canım muzu hep tercih etme çünkü hem kabız yapar hemde kalorisi yüksek yani şekeri patatesi biliyorsun zaten ve geldik meyve sularına 1 portakal 70 kalori 1 bardak portakal suyu 99 kalori nedeni ise sen 1 bardak portakal suyu için 2 yada 3 tane portakal sıkıyorsun hemde posasını yani yarrlı kısmı çöpe atmış oluyorsun bide bnu akşam tüketince şekeri fırlatmış oluyorsun
bende maydonoz limona başlıcm
Kizlar net gitmeden gecmise göznattim.
Apartmanina hirsuzbgirene gecmis olsun
[video][video=youtube;CoN_rvyeG0Y]http://www.youtube.com/watch?v=CoN_rvyeG0Y[/video][/video]bende cuma 61.5 tum canım çok bi fark yok aramızda yapalım valla iyi olur hemen indiryorum bunu
4 ve 5 mil de var onlarıda indiriyorum mümkün oldugum her an yapıcam
bende maydonoz limona başlıcm
http://www.youtube.com/watch?v=ZkMCetgP6oY
http://www.youtube.com/watch?v=9JnMjz7t_8g
bu ikisini indirdim 1 er hafta ile başlıyorum hepsini 7 şer gün yapmayı düşünüyorum ne dersin yada 2 şer gün yapıp 1 gün mola şeklinde mı yapsam
[video][video=youtube;CoN_rvyeG0Y]http://www.youtube.com/watch?v=CoN_rvyeG0Y[/video][/video]
ben en çok bunu seviyorum çok iyi ter attırıyor
sabah(10.30)
1 haşlanmış yumurta
biraz beyaz peynir
2 etimek
domates salatalık maydanoz
yeşil çay
ara
1 parça bitter çikolata
4 çiğ badem 6 çiğ fındık
sade türk kahvesi
öğle(15.00)
4 yk yulaf ezmesi
2 yk meyveli müsli
3 yk yoğurt
akşam(18.00)
yarım kase yayla çorbası
domates soslu hindi göğüs
karışık salata
10 büyük bardak su
yarım saat kadar yürüyüş
tamam muza bir süre ara vericem dünde yemiştim zaten.sen dün kola içme diyince portakal suyu içeyim bari dedim ama yine tutturamadım sanırım. 1.5 bardak mı çok olmuş azaltayım mı yoksa hiç mi içmeyeyim? :44:
canım şöle düşün ne kadar su içersen o kadar yağlrın parçalanır kalkıp tuvalete giderken bile yağ yakarsın ve yağ yakıyorsa vücudun devamlı susarsın
ara öğünlerde yediklerin çok fazla değil mi canım
sen de ben gibi her gün haşlanmış yumurta yiyosun.
ay ben ona başlamıştım maydonoz sevmediğim için devam ettiremedim
ama idrar yollarımdaki iltihabı yoketmişti üstelik 2 gün mü ne içmiştim sadece
teşekkür ederim canım umarım bida tekrarlanmaz
ben hergün yapmaya çalışıcam ama sınavada çalıştığım için hergün yapamayabilirim de.
ben diyorum ki 5 gün yapıp 2 gün ara verelim olur mu
evet canım ben hemen hemen her gün yumurtayı yiyiorum.yumurta yediğim zaman daha tok tutuyor.yanlış mı yapıyoruz acaba her gün çok mu:26:
ben de bunu diyorum canım ter attırdığı söyleniyo ve yağ yakımı içinde çok iyiymiş
canım canan karatay hiç önermiyo tazesi yemelisin bence bende hastasıyım hepsini karıştırıp sıkar içerdim ama gerçekten kendime eziyet ediyomuşum sabah iç ama akşam içme
"Taze sıkılmış meyve suyu bile yağlanmaya neden olur'
"Taze sıkılmış meyve suyu kan şekerini ve insülini yükseltir ve yağlanmaya başlarsınız. Meyve suları karaciğeri yağlandırır. Meyve sularında fruktoz (meyve şekeri) ve glikoz vardır. Alkol alanlarda nasıl bira göbeği oluşuyorsa, fruktoz da vücuda girince karaciğerde yağ olarak depolanır. Meyve suyu ve şekerli içeceklerden dolayı ve hareket etmemeleri nedeniyle çocukların da göbeği yağlanır. Bugün 12-13 yaşındaki erkek çocuklarının göbeği, memeleri, kalçaları büyüyor. Plajda denize girmeye utanıyorlar. Ama kabahat onların değil, ana babalarının. Çünkü sürekli şekerli içecek içmeye özendiriliyorlar. Bu çok yanlış! Çocuklar ayran, su ve şekersiz çay içmeli. Çocuklarımızı nasıl beslersek, neyle beslersek, o şekilde gelişirler, o biçimde büyürler unutmayalım. Ne ekersek onu biçeriz!"
"Son günlerde bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için her yerde nar suyu tavsiye ediliyor. Ancak nar suyu şekerdir. Nar en yüksek antioksidanı olan meyvelerdendir ama bütünüyle yenilmelidir. Narın suyu sıkıldığı zaman, yani su haline geldiği zaman bunun içindeki lifler parçalanır. Bunun artık şekerli sudan farkı yoktur içinde C vitamini vardır, ama C vitaminin fazlası üstten girer, alttan çıkar. Eğer günde bir meyve yiyecekseniz, bunu portakal gibi soyacaksınız, beyazıyla yiyecekseniz. Esas C vitamini beyazındadır. Geri kalanı fruktozdur, glikozdur ve de tehlikelidir."
CANAN KARATAY
evet canım ben hemen hemen her gün yumurtayı yiyiorum.yumurta yediğim zaman daha tok tutuyor.yanlış mı yapıyoruz acaba her gün çok mu:26:
hayır canım yanlış değil yumurta buldugun bulabileceğin en saf proteindir ben o kadar severim ki hiç bıkmam ve her türlüsünü yerim bigün haşlama bigün sahanda peynirli çılbır halince filan değiştirerek yerim
kızlar 9 lu hayat çayı nasıl sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?