Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3-4 saat girmedim 4-5 sayfa olmuş aşkito haklı çenemiz kopsun :)))
ne güzel muhabbet kızlar eve geldim hazırlanacağım doğru annemlere söyledim ama çok şey yapma sakın diye bakalım.
aşkito ben de bakmıştım kilona iyi 2 gün kaçırmana rağmen 1 kilo vermişsin.
dosbacım shopaholiccim güzelce verin kiloları başarı öykülerinizi yazıp yeğenlerimizi doğurun. Ama önce bol bol uyuyun kaydirigubbakcemile2

meliscim sen uykuyu çok özledin canım yaaa kıyamam... belki çalışmıyor olsaydın gündüz uykun olurdu ama (
neyse sen büyütmüş olursun biz acemiler uykusuz kaldığımızda sana dert yanarız :))

kızlar bugünü hafif geçirdim yine... akşam da sadece çorba ve ızgara köfte var
akalım yarın sabah mutlu uyanmak istiyorum

Canımcım, hakikaten pahalıymış ancak yüzüne süreceğin malzemenin kalitesi çok önemli. Zaten bir fondoten ve kapatıcı 1 yıla yakın gidiyor. 90 lirayı da aylara bölersen hiç bir şey düşmüyor. Geçen şubat ayında pintilik ettim ve elite marka kapatıcı aldım şeker. 20 liraya. Yanlışlıkla çamaşır makinasından yere düşürdüm ve kapağı çatladı. Sürekli akıtmaya başladı, daha sonra da kapatıcı dondu. Bu ürünü ancak 3 ay kullanabildim. Bu ağustosta body shop marka kapatıcı aldım. Hem göz çevrem kurumuyor, hem gözlerimizi açıp kapadıkça oluşan çizgilerin arasına girmiyor. Sabah nasıl sürüyorsam akşama kadar aynı kalıyor. Fiyatı 25 lira canım. Ben göz altı kapatıcımı göz üstüme de sürüyorum.

Sana da güzel günler canımcım. Soracağım Mac'e yolum düştüğünde. Yakında düşer. Ciğerci etrafındaki kedi gibi bayılıyorum Mac etrafında dolaşmaya delikafadulden

Paylaştığın bilgi için çok teşekkürler canım.

Canım salam tavuk salamsa sorun yok. Kurabiye için de üzülebilirsin lmaz:
Akşam yemeğin süper.

Bide sorcaktim,yesil cay degince siz nasil bir cay iciyorsunuz,benim ictigim yesil cay cinden geldi acaba burdaki markette satilan yesil cayi gibi mi?Etkisi aynimidir bir bilginiz varmi?

Canım, mutlaka Çin'den gelen yeşil çay daha doğaldır. Tabi, sadece kafadan atıyorum. Ben liptonun limonlu yeşil çayını içiyorum.

Canım, afiyet olsun ve tebrikler. Sen, aşkito ve karamalı harikasınız. Akşam kolayla çereze dayanamazsan da canın sağolsun. Ödülün olur.

Canım, belki geçen ay hiç regl olmadın diye bu ay uzamıştır. Ama dediğin gibi biraz daha devam ederse doktora gitmen lazım.
CAnım, ben geçen yıldan beri yılda bir gidiyorum.

Şekerim, makyaj denemelerine eşimle baktık ve seni profesyönel makyöz sandık. Hatta, dinle bak, kafada nasıl kurdum: Herhalde yüksek lisansını da bu alanda yapmış. Tebrikler valla.
Bakayım o zaman internet sitelerine, araştırayım.

ay 2 gün tikinmami dünkü yedigimle telafi etmis ..üstüne 200 gram daha vermisim :dance:

sabah

1 haslanmis yumurta
yarim zeyitn
1 kk kasar peyniri
1 kasik az yagli yogurt

Afiyet olsun, tebrikler.

öğle yemeğim
3 parça haşlanmış yoğurtlu karnabahar
bu kadarcık :))

Afiyet olsun, sen bu hafta harika kilo vereceksin bence. alkisalkisalkis

Canım, başarı hikayelerin çok başarılı. Ancak, akabinde tekrar kilo alıyorsan bir diyetisyenle görüşebilirsin belki. O kadar düştükten sonra tekrar kilo almak seni çok üzmüştür herhalde.

bende 4/b li olarak görev yapıyorum canım ve kadro bekliyoruz ama ne gelen varrr ne gideeeeennn,RABBİM hakkımızda hayırlısını versin :Saruboceq:

Canım, inşallah kadroya geçersin sen de.

Canımcım, tereyağı ha! lmaz:
Akşama telafi edersin artık balıkla.
Adetinin aksaması mevsimsel olabilir mi?

Kolay gelsin, afiyet olsun şeker.

Şİmdi de ben neler yaptığımı anlatayım:

Sabah standart 2 dilim ekmek, 1 parça peynir, kahve.
Öğleye doğru: 1 paket çizi :umursamaz:
Öğlen 1 çorba
Az önce 1 mandalina.
Akşama allah kerim.

Aşkiltocum sana bir şey soracağım. Allık vs fırçasının kalitesi çok mu önemli? Bundan bilmem kaç yıl önce bir fırça almıştım ve hala da kullanıyorum. Bir gün çok meraklı bir arkadaşımla Mac e gittik, fırçalara bakacakmış. Görevlinin allık fırçası için söylediği para bana çok fazla geldi. 110 liraymış. Bunların farkı makyaj kalitesini etkiler mi? Senin önereceğin fırça var mı? Aldığımız farlardan çıkan fırçalar da iş görür diye düşünüyorum aslında.

sigara molamda bir göz attimm

fondoten disinda cook kaliteli makyaj malzemeleri almadim hic.
walla 3-5 euroya aldigim bir allik fircasi var yillar öncesinden hala onu kullaniyorum hic sikayetim yok :)
istersen makyaj sohbetimizi topigimde konusalim burayi mesgul etmiyelimm ziraa konu disi diye uyari felan aliriz allah muhafaza :))
kapaticida 2 TL ye falan almistim :)) flormar ve rapsodi .. onlardanda sikayetci deilim.
günlük hayatimda cok fazla makyaj yapmam. fondoten ve eyeliner.. o da disari cikarsam.

makyaj malzemelerine bende cok fazla para harcamam.icim gider :)

İlk başta ben de öyle düşünmüştüm ama belki grup da ilgilenir diye buraya yazdım. Haklısın şeker.
aksam yemeginde 2 haslanmis tavuk gögüsünün yaninda koca bir tabak sebze yedim..
havuc brokoli ve karnibahardan olusan.

Afiyet olsun

akşam yemeğimide yedim biraz önce şimdi de bitki çayımı içiyorum,belki bir yada iki saat sonra bir tane nar yer bugünlük yeme hesabımı kapatırım tabi içeceğim daha 1lt suyum var :)))

iyi akşamlar arkadaşlar
akşam yemeğim 4 kaşık kuru fasulye ve 3 kaşık pilav ve yogurt
az sonra ev gezmesine gidicez hm fazla kalmıycaz hm de kaçırmam orda çay içerim sadece sekersiz:içelim:
kızlar bir sakıncası yoksa zaman zaman bence makyaj bakım tarzı konuları da danışabiliriz..tabi sakıncası yoksa...aşkitoooo makyaj açısından seni rahatsız edebilirim canım ben de...severim makyaj yapmayıkaydirigubbakcemile2
120 lira bir allık fırçası..alan tanıdıklarım var ama bnce gerek yok kızlar yaaCADIARZU

akşam yemeğimide yedim biraz önce şimdi de bitki çayımı içiyorum,belki bir yada iki saat sonra bir tane nar yer bugünlük yeme hesabımı kapatırım tabi içeceğim daha 1lt suyum var :)))

Afiyet olsun. Ben de daha 1 lt su içtim. 1 lt kaldı :))

Afiyet olsun, az yemişsin. Daha 120 liraya fırça alan arkadaşım yok ama potansiyeller var :)) Ben o parayı bir fırçaya vermem herhalde. Alsam çok üzülürüm muhtemelen.

merhaba kizlar ben az önce eve girdim kizimin okulda gösterileri cvardi oraya gittim bugün yediklerimi yazayim
kahvalti klasik kahvalti (kilolari verdikten sonra peynir ve zaytin görmek istemiyorum)
öglen
1 kepce ezogelin corba
2 kasik yesil fasülye (önceden kurutulmus )
1 kasik pilav
yogurt
bugün ara yapamadim
aksam meyve
toplam 2.5 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…