bi de ebrunun kaydettiği hedefler ve ulaşamazsak bunun cezası var.
ben bu gün ekmekle yaprak sarması yedim
canım hepimiz zaman zaman kaçamak yapıyoruz ama sen burcunun dediği gibi biraz fazla yaptın son zamanlar da gerçekten dikkat etmen gerek.şu andan itibaren kararlı ol ve diyetini bozma.
ben aktardan alıyorum poşet çayları hiç sevmiyorum
http://1.bp.blogspot.com/-uWS_HFGzf...il+%C3%87ay+%28+Bergamut+Aromal%C4%B1+%29.jpg
ben bunu kullanıyorum cnm bayada gidiyo bana
aaaaa bak ben onu unutmuşummmcezamız ne olacak o kiloya inemezsekk beni 69 yazdırmıştım benn
bu hafta bozmicam ne olursa olsun makarna da olsa kısır da olsa yemicem zaten dedem şimdi TOMBİŞŞ gel kızım yemek yiyelim dedi içime oturdu lafı
bu hafta bozmicam ne olursa olsun makarna da olsa kısır da olsa yemicem zaten dedem şimdi TOMBİŞŞ gel kızım yemek yiyelim dedi içime oturdu lafı
ceza belli değil daha, işi şansa bırakmayalım hedefe ulaşalım bari.
babamda bazen bana tombiş kızım benim diyo
böyle kararlı ol canım kilo verdikçe çok mutlu olucaksın hele de başkaları neder kilo vermişsin dediklerinde kendini çok iyi hissediceksin.buraya geldiğimde 72 kiloydum ama asıl diyete başladığımda 79-80 kilo civarıydım şuan gören herkes çok iyi olmuşsun diyor o kadar seviniyorum ki anlatamam ama tabi ki daha 10 kilom var arada kaçırsam diyetime devam ediyorum.amacım bi anda mucize kilolar vermek değil uzun zaman da olsun ama kalıcı olsun.o yüzden sende uzun zamanda çok aç kalmadan sağlıklı şeyler yiyerek çok güzel kilo verebilirsin canım
ceza çok kötü bir şey olma zdimi :44:
beni normalde yaru ceylanım diye severlerdi ilk defa dedem bana tombiş dedi
heh bak bunu hatırlattığın da iyi oldu ben 5 kilo vermiştim bikaç ay önce ama hemen geri aldım aynı kiloma döndün ben burda istediğim kiloya ulaşınca ya yine eski kiloma dönersem ne yapıcam ben almamak içinn
ceza çok kötü bir şey olma zdimi :44:
beni normalde yaru ceylanım diye severlerdi ilk defa dedem bana tombiş dedi
heh bak bunu hatırlattığın da iyi oldu ben 5 kilo vermiştim bikaç ay önce ama hemen geri aldım aynı kiloma döndün ben burda istediğim kiloya ulaşınca ya yine eski kiloma dönersem ne yapıcam ben almamak içinn
bu hafta için söz veriyorum kaçamak yapmıcam bidahageçen hafta çok kilo verince saldım galiba biraz kendimi
aaaaa bak ben onu unutmuşummmcezamız ne olacak o kiloya inemezsekk beni 69 yazdırmıştım benn
aktardan alırım bende belki
bunun tadı güzel mi? bi ara poşet yeşil çay içmiştim tadı yoktu limon falan sıkmamıştım ama.
sağlıklı beslenirsen sporunu yaparsan bu şekilde kilo verirsen kolay kolay geri almazsın verdiğin kiloları tabiki sonrasında da çok abartmadan yemen gerekiyor arada kekte börekte pizzada yiyebilirsin o zaman ama abartmamak lazım.
cezalar ip atlama mekik çekme spor yemek cezaları v.b şeklinde oluyor yani ebrunun ceza anlayışı çok geniş
güzelmiş cezalarhiç değilse yediklerimizi yakarız
ozzlleemm bak biz de kendimize mekik yada ip atlama cezası verebiliriz
canım sen yazımı okumadın herhalde kısır zararlı değil aksine yararlı birşey sadece çarşambadan itibaren yeme. çünkü şişkinliği geçmiyo ve tartıda fazla çıkıyo insn
aktar alınanında tadı olmaz canım o zaman sallamanın ben bergamotlusunu içiyordum staja filan götürüyordum bunu evde tüketiyorum içine bi ince dilim limon bide zencefil atıyorum bi tutum güzel oluyor
cezalar ip atlama mekik çekme spor yemek cezaları v.b şeklinde oluyor yani ebrunun ceza anlayışı çok geniş
canım sen yazımı okumadın herhalde kısır zararlı değil aksine yararlı birşey sadece çarşambadan itibaren yeme. çünkü şişkinliği geçmiyo ve tartıda fazla çıkıyo insn
aktar alınanında tadı olmaz canım o zaman sallamanın ben bergamotlusunu içiyordum staja filan götürüyordum bunu evde tüketiyorum içine bi ince dilim limon bide zencefil atıyorum bi tutum güzel oluyor
yarın akşam bi kase kısır yesem olur mu yani? anneme dedim yapıcaz yarın. olmazsa söyleyin şimdiden
Kizlar kusura bakmayin menumu yazip cikmak zorunda kaldım.minnosumun altini degistirdim.
Portaldaki 3 günlük detox diyetini gördünüzmü kızlar.)
yarın akşam bi kase kısır yesem olur mu yani? anneme dedim yapıcaz yarın. olmazsa söyleyin şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?