Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bende et sevmem hemde kebap kavurmada sevmem ama kıymalı sebze yemekleri yapıyorum hem hafif hem et yemiş oluyorum

bak bu da aslında iyi bir fikir canım ben genelde zeytinyağlı pişiriyorum sebze yemeklerini zaten kış da geldi artık kıymalı yapayım bundan sonra yerimseniben

tutmam lazım kendimi bhr cım sporda yapmıyorum oksa veremiyorum. yarın aktara gidip iştah kapatıcı bişeyler bakıcam yada bilen varmı kızlar.

bende bugün baya yürüdüm ama hepsi boşa gitti iştahımızı kontrol altına alacak mucizevi bişey olduğunu sanmıyorum canım şöyle bir söz vardır bilirsin insanın önce gözü doyacak kaydirigubbakcemile3

ben 657'ye tabii olarak çalışan Kur'an kursu öğretmeniyim canım,ama sözleşmeliyim be bu 5. yılım olacak 2010 da

öyle mi canım benim de kız kardeşim imamhatip lisesi mezunu ama genelde kpss alımlarında erkek olma şartı koyuluyo maddelere o da o tarz bişey istiyodu ama ne yapması gerekiyo bilmiyorum doğrusu :1no2:

kızlar ben çıkıyorum erken kalktığım için uyku bastırdı,yarın görüşürüz şekerler,hayırlı akşamlar şekerleropuyorumnanaktan

bhr cım bende doycak göz yok sanırım. tamam melankolim,hayırlı geceler,iyi uykular.

baharcım yakın bi zamanda yeterlilik belgesi için sınav düzenlendi kardeşin katıldı mı,katıldıysa sınavdan geçtimi? çünkü görev yapabilmesi için bu belge şart,eğerki kazanmışsa bulunduğunuz ildeki müftülükle irtibatta bulunun mutlaka yardımcı olurlar

melankolim bişey sordum ama askıda kaldı. ne yapalım olur böyle şeyler deyip tekrar içimize atıyoruz. mafoldumben

imam hatip mezunu musun şekerim?

bende unutkanlık yaptığı söylenemez hatta kendime maşallah diyeyim kurulu saat gibiym kaydirigubbakcemile3 tekrar bi test yaptırıcam canım tablet şeklinde vitamini var demişti sanırım emirel iğne falan istemem zaten ama bu saç dökülmemi durdurmam şart meliscim eşine sordu saolsun saç dökülmesi yapıyormuş ahhhh ahhhh gitti eski gür saçlarım mafoldumben

bhr cım bende doycak göz yok sanırım. tamam melankolim,hayırlı geceler,iyi uykular.

bende deeeeeeee klava:

girmedi canım çok takip etmiyo öyle şeyleri armut piş ağzıma düş hesabı biraz tekrar olacak mı peki bu sınav bari ben araştırayım tarihlerini falan

dene bak çok leziz oluyooo yap bana da yolla şekerr

melankolim bişey sordum ama askıda kaldı. ne yapalım olur böyle şeyler deyip tekrar içimize atıyoruz. mafoldumben

canım benim kusura bakma ve içinede atma sonra olmaz ben üzüzlürüm,10.000 kadrolu öğretmen ataması yapılcak bu ay,milli eğitim bakanı sayın nimet çubukçu hanımefendi bir beyanaat yayınladı,içeriği şu sorurluyor sayın bakana sözleşmeli öğretmenler bu atamalarda yer alacaklarmı? diye,sayın bakan da sözleşmeli öğretmenlerde başvurabilirler diyor,halbuki daha önceki beyanatında sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınacağını söylemişti şimdi de farklı bişeyler söylüyo yani söyledikleriyle yaptıkları arasında yeller esiyo....çok sinirlendim bu duruma kadrolu çalışanla sözleşmeli çalışan personel arasında oysaki çok fark var bunlardan en basiti maaş farkı başka eş durumundan tayin olayı yok var gibi gözüküyo ama boş pzisyon bulmak durumundasın vs...bu yüzden çok sinirlendim ve kızdımklava:

girmedi canım çok takip etmiyo öyle şeyleri armut piş ağzıma düş hesabı biraz tekrar olacak mı peki bu sınav bari ben araştırayım tarihlerini falan[/FONT]

geçtiğimiz aylarda yapıldı hayatım ama bundan sonra ne zaman yapılır bilemiyorum ama bulunduğunuz ilin müftülüğünün resmi web sitesine gir ve haberler duyurular kızmına bak mutlaka sınav olduğu veya olacağı zaman yayınlarlara.s

gecmise bakmaya vaktim yok hemen yediklerimi yazayim kacayim..

sabah
2 kasik az yagli yogurt .. 1 haslanmis yumurta

ögle
1 meyveli yogurt (diyet)

ara
2 kasik az yagli yogurt

aksam
2 ince dilim salam.

oglustan pek firsat bulamadim bugün spora ama yinede 100 mekik ve 10 dakika step.

canım ya çok üzüldüm inşallah tez zamanda istediğine ulaşırsın..bu eğitrim işi çok zor bu ülkede yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…