• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

:roflol::roflol:
ogluma cekirdeksiz zeytin almistimda :)))))))))))))))
bir isirdim tadi berbatti ondan gerisini yemedim .. ay ne güldümm :roflol::roflol:

dosbacım menün çok güzel yaa...hep haşlama yesem en üsel zayıflarım dimi..ama benim midem büyüdü sanırım kızlar..

Tünaydın herkesea.s..Nasılsınız bugün arkadaşlar?Hasta olan arkadaşlarımız nasıl oldular?....Meliscim ben belki yarın buralarda olamam diye kilo bildirimimi bugünden yapayım.Sabah tartıda 63 kilo çıktım.İnanamadım tekrar tekrar tartıldım yine 63 çıktım.Çok mutluyum:lepi::teytey:Bugün yedilerimi yazyım bu arada uyandığımda 4 bardak su,1 elma,sabah kalsik kahvaltı...öğlen makarna salatası yapıcam kendime çok canım çekti.Akşama yemeğe davetliyiz,(Çok az yerim merak etmeyin arkadaşlar)Yemeğe gitmemizin en kötü yanı çerez ve kola olması yemekten sonra.Onlara dayanır mıyım bilmiyorum:kedi:.Kolayı nerdeyse 1 aydır içmiyorumkafamçokkarıştı.....

kizzzzzzzzzz sen 66 deimiydnn:sm_cool:

harikasinnnnnnnnnnnnn idolümmmmmmmm

bir isirdim tadi berbatti ondan gerisini yemedim .. ay ne güldümm :roflol::roflol:

aşkitocummmnaniknanikŞeniz
canım süpersin yaaa...demek 85 kiloda hamile kaldın ve doğumdan sonra bu kilolara indin...dogurdukça güzelleşenlerdensin o zaman sen tatlımdelikafadulden
şahsen ben doğumda 100 kilo civarı yuvarlak bişiy olcagımı düşünüyorum hep...bu kadar karamsar olmıyım dimi kızlarr...her şey benim elimde dimi?hem blli olmaz kilolu olup hamileliğinde 9 yada 12 kilo alanlar bile var demiiii:teselli:

evet canim yaa.. diyorum ya ben bile cikmadim 100 lere.. üstelik 85 kiloyken.
senin kilon kac canim?

dogumda alinan kilolar kolay veriliyor. bir rahatsizlik olmadigi sürece takmayinnnnnnn
60 li kilolarda hamile kalsaniz daha güzel olur tabii.. o yüzden durmak yokk

meliscim bu arada baktim sekercim 68,1 misim gecen hafta. hadi bakalim.. belki yarin 66.9 u görürümmm :dance:

aşkito ben s anda 78 kiloym cnm..ve boyum 158
düğünümde 50 kilo idim yani yüzde elliden bile fazla artış gösterdim..ama daha önceden de hep kiloya meyilli tombik bir kızdım:) 2 defa başarı öyküm var aslında benim bir keresinde 48 e düştüm 66 ya fırladım bir keresinde 50 ye düştüm 78 e fırladımakannehir

bhrcım umarım tekrar tahlile gerek yoktur... ama yinede ihmat etme...
saçından serçe parmağın kalında dibinden itibaren bi tutam tut..vee ucuna kadar yavaş yavaş çek... eğer eline 6 adet tel geliyorsa saçın dökülüyor ve bi uzmana gitmen gerekiyormuş canım

yaptım canım ama tuhaftır ki 2 defa denedim hatta baya da acıtarak çektim bi tane bile gelmedi :1shok: acaba dün saçlarımı kestirdiğimiçin bir mucize mi oldu neeee kaydirigubbakcemile3

Gunaydin herkese,sayfalari oku oku bitmiyor,onem li birsey varsa lutfen kusurama bakmayiniz,bitiremiyorum cunku,okuduklarimi da birbirine girdi.
bugun sabah doguru duzgun bisey yemedim ama yediklerim yuksek kalorili,
1 kucuk dilm salam ve 3 tane kurabiye,2 findik:oklava::oklava::tomato:Çok üzgünüm çoook
simdi ne yapsam acaba oglen ne yesem ne dersiniz.Balik salatasi mi yesim acaba,aksamdan cinekop isgarasi var biraz kivircik,sogan ve limon olurmu sizce?
:uhm:

ızgara balık ve salata gayet hafif olur canım afiyet olsun

Bide sorcaktim,yesil cay degince siz nasil bir cay iciyorsunuz,benim ictigim yesil cay cinden geldi acaba burdaki markette satilan yesil cayi gibi mi?Etkisi aynimidir bir bilginiz varmi?

benim bi bilgim yok canım halis muhlis rizeden üretilen çaykurun yeşil çayını demleyip içiyorum kaydirigubbakcemile3

Tünaydın herkesea.s..Nasılsınız bugün arkadaşlar?Hasta olan arkadaşlarımız nasıl oldular?....Meliscim ben belki yarın buralarda olamam diye kilo bildirimimi bugünden yapayım.Sabah tartıda 63 kilo çıktım.İnanamadım tekrar tekrar tartıldım yine 63 çıktım.Çok mutluyum:lepi::teytey:Bugün yedilerimi yazyım bu arada uyandığımda 4 bardak su,1 elma,sabah kalsik kahvaltı...öğlen makarna salatası yapıcam kendime çok canım çekti.Akşama yemeğe davetliyiz,(Çok az yerim merak etmeyin arkadaşlar)Yemeğe gitmemizin en kötü yanı çerez ve kola olması yemekten sonra.Onlara dayanır mıyım bilmiyorum:kedi:.Kolayı nerdeyse 1 aydır içmiyorumkafamçokkarıştı.....

gözün aydın canım darısı başıma diycem ama ne yazık ki dünkü o yemeklerden ve sabahki poğaçadan sonra zor akannehir

canım kkırmızı et çok önemli ben hep anlatırım 6 ay sadece haftada 1 yada 15de bir yedim o da bir köfte kadar kansızlık oldu öyleki depolar bile boşalmıştı hamileyken zor toparladı doktorum. kendini azıcık zorla canım ızgara şeklinde saç dökülmen zaten bu tarz beslenme yüzünden olmuştur, yanlış diyetler sonucu vitamin açığı olur aman dikkat hayatım.

teşekkürler canım inşallah tez zamanda kavuşuruz :))

valla bu kadar konuşma oldu sevgili takım arkadaşlarım sizi kıramadım ve akşama et sote yapmaya karar verdim yiycem de işte gelsin kaloriler bakalım delikafadulden kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

aşkito ben s anda 78 kiloym cnm..ve boyum 158
düğünümde 50 kilo idim yani yüzde elliden bile fazla artış gösterdim..ama daha önceden de hep kiloya meyilli tombik bir kızdım:) 2 defa başarı öyküm var aslında benim bir keresinde 48 e düştüm 66 ya fırladım bir keresinde 50 ye düştüm 78 e fırladımakannehir

canım daha önce başarmışsın o yüzden bence başarmana bir engel yok kendini hazır hissediyosan eğer ah bi de şu gözümüz doysa herşey daha kolay olacak

gerçektende herkeşler buraymış shocum benim yazılacak bir başarı öyküm bile yok sen başarabileceğini biliyorsun ama ben kocaman bir hiç aman aman

bende çıkıyorum kızlar bu arada sabah bir poğaça yedim öğlen yarım tost aslında tamdı ama kardeşimle paylaştım a.s çok az tereyağı ve çok az reçel yedim akşamada sadece balık yiycem şimdi yeşil çayımı içiyorum ve günde 2lt su tüketmeye tekrar başladım,bakalım son durumumu toparlayabilckmiyim,bu arada ben 9 gün adetim gecikti,o yüzden vücudumda ödem çok oluyo bilhassa da sabahları ve akşamları,bu problemden ötürü doktora gitmiştim ultrasonda bakılmıştı ve hiç bir problem çıkmamıştı,arada düzeliyo arada bu şekilde hep aksıyo özelliklede son bikaç aydır :(((

gerçektende herkeşler buraymış shocum benim yazılacak bir başarı öyküm bile yok sen başarabileceğini biliyorsun ama ben kocaman bir hiç aman aman

senin de bir basari öykün olacak.. buna inaniyorumŞeniz

bende 4/b li olarak görev yapıyorum canım ve kadro bekliyoruz ama ne gelen varrr ne gideeeeennn,RABBİM hakkımızda hayırlısını versin :Saruboceq:

kiz daha öncede sordum cevap yzamamistin.. zonguldagin neresindensin gülüümm??
egerli geliniyim benn:kedi:

bende çıkıyorum kızlar bu arada sabah bir poğaça yedim öğlen yarım tost aslında tamdı ama kardeşimle paylaştım a.s çok az tereyağı ve çok az reçel yedim akşamada sadece balık yiycem şimdi yeşil çayımı içiyorum ve günde 2lt su tüketmeye tekrar başladım,bakalım son durumumu toparlayabilckmiyim,bu arada ben 9 gün adetim gecikti,o yüzden vücudumda ödem çok oluyo bilhassa da sabahları ve akşamları,bu problemden ötürü doktora gitmiştim ultrasonda bakılmıştı ve hiç bir problem çıkmamıştı,arada düzeliyo arada bu şekilde hep aksıyo özelliklede son bikaç aydır :(((

canisi ödem atmak icin güzel diyetler var .. haftada 1 -2 gün yapsan belkii birdaha yasamazsin?

örnegin patates veya lapa diyeti..
internetten bulabilirsin

öglen

1 meyve yogurdu(diyet)

aksam icin
tavuk gögüsü hasliyorum. 2 dene yirim.(az tuzlu)

insallah bununla kalir ve yarinn süpperr bir rakamla karsilasirimm..

spor olarak 100 mekik cekerim yatmadan
ve dip köse temizlik yapiyorumoynaya oynaya müzik esliginde.. kaydirigubbakcemile2

kiz daha öncede sordum cevap yzamamistin.. zonguldagin neresindensin gülüümm??
egerli geliniyim benn:kedi:

canisi ödem atmak icin güzel diyetler var .. haftada 1 -2 gün yapsan belkii birdaha yasamazsin?

örnegin patates veya lapa diyeti..
internetten bulabilirsin

zonguldak merkezdeyim canım sorduğunu farketmemiim pardon :kedi: ama ereğliye sık sık gidiyorum ablam ve abim var çünkü ve benim bir sürü anım:utangac:
patates ve lapa diyetini duymamıştım hiç,peki denedin mi hiç canım?

Back