:roflol::roflol:
ogluma cekirdeksiz zeytin almistimda :)))))))))))))))
bir isirdim tadi berbatti ondan gerisini yemedim .. ay ne güldümm :roflol::roflol:
Tünaydın herkesea.s..Nasılsınız bugün arkadaşlar?Hasta olan arkadaşlarımız nasıl oldular?....Meliscim ben belki yarın buralarda olamam diye kilo bildirimimi bugünden yapayım.Sabah tartıda 63 kilo çıktım.İnanamadım tekrar tekrar tartıldım yine 63 çıktım.Çok mutluyum:lepi::teytey:Bugün yedilerimi yazyım bu arada uyandığımda 4 bardak su,1 elma,sabah kalsik kahvaltı...öğlen makarna salatası yapıcam kendime çok canım çekti.Akşama yemeğe davetliyiz,(Çok az yerim merak etmeyin arkadaşlar)Yemeğe gitmemizin en kötü yanı çerez ve kola olması yemekten sonra.Onlara dayanır mıyım bilmiyorum:kedi:.Kolayı nerdeyse 1 aydır içmiyorumkafamçokkarıştı.....
bir isirdim tadi berbatti ondan gerisini yemedim .. ay ne güldümm :roflol::roflol:
bhrcım umarım tekrar tahlile gerek yoktur... ama yinede ihmat etme...
saçından serçe parmağın kalında dibinden itibaren bi tutam tut..vee ucuna kadar yavaş yavaş çek... eğer eline 6 adet tel geliyorsa saçın dökülüyor ve bi uzmana gitmen gerekiyormuş canım
Gunaydin herkese,sayfalari oku oku bitmiyor,onem li birsey varsa lutfen kusurama bakmayiniz,bitiremiyorum cunku,okuduklarimi da birbirine girdi.
bugun sabah doguru duzgun bisey yemedim ama yediklerim yuksek kalorili,
1 kucuk dilm salam ve 3 tane kurabiye,2 findikklava: klava::tomato:Çok üzgünüm çoook
simdi ne yapsam acaba oglen ne yesem ne dersiniz.Balik salatasi mi yesim acaba,aksamdan cinekop isgarasi var biraz kivircik,sogan ve limon olurmu sizce?
:uhm:
Bide sorcaktim,yesil cay degince siz nasil bir cay iciyorsunuz,benim ictigim yesil cay cinden geldi acaba burdaki markette satilan yesil cayi gibi mi?Etkisi aynimidir bir bilginiz varmi?
Tünaydın herkesea.s..Nasılsınız bugün arkadaşlar?Hasta olan arkadaşlarımız nasıl oldular?....Meliscim ben belki yarın buralarda olamam diye kilo bildirimimi bugünden yapayım.Sabah tartıda 63 kilo çıktım.İnanamadım tekrar tekrar tartıldım yine 63 çıktım.Çok mutluyum:lepi::teytey:Bugün yedilerimi yazyım bu arada uyandığımda 4 bardak su,1 elma,sabah kalsik kahvaltı...öğlen makarna salatası yapıcam kendime çok canım çekti.Akşama yemeğe davetliyiz,(Çok az yerim merak etmeyin arkadaşlar)Yemeğe gitmemizin en kötü yanı çerez ve kola olması yemekten sonra.Onlara dayanır mıyım bilmiyorum:kedi:.Kolayı nerdeyse 1 aydır içmiyorumkafamçokkarıştı.....
canım kkırmızı et çok önemli ben hep anlatırım 6 ay sadece haftada 1 yada 15de bir yedim o da bir köfte kadar kansızlık oldu öyleki depolar bile boşalmıştı hamileyken zor toparladı doktorum. kendini azıcık zorla canım ızgara şeklinde saç dökülmen zaten bu tarz beslenme yüzünden olmuştur, yanlış diyetler sonucu vitamin açığı olur aman dikkat hayatım.
teşekkürler canım inşallah tez zamanda kavuşuruz :))
aşkito ben s anda 78 kiloym cnm..ve boyum 158
düğünümde 50 kilo idim yani yüzde elliden bile fazla artış gösterdim..ama daha önceden de hep kiloya meyilli tombik bir kızdım:) 2 defa başarı öyküm var aslında benim bir keresinde 48 e düştüm 66 ya fırladım bir keresinde 50 ye düştüm 78 e fırladımakannehir
Üzüldüm ya melankoli. Sözleşmelilerin de çeşitleri var galiba 4b falan. Okulda konusu geçmişti. Senin durumun ne?
gerçektende herkeşler buraymış shocum benim yazılacak bir başarı öyküm bile yok sen başarabileceğini biliyorsun ama ben kocaman bir hiç aman aman
bende 4/b li olarak görev yapıyorum canım ve kadro bekliyoruz ama ne gelen varrr ne gideeeeennn,RABBİM hakkımızda hayırlısını versin :Saruboceq:
bende çıkıyorum kızlar bu arada sabah bir poğaça yedim öğlen yarım tost aslında tamdı ama kardeşimle paylaştım a.s çok az tereyağı ve çok az reçel yedim akşamada sadece balık yiycem şimdi yeşil çayımı içiyorum ve günde 2lt su tüketmeye tekrar başladım,bakalım son durumumu toparlayabilckmiyim,bu arada ben 9 gün adetim gecikti,o yüzden vücudumda ödem çok oluyo bilhassa da sabahları ve akşamları,bu problemden ötürü doktora gitmiştim ultrasonda bakılmıştı ve hiç bir problem çıkmamıştı,arada düzeliyo arada bu şekilde hep aksıyo özelliklede son bikaç aydır((
kiz daha öncede sordum cevap yzamamistin.. zonguldagin neresindensin gülüümm??
egerli geliniyim benn:kedi:
canisi ödem atmak icin güzel diyetler var .. haftada 1 -2 gün yapsan belkii birdaha yasamazsin?
örnegin patates veya lapa diyeti..
internetten bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?