• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

geçtiğimiz aylarda yapıldı hayatım ama bundan sonra ne zaman yapılır bilemiyorum ama bulunduğunuz ilin müftülüğünün resmi web sitesine gir ve haberler duyurular kızmına bak mutlaka sınav olduğu veya olacağı zaman yayınlarlara.s

tamam canım yarın ilk fırsatta bakıcam şimdi çıkmam gerekiyo hepinize iyi geceler kızlar yarın görüşürüz..

bende unutkanlık yaptığı söylenemez hatta kendime maşallah diyeyim kurulu saat gibiym kaydirigubbakcemile3 tekrar bi test yaptırıcam canım tablet şeklinde vitamini var demişti sanırım emirel iğne falan istemem zaten ama bu saç dökülmemi durdurmam şart meliscim eşine sordu saolsun saç dökülmesi yapıyormuş ahhhh ahhhh gitti eski gür saçlarım mafoldumben
maşallah maşallah. :nazar:
canım benim kadar dökülüyormu saçların bilmiyorum ama benim önler iyice açıldı. doğum sonrası bebk 1 yaşına gelene kadar dökülür diyorlar ama,hem benim bebek 2 yaşına gelecek hemde bende hemde bende sonbahar ağaçları gibi sürekli her dk saçım dökülür. en son gittiğimde dr a yazmıştım hatırlrsın belki. büyük çoğunlukla psikolojik çıktı. çünkü sonuçlarım gayet güzeldi. ama dr çinko eksikliği fazlasıyla yapabilir diye çinkoda verdi. bu b12 vitamini ölçtürülüyorsa aslında gidip ölçtürmek lazım o zaman bende bi bakayım.

canım benim kusura bakma ve içinede atma sonra olmaz ben üzüzlürüm,10.000 kadrolu öğretmen ataması yapılcak bu ay,milli eğitim bakanı sayın nimet çubukçu hanımefendi bir beyanaat yayınladı,içeriği şu sorurluyor sayın bakana sözleşmeli öğretmenler bu atamalarda yer alacaklarmı? diye,sayın bakan da sözleşmeli öğretmenlerde başvurabilirler diyor,halbuki daha önceki beyanatında sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınacağını söylemişti şimdi de farklı bişeyler söylüyo yani söyledikleriyle yaptıkları arasında yeller esiyo....çok sinirlendim bu duruma kadrolu çalışanla sözleşmeli çalışan personel arasında oysaki çok fark var bunlardan en basiti maaş farkı başka eş durumundan tayin olayı yok var gibi gözüküyo ama boş pzisyon bulmak durumundasın vs...bu yüzden çok sinirlendim ve kızdım:oklava:
geçenlerde haber başlığında gördüm yuhalıyorlardı falan. haberin detayını izlemedim ama sanırım bu konular yüzünden olsa gerek haksız değillermiş. valla işiniz zor hayatım. Allah kolaylık versin. a.s.

evet canım ama aynı zamanda dışardan önlisans ilahiyat 2. sınıf öğrencisiyim,bu sene sıkı çalışıp dgs ye başvurcam hayırlısı bakalım:Saruboceq:

inşallah hakkında hayırlısı olur hayatım.
çıkıyorum dedim çıkamadımkaydirigubbakcemile3öpüyorum kızlar hepinizi(ay grip var dimia.s) hepinize hayırlı geceler ....hihoyyyt
hayırlı geceler tatlı rüyalar .

sağol hayatım,inş. benim gibi haklarından yoksun yaşayan herkez istediğine kavuşura.s
amin

Ben ete bayılırım.BaBAM hep derdi seni kasaba vercem diye ama olmadı ne yazıkki.:roflol:
ne yalan söyliyim bende seferim ama kurbanda etin e sini bile yiyemem. :sinifsinif:

bu arada yaprak dökümüne daldım o yüzden szileride kaçırdım. sinir oluyorum bu diziye ama izliyorum alışkanlık işte. şu neclanın anası deli etti beni. sonunda necla ne dedi onlara kaçırdım.izleyenler yazıversin gari. en son ailesine kimse sıkıntımı daha fazla büyütmesinmi dedi bişey dedi ama sonra reklama girdi. reklamdan sonrasını kaçırdım.
neyse ben yatıyorum.hepinize iyigeceler tatlı rüyalar.
Hayırlısı ile yatıp hayırlısı ile uyanın inşallah. Allah rahatlık versin. a.s.

güzelimmm canım canını sıkma olur bazen nişanlılar eşler arasında böyle şeyler. Benim eşim de sinirlidir azıcık sebepsiz ses yükseltmeleri olurdu ben üstüne gitmek yerine hiç sesimi çıkarmazdım (kayınvalidem söylemişti babası da öyle çünkü) 5 dk sonra pişman olurdu ben de o zaman konuşurdum. Benim sakinliğimi görünce artık hiç ses yükseltmiyor hatta en son ne zaman sinirlendiğini yada kavga ettiğimizi bile hatırlamıyorum hiç.

baharım b12 vitamin eksikliği neden olmuş sen de acaba, beslenmene yeterince dikkat etmiyormusun? Canım ben elevit diye bir vitamin kullanıyorum gebeliğimden beri şimdi baktım onun içinde de varmış. Sen de dışarıdan takviye yapabilirsin.
Adcım unutkanlıkmı yapıyor ayyy bendede mi var acaba çok unutkanımdır :sinifsinif:. Benim de saç dökülmem azaldı ama bitmedi eskiden hiç dökülmezdi, orman gibidir saçlarım henüz bir azalma olmadı ama böyle giderse bilmiyorum.

melankoli atamalar inşallah yüzünü güldürür canını sıkma dediğin gibi yaptıkları ve söyledikleri çok farklı.

adcım hoşgeldin canım. İyisindir umarım. Ben de yaprak dökümünü seyrediyordum ne olduki melisi de uyutuyordum bir yandan uyuyamıkaldım acaba yatağıma nasıl gittim hiçbir şey hatırlamıyorum. Reklamda kalmışım ben de.

aşkito afiyet olsun canım güzelmiş bugün. Çocuğuma iftira atma ondan spor yapamadım diye bir kere o senden güzel yapıyor dün eşime de izlettim bayıldı bayıldı.

acıbiber sen de hoşgeldin. Ben bugün kaçırdım muhabbeti valiz hazırlamaktan.

Eşimi yolcu ettim uçağı sabahın 7sinde şimdi çıktı evden. Kızım uyandı byeee.

Kızlar günaydın,

Merhaba bayanlar nasılsınız?Benim birz canım sıkkın kavga ettik nişanlımla.Offf valla şu erkekeleri anlamak çok zor...Bugün yediklerim sabah klasik kahvaltı,arada 1 mandalin,elma öğlen 1 parça börek 2 bardak ayran.Akşamlık sinirden hiçbişey yiyesim yok.Sabah 1 saat spor yaptım.

Canım, gayet az yemişsin. Akşam yemeği yemediğin için gece vücudun şimdi ne güzel kalori yakar yerimseniben (sebebi biraz üzücü olsa da )
Canım, sıkmamaya çalış kendini. Demek ki böyle bir zaafı var. Sen de yavaş yavaş düzeltirsin onu.

canım mac kozmetiğin ürünlerini burda tanıdığım bir bayan kullanıyordu çok pahalı ama çok kaliteli ürünleri var bildiğim kadarıyla.eğer gidersen şayet, gözaltı morlukları için kapatıcıları var ama aynı zamanda tedavi ediyor bunuda o bayan söylemişti.onunda morluk sorunu olan bir arkadaşı kullanmış ve geçmiş. sana zahmet fiyatını sorarsan sevinirim. Almanya da da pahalıydı şimdi nedir fiyatları bilmiyorum gerçi 2 sene evvel araştırmıştım.

Çok pahalı şekerim çokk. Ben de geçen yıl İngiltere free shop ta fiyat karşılaştırması yapmıştım. Farlarda 5 lira fark vardı. Tabi fiyat arttıkça fark da artar.
BAhsettiğin kapatıcının fiyatını soracağım. Bayağı da güzel bi şey galiba. Morlukları tedavi ettiğine göre. Ben sene başında body shoptan kapatıcı aldım ve bu güne kadar aldıklarım arasında en güzeli. Fiyatı 25 lira.

canım benim kusura bakma ve içinede atma sonra olmaz ben üzüzlürüm,10.000 kadrolu öğretmen ataması yapılcak bu ay,milli eğitim bakanı sayın nimet çubukçu hanımefendi bir beyanaat yayınladı,içeriği şu sorurluyor sayın bakana sözleşmeli öğretmenler bu atamalarda yer alacaklarmı? diye,sayın bakan da sözleşmeli öğretmenlerde başvurabilirler diyor,halbuki daha önceki beyanatında sözleşmeli öğretmenlerin kadroya alınacağını söylemişti şimdi de farklı bişeyler söylüyo yani söyledikleriyle yaptıkları arasında yeller esiyo....çok sinirlendim bu duruma kadrolu çalışanla sözleşmeli çalışan personel arasında oysaki çok fark var bunlardan en basiti maaş farkı başka eş durumundan tayin olayı yok var gibi gözüküyo ama boş pzisyon bulmak durumundasın vs...bu yüzden çok sinirlendim ve kızdım:oklava:

Üzüldüm ya melankoli. Sözleşmelilerin de çeşitleri var galiba 4b falan. Okulda konusu geçmişti. Senin durumun ne?

gecmise bakmaya vaktim yok hemen yediklerimi yazayim kacayim..

sabah
2 kasik az yagli yogurt .. 1 haslanmis yumurta

ögle
1 meyveli yogurt (diyet)

ara
2 kasik az yagli yogurt

aksam
2 ince dilim salam.

oglustan pek firsat bulamadim bugün spora ama yinede 100 mekik ve 10 dakika step.

Afiyet olsun askiltocum. Gene harikasın.

Ben ete bayılırım.BaBAM hep derdi seni kasaba vercem diye ama olmadı ne yazıkki.:roflol:

lülülülülülü

akşam ne güzel kaynatmışsınız canım kaldı ama kızımın yanına yatınca sabah açıyorum gözlerimi akşam ki kavgamızdan sonra beraber uyuduk babamızda nöbetçiydi sözde onu uyutur kalkarım diyodum ama nafile o beni uyuttu
güzelciğim boşver güzelim kadının fendi her zaman erkeği yener bunu unutma sadece zamanının kollamasını bileceksin ve bence erkek sinirliyken asla cevap vermeyeceksin susan taraf olmak iyidir
melankoliciğim canım inşallah asil öğretmen olursun(böyle deniyor galiba) ama ben bu siyasilere hiç bir dönemde inanmadım benim devrelerimin çoğu meslağe 6 aya yakın geç başladı neymiş para yokmuş yazık günah insanların umutlarıyla hayalleriyle oynuyorlar asıda aynı bunların bside
shocum hayırlı olsun şekerim internetlenmişsin
nact canım kapatıcın göz altımı bide markasını merak ettim bende iyi bir göz altı almak istiyorum makyajımı güzelleştirsin istiyorum aslında aşkitoya sormak lazım bu konuyu geçen bitane fondoten ve göz altı sordum 90 lira tuttu ben cimri o parayı onlara vermeye kıyamadım eee devlet memuru oluca sıktıkca sıkıyoruz artık en son patlarız bi yerde:))))

günaydın şekerler..evden yazıyorum size ama nette sorun var kesilip duruyor..usta gelicek az sonra evi toprlyıp geliyorum yanınıza..

herkeslere günaydın.güzel birgün diliyorum. ve de az kalorili hatta kilo vermiş bigün diliyorum.
kızlar bu sabah kahvaltı yapamadım şimdi işyerinde bisküvi ve çayla olayı geçiştirdim. ama halley tarzı bisküvi yani 1 ad ama birazcık büyük.yani 1 pk yemekten iyidir diye düşünüyorum.(kıvııır kıvıır kaydirigubbakcemile2 )
meliscim öyle duymuştum ama dediğim gibi b12 vitaminini kekteki yumurtadan bile alabilirsiniz diye söylemişti dr. ben onların yalancısıyım.
saç dmkülmem çok fazla hayatım bildiğin gibi değil.ama bugün nette bir karışım gördüm onu bulup yazıp aktardan bugün almayı düşünüyorum. deli gibi not etmedim.
nachtigallim tamam hayatım soruver sana zahmet. kapatıcı ama morlukları tedavi ediyor hatta bugün ben o hatunu bulabilirsem sorayım belki adını biliyordur.bir keresinde elle dergisindede yine çok meşhur bir firmanın kapatıcısının reklamı vardı dergiden o sayfayı kopardım ama sonra unuttum tabi sen yazınca tekrar aklıma geldi iyi oldu gerçekten. onada bir bakarım olmazsa.

konusu açılmışken ekliyeyim dedim.diğer arkadaşlarda faydalansın diye bu bilgiden.
ve işte karşınızdaaaa B12 vitaminniiiiiiii

B12 VİTAMİNİ
Yararları: Suda eriyen B12 özellikle sinir sistemi fonksiyonları için gereklidir Folik asit ile birlikte doğum defektlerini önlemekte önemli rol oynar Yine folik asit ve B6 vitamini ile birlikte kalp hastalıklarını ve damar tıkanıklığını önleyici rol oynamaktadır

Asetilkolin üretimini arttırdığı ve beyinde sinir iletimini düzenlediği için Alzheimer hastalığında koruyucu rolü olabileceği düşünülmektedir Normal büyüme gelişmede olumlu rol oynar Sinir hasarlarında tedavi edici rol oynar Pernisiyöz anemi tedavisinde kullanılır Mide bağırsak sisteminin bir kısmı cerrahi olarak çıkartılmış hastalarda oluşabilecek B12 vitamin eksikliğine bağlı belirtileri önler Vejeteryanlarda ve birtakım emilim bozukluğu olan hastalarda oluşabilecek B12 vitamin eksikliğine bağlı belirtileri önler Bağışıklık sistemini ve sinir sistemini güçlendirir DNA molekülünü sentezler ve kırmızı kan hücrelerini üretirler

Hangi besinlerde bulunur?
B12 vitamini folik asit ile birlikte alınmalıdır Karaciğerde, sütte, yumurta akında, peynirde, balıkta, ette ve karideste bol miktarda, bitkilerde ise son derece az miktarda bulunur Dana eti, dana karaciğeri, böbrek, midye, dil balığı, ringa balığı, uskumru, sardalya B12 vitamini içeren yiyeceklerdir Sebzelerde ise B12 vitamini bulunmaz

Eksikliği nelere yol açar?
B12 vitamin eksikliklerinde zihinsel ve sinirsel fonkisyonlar bozulabilir ve kulak çınlaması, hissizlik gibi belirtileri görülür Yaşlı insanlarda depresyonun en önemli nedenidir Yaşlandıkça B12 vitamininin emilimi için gerekli olan mide asitimiz giderek düşer Besinlerin emilim yeteneğini kaybeden yaşlı insanlarda, B12 gereksinimi giderek artar Bu nedenle 50 yaş üzerindeki insanların B12 vitaminini harici alınması önerilir Diğer suda eriyen vitaminlerden farklı olarak vücut dokularında depolanabilir Bu yüzden eksiklik belirtilerinin ortaya çıkması yıllar alabilir Ağır vitamin B12 eksikliğinde ise sinir fonksiyonlarının bozulduğu kronik hastalıklar ortaya çıkmaktadır Yaş ilerledikçe vitamin B12 eksikliğinin görülme sıklığı artmaktadır Araştırmalar 65 yaşın üstündeki kişilerin yaklaşık % 40'ında vitamin B12 eksikliği olduğunu göstermektedir Bu yaşlarda görülen bazı zihinsel bozukluklar ve depresyonun bu nedenle oluşabileceği düşünülmektedir Alzheimer hastalığına benzer belirtiler verebilir ve eksiklik uzun yıllar sürerse zihinsel bozulma geriye dönüşümsüz hale gelebilir B12 vitamini eksikliğinin, iyileşmesi mümkün olmayan sinir tahribatlarına neden olması dolayısıyla, hayvansal ürünlerin hiçbirini yemeyen vejeteryanların, mutlaka ayrıca B12 vitamini alması gerekir Hafif derecede B12 eksikliği çok sık görülür Uyuşukluk, unutkanlık, sabahları yataktan yorgun kalkma gibi belirtiler HIV pozitif kişilerin yüzde 35 inde vitamin B12 eksikliği olduğu bulunmuştur Yararı tam olarak kanıtlanamasa da AİDS tedavisinde vitamin B12 eklenmektedir

günaydın kızlar,
nasılsınız sabah 1 tost yedim.
adcım annem bana yapardı bir karışım eskiden çok iyi gelirdi hatta bir kuşumuz vardı yukarıdan asılır saçıma aşağıya kadar emerdi mama zannedip o aklıma geldi.
yumurta, e vitamini, ayyy başka neydi unuttum 4-5 tane şeydi aklıma gelirse editlerim.

adcım güzel bilgi için teşekkürler canım ....
eğer vücudum ii emilim yapıyorsa bende b12 eksikliğinin olacağını düşünmüyorum kaydirigubbakcemile3
ee malum etçil biri olarak,kırmızı et yumurta ve süt....:kedi: hepsini ii derece tükettiğim için doğum yapmada 74leri gören biriyim mafoldumben
sağlık olsun.... ama benimde saçlarım dökülüyordu fazlasıyla benimki troidtenmiş hapımı düzenli kullanınca geçti... ama bugünlerde kontrole gitmem lazım :sinifsinif: hiç gözüm yemiyor uzattıkça uzatıyorum

nişanlın duymasın :roflol:

maşallah maşallah. :nazar:
canım benim kadar dökülüyormu saçların bilmiyorum ama benim önler iyice açıldı. doğum sonrası bebk 1 yaşına gelene kadar dökülür diyorlar ama,hem benim bebek 2 yaşına gelecek hemde bende hemde bende sonbahar ağaçları gibi sürekli her dk saçım dökülür. en son gittiğimde dr a yazmıştım hatırlrsın belki. büyük çoğunlukla psikolojik çıktı. çünkü sonuçlarım gayet güzeldi. ama dr çinko eksikliği fazlasıyla yapabilir diye çinkoda verdi. bu b12 vitamini ölçtürülüyorsa aslında gidip ölçtürmek lazım o zaman bende bi bakayım.

bi git baktır canım ben şu salgın yüzünden epey erteledim ama saçsız kalmak da istemem ben de gidicem haftaya

baharım b12 vitamin eksikliği neden olmuş sen de acaba, beslenmene yeterince dikkat etmiyormusun? Canım ben elevit diye bir vitamin kullanıyorum gebeliğimden beri şimdi baktım onun içinde de varmış. Sen de dışarıdan takviye yapabilirsin.
Adcım unutkanlıkmı yapıyor ayyy bendede mi var acaba çok unutkanımdır :sinifsinif:. Benim de saç dökülmem azaldı ama bitmedi eskiden hiç dökülmezdi, orman gibidir saçlarım henüz bir azalma olmadı ama böyle giderse bilmiyorum.

Eşimi yolcu ettim uçağı sabahın 7sinde şimdi çıktı evden. Kızım uyandı byeee.

canım açıkcası diyete girdiğimden beri et ürünlerini yemez oldum bizimkiler haşlama tarzı hayatta yemezler kendime özel yemek yapmayı da hiç sevmem o yüzden aylardır et yememişimdir yumurtaya gelince haşlamasıyla pek aram yoktur belki haftada 1 kere yeri sütten nefret ederdim bir kaç yıl öncesine kadar ona da alıştım doktorum yazdı diye içiyorm yoksa seve seve içtiğimden değil kaydirigubbakcemile3 (ne çok şey seçiyomuşum yeni farkettim)
bu arada eşin içinde hayırlı yolculuklar diliyorum canım tez zamanda kavuşun inşallah yerimseniben

konusu açılmışken ekliyeyim dedim.diğer arkadaşlarda faydalansın diye bu bilgiden.
ve işte karşınızdaaaa B12 vitaminniiiiiiii

B12 VİTAMİNİ
Yararları: Suda eriyen B12 özellikle sinir sistemi fonksiyonları için gereklidir Folik asit ile birlikte doğum defektlerini önlemekte önemli rol oynar Yine folik asit ve B6 vitamini ile birlikte kalp hastalıklarını ve damar tıkanıklığını önleyici rol oynamaktadır

Asetilkolin üretimini arttırdığı ve beyinde sinir iletimini düzenlediği için Alzheimer hastalığında koruyucu rolü olabileceği düşünülmektedir Normal büyüme gelişmede olumlu rol oynar Sinir hasarlarında tedavi edici rol oynar Pernisiyöz anemi tedavisinde kullanılır Mide bağırsak sisteminin bir kısmı cerrahi olarak çıkartılmış hastalarda oluşabilecek B12 vitamin eksikliğine bağlı belirtileri önler Vejeteryanlarda ve birtakım emilim bozukluğu olan hastalarda oluşabilecek B12 vitamin eksikliğine bağlı belirtileri önler Bağışıklık sistemini ve sinir sistemini güçlendirir DNA molekülünü sentezler ve kırmızı kan hücrelerini üretirler

Hangi besinlerde bulunur?
B12 vitamini folik asit ile birlikte alınmalıdır Karaciğerde, sütte, yumurta akında, peynirde, balıkta, ette ve karideste bol miktarda, bitkilerde ise son derece az miktarda bulunur Dana eti, dana karaciğeri, böbrek, midye, dil balığı, ringa balığı, uskumru, sardalya B12 vitamini içeren yiyeceklerdir Sebzelerde ise B12 vitamini bulunmaz

Eksikliği nelere yol açar?
B12 vitamin eksikliklerinde zihinsel ve sinirsel fonkisyonlar bozulabilir ve kulak çınlaması, hissizlik gibi belirtileri görülür Yaşlı insanlarda depresyonun en önemli nedenidir Yaşlandıkça B12 vitamininin emilimi için gerekli olan mide asitimiz giderek düşer Besinlerin emilim yeteneğini kaybeden yaşlı insanlarda, B12 gereksinimi giderek artar Bu nedenle 50 yaş üzerindeki insanların B12 vitaminini harici alınması önerilir Diğer suda eriyen vitaminlerden farklı olarak vücut dokularında depolanabilir Bu yüzden eksiklik belirtilerinin ortaya çıkması yıllar alabilir Ağır vitamin B12 eksikliğinde ise sinir fonksiyonlarının bozulduğu kronik hastalıklar ortaya çıkmaktadır Yaş ilerledikçe vitamin B12 eksikliğinin görülme sıklığı artmaktadır Araştırmalar 65 yaşın üstündeki kişilerin yaklaşık % 40'ında vitamin B12 eksikliği olduğunu göstermektedir Bu yaşlarda görülen bazı zihinsel bozukluklar ve depresyonun bu nedenle oluşabileceği düşünülmektedir Alzheimer hastalığına benzer belirtiler verebilir ve eksiklik uzun yıllar sürerse zihinsel bozulma geriye dönüşümsüz hale gelebilir B12 vitamini eksikliğinin, iyileşmesi mümkün olmayan sinir tahribatlarına neden olması dolayısıyla, hayvansal ürünlerin hiçbirini yemeyen vejeteryanların, mutlaka ayrıca B12 vitamini alması gerekir Hafif derecede B12 eksikliği çok sık görülür Uyuşukluk, unutkanlık, sabahları yataktan yorgun kalkma gibi belirtiler HIV pozitif kişilerin yüzde 35 inde vitamin B12 eksikliği olduğu bulunmuştur Yararı tam olarak kanıtlanamasa da AİDS tedavisinde vitamin B12 eklenmektedir

verdiğin bilgiler için teşekkürler canım netten de bakmıştım bir ara tekrar zararlarını görmem iyi oldu ihmal edilmeye gelmiyo işte hiç bir şey

adcım güzel bilgi için teşekkürler canım ....
eğer vücudum ii emilim yapıyorsa bende b12 eksikliğinin olacağını düşünmüyorum kaydirigubbakcemile3
ee malum etçil biri olarak,kırmızı et yumurta ve süt....:kedi: hepsini ii derece tükettiğim için doğum yapmada 74leri gören biriyim mafoldumben
sağlık olsun.... ama benimde saçlarım dökülüyordu fazlasıyla benimki troidtenmiş hapımı düzenli kullanınca geçti... ama bugünlerde kontrole gitmem lazım :sinifsinif: hiç gözüm yemiyor uzattıkça uzatıyorum

canım biliyosun bende de hipertiroid çıkmıştı guatr dan şüphelenilmişti ben tiroidin çok inişli çıkışlı bir hormon olduğunu öğredim zira benim 2 haftaya kendiliğinden normal seyirlere döndüğünü söyledi doktor ve hiç bir ilaç yazmadı acaba dönem dönem o yüzden mi artıyor ki diyorum dökülmem ayyyy yine toptan tahlil mi yaptırıcam mafoldumben

bhrcım umarım tekrar tahlile gerek yoktur... ama yinede ihmat etme...
saçından serçe parmağın kalında dibinden itibaren bi tutam tut..vee ucuna kadar yavaş yavaş çek... eğer eline 6 adet tel geliyorsa saçın dökülüyor ve bi uzmana gitmen gerekiyormuş canım

Back