret et vaktin de var istediğin kiloya inebilirsin o zamana kadar.

canım yılda 2 gitmeli simir alınmalı. Ben 6 ayda bir giderim zaten vakti gelince arıyorlar.

çok ideal 60 benim içinde... tabii kısmet hemen olursa ... dua edin kızlar...
doktorlarda en ideali 12 kilo diyorlar...
ben 60 ile hamile kalırsam bi beslenme uzmanından yardım alabilirm...
hem gerekli bütün besin değerlerini alırım hemde çoook kilo almam
hayırlısı....

canımm gönlünce olsun inş.
gayret et ama... bak ben biraz olsun yol aldım şimdi sıra sende... sonra beraber hamile muhabbeti yaparız inş.

ben yaptım dosbacım 1 tel geldi dökülüyor diyorum ama demek çok dökülmüyor.

ben de 17 kilo almıştım ama hepsini verdim canım korkma.

.

canım ozaman saçın dökülüyo olarak kabul edilmiyor hatta sağlıklı :))
canım inş. bende 60 kiloya düşersem üst sınır 74 olur diye hayel ediyorum
zaten 74 den geriye düşüyorum zaten :)) daha fazla olmasında ...

ceneniz kopsun emii :))

gecmise bakayim dedim gözüm yemiyor wallaa sayfalarca konusulmuss..
önemli bisi varsa biri bana özetlesin nolarrrrrrrrrr

nachtigallcigimin sorusunu hatirliyorum makyajla ilgili.
güzelim mac ürünleri tartisilmaz zaten.. ama benim bütcem müsait olmadigi icin simdiye kadar bir tane pigmentini deneme firsati buldum.
pahali kursa gelince..
6 ay önce kankimin kinasina giderken dümdüz kahverengi bir far sürdüm.
demem o ki 6 ay önce hic beceremedigim far olayini.. 3 ay icinde yapa yapa söktüm.
internetten baktigim makyajlari örnek alarak yapmaya calistim ve sonuc ortada,
demem o ki.. eger gercekten öyle pahaliysa..parana yazik etmee
git kendine yeni kiyafetler al diyetine moral olsun.
makyajlarida deneye deneye ögrenirsin inan cok kolayy :1hug:

dosbacım ben de 17 kilo aldım ama son 5 kilosunu son 2 ay aldım onlar da şişti temmuz annesi olmanın sıkıntıları bileklerim 2 ayak bileğim kadardı çok şişmiştim. Doğumdan eve geldiğimde şişim hiç inmemişti 4 kilo gitmişti sadece sonra eşim hergün ayaklarıma falan masaj yaptı hergün adeta 700-800 gr az geldim 40ım çıkmadan 10 kilo gitmişti çoğu şiş tabi. Onun için alınan tüm grları kilo olarak değerlendirmemek lazım vücudunun yapısına ve son aylarının yaza denk gelmesine göre şişebilirsin bunlar çabucak iner yani 12 kilo üzerinde alırsan üzülme. Benim doktorum da çok sıkı takip ediyordu birden şişince hep beni böyle avuttu onlar çabuk gidecek moralini bozma dedi. Doğumdan çıktım kendimi doğum yapmamış gibi hissediyordum kadın bana bakıp hiçbir şeyin kalmamış diyordu deli galiba bu dedim ama ileriyi görüyormuş.
Bir de şey demişti kaslarla çok ilgiliymiş eğer karın kasların sıkıysa çabuk toparlanırımış göbek senin hiç kalmayacak demişti gerçekten öyle oldu.

ayy dosbikimm seninn diyet bitince bebismi gelecekk oy oyyyyyyy

ben seni daha bi gazlarim artikk :teytey:

hamileyken kilo almayii bu kadar büyütme gözünde bebeeemm bak ben 85 ile hamile kaldim
95 ile doguma girdim .. sabah dogurdum.. aksam bir tartildimm 84 kiloyum :))

üstelik hamileykenn 8 ögün falan yiyiorumdum dolu dolu :))

fardacim ben gecen hafta kac kiloydum bacisi?
vitamin eksikligi yasiyorumda :) hatirlayamiyorum..
bakmasi zahmetliyse bosver yarin ögrencez nasilsa.

ay 2 gün tikinmami dünkü yedigimle telafi etmis ..üstüne 200 gram daha vermisim :dance:

sabah

1 haslanmis yumurta
yarim zeyitn
1 kk kasar peyniri
1 kasik az yagli yogurt

darısı bana canım yaa ...
60a düşersem sanırım çok sorun olmaz :))

ayyy çok moral oluyorsunuz kızlar çok saolun ...ii ki varsınız

ay 2 gün tikinmami dünkü yedigimle telafi etmis ..üstüne 200 gram daha vermisim :dance:

sabah

1 haslanmis yumurta
yarim zeyitn
1 kk kasar peyniri
1 kasik az yagli yogurt

yarım zeytin:??CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…